تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى آيد و آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798241824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیریت بحران؛ حلقه مفقوده دستگاه های اجرایی خراسان شمالی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیریت بحران؛ حلقه مفقوده دستگاه های اجرایی خراسان شمالی بجنورد - ایرنا - با وجودی که خراسان شمالی در زمره استانهای حادثه خیز، بخصوص در حوزه حوادث غیرمترقبه است اما باید گفت مدیریت بحران، حلقه مفقوده اکثر دستگاه های دولتی این استان است.


به گزارش ایرنا نبود بخش مدیریت بحران در دستگاه های دولتی این استان باعث شده تا آنها نتوانند در مواقع ضروری و حوادث غیرمترقبه تصمیم گیری آنی داشته باشند و از گذر این اختلال، گاه خسارات جبران ناپذیری به استان وارد می شود.
آثار نبود مدیریت بحران در دستگاه های استان را می توان در حوادثی چون واژگونی تانکر سوخت در سال گذشته، حوادث دلخراش جاده ای اخیر در محور غربی این استان و برخی حوادث مانند بروز سیلاب ها جست و جو کرد که با تاخیر در خدمات رسانی مواجه شد.
به گفته یک مقام مسوول حوادث رانندگی اخیر در محور بجنورد- جنگل گلستان، نبود مدیریت بحران مستقل در دستگاه های دولتی بخصوص خدمات رسان باعث شده بود تا اقدامات اولیه اورژانسی به موقع به مجروحان این حادثه نرسد و "زمان طلایی" از بین برود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: تشکیل مدیریت بحران به عنوان یک اداره و یا فرماندهی مستقل در ادارات و دستگاه های دولتی استان، ضروری است.
محسن لعل قادری در کارگروه مدیریت بحران استان خراسان شمالی اظهار کرد: این در حالی ست که اکنون مدیریتی منسجم که بتواند در بحرانها تصمیم گیری آنی داشته و یا برنامه ای برای مقابله با بحران داشته باشد، در اکثر ادارات استانی نداریم.
وی اضافه کرد: البته شرکت های خدمات رسان استان به دلیل فعالیت دائم در حوزه بحران چنین ستادی را دارند، ولی سایر دستگاه ها بخصوص ادارات شهرستانی فاقد مدیریت بحران مستقل هستند.
وی افزود: این در حالی ست که طبق قانون تمام مدیران موظفند، حتی اگر شده خارج از تشکیلات سازمانی خود و با صدور احکام داخلی، بخش مدیریت بحران را در دستگاه متبوع خود ایجاد کنند.
قادری اضافه کرد: در مواقع بحرانی، باید ستاد مدیریت بحران استان این بخش دستگاه های اجرایی را شناسایی کرده و بتواند با همکاری آنها بحران ها را مهار کرده و آثار مخرب آن را کاهش دهد.
وی افزود: نبود مدیریت بحران در دستگاه های اجرایی می تواند عواقب ناگواری را در مواقع ضروری به دنبال داشته باشد و در شورای هماهنگی مدیریت بحران به دستگاههای دولتی برای تشکیل مدیریت بحران ابلاغیه ای با دستور استاندار و یا جانشین استاندار در مدیریت بحران داده می شود.
رییس اورژانس 115 خراسان شمالی نیز وجود مدیریت بحران را در دستگاه های اجرایی، بخصوص در بخش خدمات رسانی استان ضروری دانست.
دکتر محسن رعنایی در کارگروه مدیریت بحران خراسان شمالی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی استان دبیرخانه مدیریت بحران پیش بینی شده که در مواقع بحرانی کار مدیریت بحران را انجام می دهد که می طلبد در دیگر دستگاه ها نیز چنین چارتی ایجاد شود.
معاون نوسازی و بهسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی نیز گفت: وجود مدیریت بحران در دستگاه های اداری ضروری است و این بخش زمانی می تواند در حوادث کارساز باشد که دارای اختیارات تام در مواقع بحرانی باشد.
علی روحانی اظهار کرد: گمان می رود عمده دستگاه های اجرایی از چنین تشکیلاتی بی بهره هستند و مدیریت بحران بیتر در قالب دبیرخانه اداره می شود که اختیارات زیادی در مدیریت بحران ندارد.
وی افزود: برای تشکیل مدیریت بحران مستقل در دستگاه های اجرایی در مواقع ضروری باید مدیران دستگاه ها بخشی از اختیارات خود را تفویض کنند تا مدیریت بحران بتواند به صورت آنی در بحران تصمیم گیری کند.
استان خراسان شمالی از استان های بلاخیز محسوب می شود که از 10 نوع حادثه طبیعی شناخته شده، سابقه حدوث هشت نوع آنرا دارد.
استان خراسان شمالی در زلزله رتبه دوم و سیل خیزی رتبه سوم کشور را داراست و در حوادث جاده ای نیز به دلیل قرارگیری در مسیر جاده آسیایی از استان های پرحادثه محسوب می شود. ک/4
2712/626


02/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن