واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه > همایش ها و میزگردها نیک نژاد در جمع مبلغات:
با کمبود مبلغ و مبلغه مواجهایم/ تجلیل از بانوان پیشکسوت تبلیغ
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره بر نقش بانوان مبلغ در رفع آفات و آسیبهای مذهبی در مجالس تأکید کرد و گفت: فارغ التحصیلان حوزه ها فکر نکنند که تحصیلات حوزوی یک امر جانبی است بلکه امروز تبلیغ یک حرفه است و در این عرصه ما با کمبود مواجه هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه ماه محرم، نخستین همایش «طلایه داران تبلیغ» ویژه نکوداشت بانوان پیشکسوت عره تبلیغ استان تهران صبح امروز 29 مهرماه در سازمان تبلیغات استان تهران برگزار شد. حجت الاسلام نصیر نیک نژاد مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران طی سخنانی با اشاره به نقش بانوان مبلغ در روشنگری دینی مردم به ویژه در حوزه زنان و خانواده یادآور شد: یک روزی در تهران دغدغه همه مسئولان و علما و متدینین این بود که مجالس خانگی و مجالس بانوان سرو سامانی پیدا کند و از وضعیت آشفته و اسفبار خارج شود و امروز به حمدالله پس از چندین سال شاهد کاهش قابل توجهی از آسیبها و آفات در عرصه تبلیغ هستیم. وی تأکید کرد: اگر بانوان را محورو مظهر تربیت بدانیم، عرصه تبلیغ می تواند آن تربیت ناب اسلامی را محقق کند و در این راستا باید افراد توانمند آموزش داده شوند و صاحبنظر گردند. روزانه در تهران صدها مجلس چه در منازل و تکایا و مکانهای عمومی مثل مساجد توسط همین بانوان مبلغ تشکیل می شود و اگر حجم این جلسات را در طول ماه و سال محاسبه کنیم چندین برابر جلسات تبلیغ آقایان است چون بانوان جامعه وقت بیشتری دارند لذا در این مجالس شرکت می کنند و تمام مطالب این جلسات نیز توسط خودشان مدیریت و تأمین می شود. حجت الاسلام نیک نژاد با اشاره به فعالیت بیش از 37 حوزه علمیه خواهران در استان تهران، بر نقش بانوان مبلغ در رفع آفات و آسیبهای مذهبی در مجالس سخنرانی تأکید کرد و گفت: فارغ التحصیلان حوزه ها فکر نکنند که تحصیلات حوزوی یک امر جانبی است بلکه امروز تبلیغ یک حرفه است و در این عرصه ما بیشترین نیاز را داریم و علاقمندیم طلاب فاضله که از این مجموعه ها فارغ التحصیل می شوند. عرصه تدریس و تبلیغ را بر دیگر مشاغل ترجیح دهند چون گاهی می شنویم که این بانوان تحصیل کرده در حوزه و در دستگاهها و مشاغل غیرمرتبط مشغول می شوند در حالیکه این کار از دیگران نیز ساخته است اما در عرصه تبلیغ ما با کمبود مواجه هستیم.
وی اعلام کرد: سال گذشته در ایام محرم و صفر اعزام بیش از 10 هزار مبلغ و مبلغه داشتیم و امسال این تعداد به 12 هزار افزایش پیدا خواهد کرد اما هنوز ما با کمبود مبلغ و مبلغه مواجهیم.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در تأثیر تبلیغ چهره به چهره یادآور شد: امروز در استان تهران بیش از 1700 نفر از مبلغات در سازمان تبلیغات شناسایی شدند و دوره های آموزشی را می گذرانند و بخشی از بحث بانوان فرهیخته عرصه تبلیغ از دل همین جمعیت شکل گرفته است و در محرم سال گذشته از 10 هزار مبلغ اعزامی، هزار نفرشان مبلغه بودند.
وی افزود: آسیبهای مجالس دینی و عزاداری اهل بیت(ع) کاهش نمی یابد مگر به همت عموم بانوان حوزوی که در عرصه تبلیغ وارد شوند. کار تبلیغ ساعت و زمان ندارد و حوزه علمیه هم متأسفانه دیر به این نتیجه رسید که باید حوزه های خواهران را شکل دهد چراکه تربیت نسل آینده در دست بانوان است اما امروز این مسئله مورد توجه قرار گرفته است.
حجت الاسلام نیک نژاد در پایان تأکید کرد: با وجود تمام تبلیغات منفی که ماهواره ها و شبکه های فضای مجازی علیه شیعه صورت می دهند امروز می بینیم که شیعه در اوج است و دیدیم پس از سالها در کشوری چون یمن آن جشن باشکوه عیدغدیر برگزار شد و البته با اوج گیری شیعه به هر حال هجمه ها و دشمنی ها وفشارها بیشتر می شود و ما هم باید از پای ننشینیم و محکم و استوار در این عرصه به ویژه از فرصتهای استثنایی عرصه تبلیغ مثل ماه محرم استفاده کنیم.
در پایان این مراسم که با حضور حجت الاسلام دکتر سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، با گرامیداشت یاد وخاطره دو پیشکسوت عرصه تبلیغ بانو مجتهده امین و سیده فاطمه خاموشی، از افرادی همچون زینت السادات علویه همایونی، هایده روحانی مؤید(لواسانی)، رضیه سیدخاموشی(قندهاری) طوبی شاکری، سیمین دخت بهزادپور، توران جمشیدیان، نرجس عطاری، فاطمه ابتکارثاقب و فاطمه قاضی شعار به پاس سالها تدریس و تبلیغ در امر دین با اهدای لوح تقدیر شد.
۱۳۹۳/۷/۲۹ - ۱۴:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]