تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834483487
چگونگی بزرگداشت عیدغدیر از سوی ائمه اطهار(ع)
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی
چگونگی بزرگداشت عیدغدیر از سوی ائمه اطهار(ع)
خبرگزاری مهر- گروه دین و اندیشه: عید غدير تنها نه به عنوان واقعه ای تاريخي، بلكه باید آن را روز اسلام خواند چراکه در این روز خداوند فرمود "الیوم اکملت لکم دینکم واتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا" و امام حسن عسکری(ع) در کلامی، جمله"من كنت مولاه فهذا علی مولاه" را نشان و پرچمی برای شناخت حزب خدا می خواند.
وقتی به سیره چهارده معصوم(ع) مراجعه می کنیم، درمی یابیم كه پیامبر و امیرمومنان و سایر ائمه با روز غدیر به عنوان یك عید برخورد كرده اند و مسلمانان را به تبریك و تهنیت گفتن به یکدیگر دعوت نموده اند. پیامبر(ص) در روز غدیر بعد از خطبه یك ساعته ای كه ایراد فرمود، جمله معروف «هر كه من مولای او هستم، علی مولای اوست» را سه بار تكرار كرد تا در گوش مسلمانان و تاریخ بماند. پس از آن كه علی(ع)را به جانشینی خود تعیین كرد، در همان روز، این عید را اعلام نمود و خیمه ها برپاشد و همه آن 120 هزار نفری که در واقعه غدیر از زن ومرد حضور داشتند، طی سه روز با امیرالمؤمنین علی(ع) بیعت کردند و پیامبر(ص) در خیمه اش نشست و با خوشحالی از تبریك گویندگان استقبال كرد و به آنها فرمود:«به من تبریك بگویید... به من تبریك بگویید، زیرا خداوند مرا به نبوت و اهل بیتم را به امامت اختصاص داده است.»
در كلام دیگری هم فرمودند:«روز غدیر خم، برترین اعیاد امت من است، روزی كه خدای متعال به من فرمان داد تا برادرم علی پسر ابوطالب را به عنوان پرچمی هدایت گر برای امتم تعیین كنم كه پس از من به وسیله او راه نمایی و هدایت شوند. غدیر خم روزی است كه خداوند در آن دین را كامل ساخت و نعمت را بر امتم تمام كرد و اسلام را به عنوان دین برای مردم پسندید.»
خطبه غدیریه امیرالمؤمنین(ع)
خود اميرالمؤمنين(ع) نیز در ادامه خط پيامبر(ص)، اين روز را عيد گرفت و در دوره حاكمیت على بنابىطالب(ع) اتفاقا روز عید غدیر با جمعه مصادف شد. مسلمانان حضور چشمگیرى پیدا كردند و آن حضرت براى اقامه نماز جمعه و خواندن خطبه هاى آن در برابر مردم قرار گرفت. حسین بن على(ع) مى گوید: پنج ساعت از روز گذشته بود[قبل از اذان ظهر]، كه پدرم خطبه ها را آغاز كرد. او نخست به حمد و ثناى حضرت حق پرداخت، صفات ربوبىاش را برشمرد، حاكمیت مطلق را از آن وى دانست، نعمتهایش را مورد توجه قرار داد و بعد خطاب به مردم فرمود: خداوند تعالى امروز دو عید بسیار بزرگ [جمعه وغدیر] را براى شما در یك زمان قرار داده است؛ دوعیدى كه هر یك فلسفه وجودى دیگرى را تكامل مى بخشد و به وسیله هر یك هدایت در دیگرى اثر مى بخشد... سپس فرمود: توحید و ایمان به یگانگى خداوند پذیرفته نمى شود مگر با اعتراف به نبوت پیامبرش محمد(ص)، و دین و شریعت محمد(ص) پذیرفته نمى شود مگر با قبول ولایت امر كسى كه خدا فرمان ولایتش را داده است؛ و همه این امور سامان نمى پذیرد مگر بعد از توسل و تمسك به اهل ولایت.
على(ع) سپس فرمود: خداوند در روز غدیر آنچه درباره منتخبین خود اراده كرد بر پیامبرش فرو فرستاد، به او فرمان داد تا ولایت و وصایت را ابلاغ كند و مجال را از كافران و منافقان بگیرد، نگران گزند دشمنان نباشد. روز غدیر قدر و منزلت بسیار دارد، در آن روز گشایشهاى الهى فرا رسیده و حجتش بر همه تمام شده است. امروز روز روشنگرى و اظهار عقیده از جایگاه بلند و روشن است، امروز روز تكامل دین و روز وفاى به عهد است. غدیر روز شاهد [رسول الله(ص)] و مشهود [على بنابىطالب(ع)] است، روز در هم ریختن پیمانهاى زیر پرده كفر و نفاق است، روز آشكار شدن حقایق اصیل اسلام است، روز ذلت و خوارى شیطان است، روز استدلال و برهان است، روز جدا شدن صفوف كسانى است كه آن را تكذیب مى كردند امروز بزرگترین روزى است كه عدهاى از شما از آن اعراض كردید، روز هدایت و امتحان بندگان خداست، روز آشكار شدن كینه هاى نهفته در دلها و سینه هاست، روز عرضه نصوص [سخنان بدون ابهام پیامبر(ص)] بر افراد مؤمن و دلباخته [اهل الخصوص] است، غدیر روز شیث پیامبر(ع) است، روز ادریس و یوشع و شمعون و ...
منشور علوى(ع) در عید غدیر
امیر مؤمنان(ع) در قسمت آخر خطبه فرمود: رحمت خدا بر شما اى مسلمانان، بعد از برگشت از این اجتماع بزرگ امروز [غدیر] را عید بگیرید: [و با انجام امور ذیل آن را بزرگ بشمارید]. نعمت را بر افراد خانواده و خویشاوندانتان گسترش دهید و نیكى و بخشش پیشه كنید. به برادران دینى خویش به قدر توان نیكى و بخشش كنید. خداى را در برابر نعمتهایى كه به شما ارزانى داشته، شكرگزار باشید. كنار یكدیگر جمع شوید تا خداوند اجتماع شما را فراگیر و گیراتر سازد. به یكدیگر نیكى كنید تا خداوند به شما الفت و مهربانى بیشتر عنایت كند. نعمتهاى الهى را به یكدیگر تبریك و تهنیت گویید همان طور كه خداوند [در این روز] با اعطاى اجر و ثوابى بیش از دیگر اعیاد به شما تهنیت مىگوید. بعد فرمود: كمكهاى مالى به دیگران در امروز (غدیر) به اموالتان بركت مىبخشد و برعمرتان مى افزاید: مهربانى به دیگران سبب رحمت و عنایات حق خواهد شد. با خوشرویى و شادمانى یكدیگر را درآغوش بگیرید. خداوند را بر توفیقات خویش سپاس گویید. از فقرا و ضعیفانى كه چشم به كمك شما دارند دیدن كنید، به زیارتشان بروید و با آنان در خوراكشان همراه شوید. بعد حضرت فرمود: یك درهم كمك به فقرا در روز عید غدیر با دویست هزار درهم برابر است، بلكه بیشتر خواهد بود. وقتى یكدیگر را ملاقات كردید مصافحه كنید، به هم تبریك بگویید و سلام كنید، كه پیامبر خدا(ص) به من چنین فرمان داد. حضرت زهرا(س) و غدیر
از حضرت زهرا پرسیدند:«آیا پیامبر(ص) پیش از رحلتش درباره امامت امیرمؤمنان چیزی فرمود؟»آن حضرت جواب داد: «شگفتا! آیا روز غدیر خم را فراموش كردید؟!» در جای دیگری نیز می فرماید: «خداوند پس از غدیر خم برای كسی حجت و عذری باقی نگذاشت.»
حضرت زهر(س) روزى در احد بر مزار عموى پدرش «حمزه سیدالشهداء» ایستاده بود و عزادارى مىكرد. محمود بن لبید فرصت را غنیمت شمرده، پس ازعزادارى پرسید: اى دختر پیامبر خدا(ص)، آیا براى امامت و زعامت على بن ابىطالب(ع) از سخنان پیامبرخدا(ص) دلیلى به یاد دارى؟ فاطمه فرمود: شفگتا! آیا حادثه عظیم غدیر خم را فراموش كرده اید؟... خدا را گواه مى گیرم كه خود شنیدم آن بزرگوار مى فرمود: على بهترین كسى است كه او را در میان شما جانشین خود قرار مىدهم، على امام و خلیفه بعد از من است. دو فرزندم حسن و حسین و نه نفر از فرزندان حسین پیشوایان و امامانى پاك و نیكاند. اگر ازآنان اطاعت كنید، شما را هدایت خواهند كرد و اگر با آنها مخالفت ورزید، تا روز قیامت تفرقه و اختلاف در میانتان حاكم خواهد بود.
امام حسن(ع)و امام حسین(ع)و غدیر
امام حسن(ع) و امام حسین(ع)در روز عید غدیر در كوفه مهمانی می دادند و این مجالس كه در زمان حیات امام علی(ع) هم برقرار بود باعث شد مردم كوفه به عید غدیر عادت كنند. همچنین امام حسن(ع) در ماجرای مصالحه با معاویه برای این كه به او یاد آوری كند كه حق با اوست، ماجرای غدیر خم را شاهد گرفت. امام حسین(ع)نیز در مراسم حج، بنی هاشم و دیگران را جمع می كرد و ماجرای غدیر را یادآوری می كرد.
غدیر خم در خطبه امام مجتبى(ع)
در یکی از خطبه هایی که امام حسن(ع) در برابر طاغوت شام و مردم كوفه ایراد فرمودند، مردم را به بالاترین نعمت از دست رفته، كه حاكمیت اهل بیت(ع) بود، توجه داده و شایستگى و لیاقت خویش و مشروعیت خلافتش را متذكر می شود و داستان روز بیاد ماندنى غدیر را چنین بازگو می فرماید: مردم سخن جدم پیامبر(ص) را به یاد دارند كه مىفرمود: هرگاه مردم كسى را به رهبرى خویش برگزینند در حالى كه لایقتر و آگاهتر از آن فرد وجود داشته باشد، براى خویش تیره بختى خریده اند مگر اینكه دوباره بدانچه رها كردند و به فراموشى سپردند بازگردند و آنچه را كه از پیامبرشان درباره پدرم شنیده اند دنبال كنند، رسول خدا مى فرمود: اى على تو بعد از من مانند هارون پس از موسى هستى، او جانشین برادرش موسى بوده تو نیز جانشین و خلیفه منى؛ تنها تفاوت [میان آنها و ما] این است كه بعد از من پیامبرى و نبوت نخواهد بود. امام مجتبى(ع) سپس فرمود: این مردم پیامبر خود را دیدند و سخنانش را در«غدیر خم» شنیدند. در آن روز جدم رسول خدا(ص) دست پدرم(ع) را گرفت و در برابر آنان گفت: هر كس من مولا و سرپرست او هستم على مولاى او خواهد بود؛ خدایا، دوست بدار هر كس او را دوست دارد و دشمن بدار هر كس او را دشمن دارد... سپس جدم پیامبر(ص) دستور اكید داد كه، حاضران مطالب غدیر را به غایبان برسانند.
امام حسین(ع) و حدیث غدیر در منا
یك سال قبل از مرگ معاویه، امام حسین(ع) به زیارت بیت الله الحرام در مراسم پر شكوه، حج مشرف شد. عبدالله بنعباس و عبدالله بن جعفر او را همراهى نمودند. آن سال عده زیادى از زنان و مردان بنى هاشم حضور داشتند. امام حسین(ع) درایام تشریق آنان را در سرزمین منا جمع نمود در آن اجتماع عظیم بیش از هفتصد نفراز مردان تابعین و دویست نفر از صحابه پیامبر خدا(ص) گرداگرد وجودش زیر خیمه حلقه زدند و منتظر سخنان امام خویش بودند، حضرت بپا خاست و پس از حمد و ثناى الهى فرمود: شما شاهد و ناظر تجاوزات معاویه جنایتكار نسبت به ما و شیعیان هستید و ازآنها اطلاع دارید، سخنان مرا گوش كنید و بنویسید [تا براى آیندگان بماند] و به دیگر شهرها و قبائل و افراد مؤمن و مورد اعتماد خود برسانید و آنان را دعوت به اداء حق ما (اهل بیت) كنید ترس آن دارم كه وقتش بگذرد و حقوق ما مغلوب ستمگر گردد، گرچه خداوند بالاترین پشتیبان است. سپس فرمود: شما را به خدا سوگند: به یاد نمى آورید كه پیامبر خدا(ص) روزغدیرخم پدرم على(ع) را وصى و امام بعد از خود قرار داد و حدیث ولایت را بر شما خواند و فرمود همگى باید این پیام را به دیگران برسانید پاسخ دادند: چرا ما بیاد داریم.
امام محمدباقر(ع) و غدیر
فضیل بن یسار، بكیر بناعین، محمد بن مسلم، برید بن معاویة و ابوالجارود همگى در محضر امام باقر(ع) بودند حضرت درباره ولایت على بن ابىطالب(ع) و روز غدیر فرمودند: خداوند پیامبرش را مامور به ولایت على(ع)كرد و این آیه شریفه را نازل كرد: «انما ولیكم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاة و یؤتون الزكاة». با نزول آیه فوق ولایت اولى الامر واجب گردید ولكن عدهاى نفهمیدند اولى الامر چه كسانى هستند؟ خداوند به محمد - صلى الله علیه و آله - دستور داد تا آن را توضیح دهد و همانند نماز و زكات و روزه و حج مصادیق خارجى آن را روشن سازد. در آن هنگام اضطراب او را فرا گرفت و ترسید عده اى به واسطه آن از آیین اسلام برگردند و او را تكذیب كنند. او به خدا پناه برد درآن هنگام آیه تبلیغ (یا ایها الرسول بلغ...) نازل گشت، پیامبر خدا(ص) امر حق را اجرا نمود و در غدیر خم ایستاد و فرمان اجتماع مردم و زوار بیت الله الحرام را داد و درآنجا على بن ابىطالب(ع) را ولى بعد از خود معرفى كرد و دستور داد آنانى كه درآنجا (غدیر خم) بودند پیام خداوند (ولایت على(ع)) را به دیگر افراد برسانند.
امام صادق(ع) و غدیر
حسان جمال مى گوید: همراه امام صادق(ع) از مدینه به مكه مسافرت كردم. در نزدیكى میقات جحفه، چون به «مسجد غدیر» رسیدیم امام - علیه السلام - به جانب چپ مسجد نگریست و فرمود: این مكانى است كه پیامبر خدا(ص)، در روزغدیر، على را جانشین خود معرفى كرد و فرمود: من كنت مولاه فعلى، مولاه. آنگاه امام(ع) به جانب دیگر نگاه كرد، جایگاه خیمه هاى دیگران را نشان داد و فرمود: سالم غلام ابوخذیفه و ابوعبیده جراح نیز درآنجا بود؛ گروهى از مردم چون على(ع) را بر روى دست پیامبر دیدند با حسادت به وى نگریستند و به یكدیگر مى گفتند: به دو چشم او [پیامبر] نگاه كنید، چگونه همانند دیوانه به اطراف خویش مى نگرد و قرار ندارد. دراین هنگام جبرئیل نازل شد و این آیات را بر پیامبر خدا(ص) قرائت كرد: «و ان یكادالذین كفروا لیزلقونك بابصارهم لما سمعوا الذكر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذكر للعالمین». آنان كه كافر شدند، چون قرآن را شنیدند چیزى نمانده بود كه تو را چشم بزنند؛ آنها مى گفتند: او واقعا دیوانه است، در حالى كه قرآن جز بیدارى و آگاهى براى جهانیان نیست.
حسن بن راشد از امام صادق(ع) روايت مي كند كه: به آن حضرت عرض كردم: جانم فدايت! آيا مسلمانان را جز عيد فطر و قربان، عيدي است؟ فرمود: آري اي حسن! بزرگتر و شريفتر از آن دو. پرسيدم: چه روزي است؟ فرمود: روزي كه اميرالمؤمنين عليهالسلام به عنوان نشانه راهنما براي مردم منصوب شد. گفتم: فداي شما! در آن روز چه كاري سزاوار است كه انجام دهيم؟ فرمود: روزه مي گيري و بر پيامبر و دودمانش درود مي فرستي و از آنان كه در حقّشان ستم كردند، به درگاه خدا تبرّي مي جويي. همانا پيامبران الهي به اوصياء خويش دستور مي دادند روزي را كه جانشين تعيين شده، «عيد» بگيرند. پرسيدم: پاداش كسي كه آن روز را روزه بگيرد چيست؟ فرمود: برابر با روزه 60 ماه است.
امام كاظم(ع) و مسجد غدیر
عبدالرحمان بن حجاج گفت: خدمت موسى بن جعفر(ع) رسیدم. در حالى كه قصد سفر داشتم، از آن حضرت در باره مسجد غدیر خم پرسیدم.امام فرمود: درآن مسجد نماز بخوانید كه فضیلت و ثواب بسیار دارد، پدرم [به هر كه عازم آن دیار بود] فرمان مى داد تا در مسجد غدیر نماز بگزارد.
امام رضا(ع)و غدیر
امام رضا(ع) شنید كه بعضی از مردم روز غدیر را انكار می كنند، فرمود:«پدرم از پدرش روایت كرد كه روز غدیر در میان اهل آسمان مشهورتر است تا میان اهل زمین... به درستی كه در این روز خداوند گناه شصت سال از مردان و زنان مؤمن را می آمرزد و دو برابر آنچه در ماه رمضان از آتش دوزخ می رهاند؛ در این روز آزاد می كند...اگر مردم ارزش این روز را می دانستند، بی تردید فرشتگان در هر روز ده بار با آنان مصافحه می كردند.»
فيّاض بن محمدبن عمر طوسي در سال 259 (در حالي كه خودش 90 سال داشت.) گفته است كه امام رضا (ع) را در روز غدير ملاقات كردم، درحالي كه در محضر او جمعي از ياران خاصّ وي بودند و امام (ع) آنان را براي افطار نگاه داشته بود و به خانه هاي آنان نيز طعام و خلعت و هدايا، حتي كفش و انگشتر فرستاده بود و وضع آنان و اطرافيان خود را دگرگون ساخته بود و پيوسته فضيلت و سابقه اين روز بزرگ را ياد مي فرمود.
امام حسن عسکری(ع) و غدیر
یكی از شیعیان از امام عسکری(ع) پرسید:«این سخن پیامبر كه فرمود:"من كنت مولاه فهذا علی مولاه" یعنی چه؟» حضرت جواب داد:«خداوند اراده فرمود كه این جمله، نشان و پرچمی باشد تا حزب خدا هنگام اختلاف ها با آن شناخته شود.»
امام زمان(عج)و غدیر
در دعای ندبه كه منسوب به آن حضرت است چنین آمده: «...فلما انقضت ایامه اقام ولیه علی بن ابی طالب صلواتك علیهما و آلهما هادیا اذ كان هم المنذر و لكل قوم هاد فقال و الملاء امامه من كنت مولاه فهذا علی مولاه اللهم وال من والاه و عاد من عاداه...» هنگامی كه دوران عمر پیامبر سپری شد، جانشین خود را علی پسر ابوطالب كه صلوات خدا بر آنها و خاندان شان باد، را به هدایت امت برگزید، چون او منذر و هدایتگر همه بود. پس پیامبر به مردمی كه در مقابلش بودند گفت: هر كه من مولای اویم، پس علی مولای اوست، خدایا هر كه علی را دوست دارد دوستش بدار و هر كه با او دشمن است دشمنش بدار...
۱۳۹۳/۷/۲۰ - ۱۰:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
حوزه های علمیه به احادیث عقلی ائمه اطهار توجه بیشتری کنند/ اصل برای ما همان قرآن و عترت است
دین و اندیشه اندیشمندان جوادی آملی در دیدار اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی حوزه های علمیه به احادیث عقلی ائمه اطهار توجه بیشتری کنند اصل برای ما همان قرآن و عترت است آیت العظمی جوادی آملی در این دیدار گفت نکته اساسی که همگان باید مد نظر داشته باشند این است که اصل برای ما همان قحوزه به احادیث عقلی ائمه اطهار(ع) توجه بیشتری کند
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۵ آیتالله جوادیآملی گفت اصل برای ما همان قرآن و عترت است و اگر سخنی حتی در فقه اصول و یا فلسفه بر خلاف قرآن و عترت باشد برای ما قابل قبول نیست به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این مرجع تقلید در دیدار جمعی از اعضای هیئت رئیسه مجمع عالی حکمت اپخش مسابقات زنان از سوی صدا و سیما کار نادرستی است
نظر آیت الله مکارم شیرازی پخش مسابقات زنان از سوی صدا و سیما کار نادرستی است حضرت آیت الله مکارم شیرازی پخش مسابقات بانوان ایرانی از صدا و سیما را کاری نادرست دانستند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز آیتالله العظمی مکارم شیرازی در پاسخ به استفتا«خاطرات و خطرات»؛ بخش سوم گوشههایی از ارادت مردم مصر به ائمه اطهار
خاطرات و خطرات بخش سومگوشههایی از ارادت مردم مصر به ائمه اطهارمردم مصر ارادت عجیبی به اهل بیت دارند و بارها دیدم که در مراقد شریف آن بزرگواران با ادبیاتی ساده برای فردی که انگار روبرویشان نشسته است مشکلات خود همراه با جزئیات آن را عنوان کرده و طلب کمک از ائمه اطهار داشتند بهچگونگی تعلیم احکام شرعی و دینی به کودکان
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۷ یک دکترای تفسیر قرآن گفت رساله تصویری کمک شایانی به درک مسائل شرعی توسط کودکان و نوجوانان میکند مهرداد ویسکرمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان درباره چگونگی تعلیم احکام شرعی و دینی به کودکان افزود اگر پدر و مادرآقام آقام ،یا جواد الائمه |اخبار ایران و جهان
آقام آقام یا جواد الائمه مداحی حاج محمود کریمی به مناسبت شهادت امام جواد ع کد خبر ۴۳۷۰۸۸ تاریخ انتشار ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۱ - 25 September 2014 دانلود لینک را کپی کنید دانلودضرورت اقامه نمازباران و بسیج ائمهجمعه برای رفع بدحجابی
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۷ امام جمعه موقت تهران گفت متأسفانه نماز باران را فراموش کردهایم و کسی به این حرکت الهی نزدیک نمیشود و یادی از آن نمیکند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آیتالله سیداحمد خاتمی شب گذشته در جلسه تفسیر سوره یونس در مدرسه فیضیه قم به آیه 85 اینبالندگی جامعه اسلامی در تمسک جستن به ائمه اطهار (ع) است
استانها شمال گیلان محمد احمدی پور بالندگی جامعه اسلامی در تمسک جستن به ائمه اطهار ع است رشت – خبرگزاری مهر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان گفت بالندگی جامعه اسلامی در تمسک جستن به ائمه اطهار ع و ولایت فقیه است به گزارش خبرنگار مهر محمد احمدی ظهر چهارشنبهتوسل به ائمه اطهار استعداهای الهی انسانها را به فعلیت میرساند
استاد حوزه علمیه قم توسل به ائمه اطهار استعداهای الهی انسانها را به فعلیت میرساند خبرگزاری رسا- استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه توسل به ائمه اطهار ع استعدادهای الهی انسانها را به فعلیت میرساند گفت استعداهایی که خداوند در انسان به ودیعه گذاشته است بالقوه هستند و توسل بائمه اطهار شاهد و ناظر اعمال انسان ها هستند
کارشناس و مبلغ حوزوی ائمه اطهار شاهد و ناظر اعمال انسان ها هستند خبرگزاری رسا ـ کارشناس و مبلغ حوزوی با بیان اینکه ائمه اطهار ع از نیات و گفتار ما مطلع هستند گفت خداوند و وجود مقدس نبی اکرم ص و ائمه معصومین ع شاهد بر اعمال انسان ها هستند چرا که در تفاسیر آمده است منظور اائمه اطهار مظهر تجلی اسمای الهی هستند
استاد حوزه و دانشگاه ائمه اطهار مظهر تجلی اسمای الهی هستند خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه حضرت خدیجه س مشهد با بیان این که ائمه اطهار ع مظهر تجلی اسمای الهی هستند گفت ائمه اطهار ع بهترین نمونه و آیینه تمام نمای اسماء و صفات الهی هستند و با شناخت آن ها می توان اسماء و صفاتتاکید آیتالله موسویاردبیلی بر کاربردیتر شدن فعالیتهای جهاددانشگاهی
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۷ آیتالله موسویاردبیلی فعالیتهای جهاد دانشگاهی را خوب ارزیابی و بر کاربردیتر شدن نتایج این فعالیتها در میان اجتماع تأکید کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این مرجع تقلید در دیدار رئیس و مسئولین جهاد دانشگاهی کشور اظهار کردزندگی ائمه اطهار به درستی برای نسل جوان تبیین شود
استانها مرکز قزوین حجت الاسلام باریک بین زندگی ائمه اطهار به درستی برای نسل جوان تبیین شود قزوین - خبرگزاری مهر امام جمعه موقت قزوین گفت با توجه به نزدیکی ایام محرم زندگی ائمه اطهار باید به درستی برای نسل جوان تبیین شود به گزارش خبرنگار مهر اعضای شورای تبلیغ و مناسبتهایضرورت بازگشت به سبک زندگی ائمه اطهار
سخنران حرم رضوی تأکید کرد ضرورت بازگشت به سبک زندگی ائمه اطهار خبرگزاری رسا ـ سخنران حرم مطهر رضوی تاکید کرد معرفت امام تشخیص سره از ناسره است یعنی انسان در اوج فتنه نباید راه را گم کند و مسیر را اشتباه برود به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد حجتالاسام حسین برهانی سخترویج سیره زندگی ائمه اطهار (ع) در جامعه ضروری است
استانها شمال گیلان گلمیرزاده ترویج سیره زندگی ائمه اطهار ع در جامعه ضروری است رشت – خبرگزاری مهر معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان بر ضرورت ترویج و تبیین فرهنگ و سیره زندگی ائمه اطهار علیه السلام به ویژه امام محمد باقر ع در جامعه تاکید کرد به گزارش خبرنگار مهر حجت الاجهاد دانشگاهی باید از سوی مسئولان حمایت شود
پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۷ آیتالله علویگرگانی از مراجع عظام تقلید گفت جهاد دانشگاهی زمینهساز تقویت روحیه خودباوری در جوانان است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم این مرجع تقلید روز پنجشنبه در دیدار رییس جهاد دانشگاهی با وی و رونمایی از سایت اطلاعرسنامه امام رضا به فرزندش جواد الائمه علیهما السلام
نامه امام رضا به فرزندش جواد الائمه علیهما السلام به خدا سوگند حق قاتلانش آن است كه اگر دستم به آنها برسد آنان را سوزانده تكه تكه كنم و ريشهشان را بركنم به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز آگاهیهای تاریخی درباره زندگی امام جواد علیه السلام چندان گست-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها