تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798180159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در ماه رمضان از چه دارویی نباید استفاده کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
medicine
افرادی که رزه می گیرند، به  دلیل  عوض شدن شیوه  زندگی و بخصوص تغذیه، باید در استفاده از داروها دقت بیشتری کنید. ما در این  بخش داروهای ممنوعه و  زیان آور در ماه رمضان را به شما معرفی می کنیم…
در ماه رمضان، سیستم بدن، تغییراتی اساسی می کند. به طور مثال بدن دچار کم آبی می شود، افت فشارخون و قند خون را تجربه می کند و افراد معمولاً دچار گرگرفتگی، یبوست، سردرد، بی حالی و خشکی بدن می شوند. به ویژه که ماه رمضان چند سال اخیر با تابستان مواجه شده و روزه داران، مدت زمانی طولانی را گرسنه و تشنه می مانند.
داروها می توانند علائمی را که معمولاً در ماه رمضان رخ می دهند، تشدید کنند و آسیب هایی جدی به بدن وارد کنند. به همین منظور بهتر است داروهای مضر در ماه رمضان را بشناسیم و برای کاهش آسیب ها، درباره ی قطع مصرف دارو با پزشک مشورت کنیم و یا از مصرف خودسرانه ی آن ها بپرهیزیم. داروهای ممنوعه و مضر در ماه رمضان – مسکّن ها ما ایرانی ها عادت داریم به محض احساس درد، از مسکّن ها استفاده کنیم. به ویژه که در ماه رمضان ممکن است دچار عوارضی چون سردرد، دردهای گوارشی، کلیوی و… گردیم.
امّا باید در مصرف مسکّن ها بیشتر دقت کنید و دو مسکّن را از لیست داروهای خود حذف کنید: استامینوفن و بروفن!
استامینوفن ها بر سلول های عصبی تاثیر می گذارند تا فرد کمتر درد را احساس کند. این تاثیرگذاری، توان سلول های عصبی روده را کاهش می دهد و موجب یبوست می گردند. این عملکرد، زمانی که با کمبود فیبر و کم تحرکی در ماه رمضان همراه می شود، مشکل یبوست را دوچندان می کند.
بروفن نیز یکی از داروهای ممنوعه در ماه رمضان است زیرا سیستم گوارشی را تحت تاثیر قرار می دهد و برای کسانی که سابقه ی بیماری های گوارشی دارند و در ماه رمضان دچار آسیب های گوارشی می شوند، بسیار مضر است. – دیورتیک ها دیورتیک ها داروهای ادرارآورند و معمولاً برای بیمارانی که فشارخون بالا یا بیماری های کلیوی دارند، تجویز می شوند. دیورتیک ها همراه با ادرار، بخش قابل توجهی از نمک و آب بدن را نیز خارج می کنند و می توانند در طول روز باعث کم آبی بدن، یبوست شدید و افت فشارخون شوند. – آنتی هیستامین ها آنتی هیستامین ها انواع مختلفی دارند و برای کاهش خارش، آبریزش بینی و … استفاده می شوند. به دلیل این که بهار و تابستان، فصل اوج گیری آلرژی هاست، ممکن است به مصرف آنتی هیستامین ها معتاد شده باشید امّا باید آن ها را در طول ماه رمضان ترک کنید.
آنتی هیستامین ها باعث خشکی بدن می شوند، متابولیسم کبد را مهار می کنند، اختلالات گوارشی ایجاد می کنند، اشتها را افزایش می دهند و معمولاً باعث خواب آلودگی، سردرد و گرگرفتگی می گردند.
تمامی عوارض گفته شده، باعث تشدید آسیب های گرسنگی و تشنگی در طول روزهای ماه رمضان می شوند.
1173002694
– قرص های ضد بارداری اگر همیشه از قرص ها برای پیشگیری از بارداری استفاده می کنید، بهتر است روش دیگری را پیش بگیرید.
قرص های ضد بارداری در بعضی افراد ایجاد تهوع و سردردهای میگرنی را تشدید می کنند. این درحالی است که احتمال بروز حملات میگرنی در ماه رمضان به خودی خود بالاست.
اگر هم قصد افزایش وزن در ماه رمضان را ندارید، بهتر است مصرف قرص های ضد بارداری را که اشتهاآورند، کنار بگذارید. – داروهای ضد آکنه معمولاً داروهایی که برای پاک شدن پوست از آکنه یا جوش های پوستی استفاده می شوند، پوست را خشک می کنند تا با لایه برداری، از شرّ جوش ها خلاص شوند.
لایه برداری پوست، نیازمند خشکی پوست است. اگرچه برخی پمادها و داروها تاثیری آنی بر خشکی بدن نمی گذارند امّا بهتر است برای ماه رمضان، داروهای ضدآکنه را کنار بگذارید. به ویژه اگر از داروی روآکوتان استفاده می کنید که علاوه بر خشکی بدن، باعث سردرد، ریزش مو و بی حالی نیز می شود. هشدار! پیش از قطع مصرف این داروها در ماه رمضان، با پزشک خود مشورت کنید. مصرف یا قطع مصرف خودسرانه ی داروها، عوارضی جبران ناپذیر دارد.

13 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن