محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830180881
به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مدنی
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مدنی
اسد الله در چهار سالگي مادر خود را از دست داد و در كنار پدر و در دامان نامادري پرورش يافت. روزهاي سخت و حساس كودكياش را در جوار پدر سپري كرد و با تربيتي اسلامي پا به دنياي نوجواني گذاشت.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، يكي از روزهاي سال 1292 شمسي (1323 ق) در خانة باصفاي آقا ميرعلي از سادات محترم آذر شهر كودكي پا به عرصة زندگي گذاشت كه بعدها خدمات گرانقدري به اسلام و مسلمين كرد. عشق و ارادت پدرش به امير مؤمنان علي ـ عليه السلام ـ او را بر آن داشت تا براي فرزندش يكي از القاب آن حضرت يعني «اسد الله» را نام بگذارد.[1] اسد الله در چهار سالگي مادر خود را از دست داد و در كنار پدر و در دامان نامادري پرورش يافت. روزهاي سخت و حساس كودكياش را در جوار پدر سپري كرد و با تربيتي اسلامي پا به دنياي نوجواني گذاشت. در مسير دانش سيد اسد الله در اوايل جواني به سلك طالبان علم و كمال راه يافت و دروس ابتدائي را در حوزة علمية يزد فرا گرفت. هر چند در روزهاي نخستين تحصيل پدر خود را از دست داد اما هم چنان با مشكلات ساخت و راه حوزة علمية قم را پيش گرفت و مدتها هم نشين رنج و محنت غربت بود. قلب لبريز از عشق و شعف به معارف اسلامي او را واداشت كه سالها در جوار بارگاه فاطمة معصومه ـ سلام الله عليها ـ ماندگار شود و از محضر بزرگانِ دانش فقه، اصول و فلسفه بهرهمند گردد. وي مدتي را كه در اين شهر بود در پاي درس آية الله حجت كوه كمري و آية الله سيد محمد تقي خوانساري و چهار سال در محضر امام خميني حضور يافت و از دروس فلسفه، عرفان و اخلاق ايشان بهرة فراوان برد و همين درس نيز موجب گشت امام را در مقام عمل بالاتر و برتر از مرز علم بيابد و عشقش نسبت به ايشان فزوني يابد. ماندگار در نجف
آيت الله مدني در سال 1363 ق (چهل سالگي) به زيارت خانة خدا مشرف شد و پس از اتمام مراسم حج، بيدرنگ به سوي نجف اشرف روانه گشت و از همان اوان ورودش به حوزة علميه، بساط درس و بحث علمي را گسترد و در اندك زماني رشد نمود.
نجف در آن دوران پايگاه بزرگ اسلام بود و اساتيد بزرگي چون آية الله سيد محسن حكيم در آن حضور داشتند. آية الله مدني ساليان درازي در حوزة پر رونق نجف ماندگار شد و همان گونه كه در مقابل بارگاه قدسي امام علي ـ عليه السلام ـ زانوي ادب بر زمين نهاد و روز و شب به پالايش روح و شكستن بت نفس همت گماشت، در فضاي آكنده از معنويت حوزة علميه نيز تلاشگري خستگي ناپذير بود.
او كه از دانش و معارف بزرگاني چون آية الله حكيم، آية الله ابو الحسن اصفهاني و آية الله سيد عبدالهادي شيرازي بهره ميبرد و مدارج علمي را به سرعت پشت سر مينهاد، روز به روز بر درخشش شخصيت علمي و معنويش نيز افزوده ميشد و سرانجام مقام اجتهاد را همراه با فتح قله رفيع عرفان و معنويت كسب كرد.
آية الله مدني چندين سال در حوزه علميه نجف به تدريس اشتغال داشت و درس ايشان از جمله درسهاي زنده توأم با عضويت بود. آية الله راستي كاشاني كه در آن دوران در محضر ايشان بود ميگويد:
از درس ايشان محصلين زيادي استفاده مينمودند ... و شاگردانشان با يك عشق و علاقه خاصّي در درس ايشان شركت ميجستند.[2] مبارزات
مبارزات آيت الله مدني به دوران پيش از شكل گيري انقلاب اسلامي مربوط ميشود. آية الله مدني پيش از نهضت سال 1342 در ايران با فرقههاي گمراه در ستيز بود.
بذر بد فرجام بهائيت در كشورهاي اسلامي كه به وسيلة استعمار انگليس پاشيده شد و نهال آن در دامن كج انديشان به اصطلاح روشنفكر پرورش يافته بود. در اندك مدتي توسط دستهاي پنهان در ممالك اسلامي به ويژه شيعه نشين ترويج يافته با ورود فرهنگ بيگانه و بازگشت روشنفكران غربزده از پرورشگاه خود، اين كيش ضد مذهب به اوج خود رسيد.
رضا خان و عاملان ديگر غرب در ايران براي كوبيدن اسلام خصوصاً مكتب حيات بخش تشيع به ترويج كنندگان مرام بهائيگري ميدان داده بودند و اين تفكر ضد ديني در سراسر ايران به ويژه در آذربايجان بدون موانع در حال گسترش بود.[3]
آيت الله مدني در چنين روزگاري بود كه از حوزة علميه به زادگاهش بازگشت و مدتي در آن جا ماندگار گرديد و از آن روز دوران مبارزات وي نيز شكل گرفت.[4] وي در كنار نواب صفوي در مقابل افكار پوچ كسرويها نيز مقاومت كرد. از همين رو وقتي شهيد نواب مصمم به مبارزه شد در تهية اسلحه وي را ياري كرد. در حوزه نجف در بين دوستان آية الله مدني معروف بود كه «اسلحهاي كه نواب صفوي تهيه كرد با پول كتابهاي آية الله مدني بود.»[5] در كنار امام خميني
پس از كوچ كردن امام خميني از تركيه به عراق و اقامت در نجف آية الله مدني از جمله كساني بود كه به موجب عشق و ارادت افزون به امام در سختترين روزها در كنار ايشان بود. آية الله مدني چه در نجف و چه در روزهايي كه براي امر تبليغ به ايران سفر ميكرد از امام نيز سخن ميگفت و رسالت و وظايف مؤمنين را در مقابل رژيم پهلوي برايشان گوشزد ميكرد.
و اين بود كه در سالهاي 51 ـ50 از جانب سازمان امنيت وقت كشور (ساواك) تحت مراقبت قرار گرفت و به جرم اختلال(!) در امنيت منطقه تبعيد گرديد. مدتي در نور آباد ممسني (22 ماه)، زماني در گنبد كاووس (يازده ماه) و سرانجام به بنادر گرم جنوب و كردستان، هم چنان اين سيد بزرگوار زندگياش در تبعيدگاهها سپري گشت.[6] فجر انقلاب
بهمن سال 1357 ش. همزمان با فجر انقلاب اسلامي ـ كه فريادگران ديروز، اكنون پرچم پيروزي را بر دوش ميكشيدند ـ آيت الله مدني نيز در كنار شهيد آية الله بهشتي و صدها مبارز ديگر در صف مقدم مبارزه با ايادي استكبار و عناصر سر سپردة آنان قرار گرفت و تا صبح پيروزي حق بر باطل در پي استقرار حكومت اسلامي تلاشگري خستگي ناپذير بود.[7]
آية الله مدني در اولين انتخابات مجلس خبرگان از طرف مردم همدان به نمايندگي در اين مجلس انتخاب گرديد و سپس در كوران مشكلات و آشفتگي اوضاع همدان به دستور امام خميني راهي اين شهر شد. نامهاي كه امام خميني به عنوان حكم مأموريت به ايشان تقديم داشته، تفسير بسيار زيبايي از مقام و منزلت معنوي و كارايي ايشان به دست ميدهد.
باسمه تعالي
خدمت جناب مستطاب سيد العلماء الاعلام و حجت الاسلام آقاي حاج سيد اسد الله مدني دامت افاضاته
به قرار گزارشاتي كه از شهرستان همدان ميرسد آشفتگيهايي در سطح شهر موجود و بيم آن ميرود كه گروههاي منحرف اسلامي (ايجاد) اختلافات و انحرافاتي نمايند كه با نهضت اسلامي و انقلاب اسلامي مخالف باشد، لهذا جناب عالي با آن كه در مجلس خبرگان نماينده هستيد، عجالتاً به مدت ده روز تا دو هفته به همدان تشريف ببريد و اوضاع منطقه را بررسي نماييد و احوال و فعاليتهاي منحرفين را از نزديك تحت مراقبت قرار دهيد و ان شاء الله تعالي پس از برگزاري مجلس خبرگان مدتي طولاني براي بازرسي اوضاع و سامان دادن به اوضاع آشفته به همدان تشريف برده و به مسائل مربوطه و امور شرعيه و گرفتاري شهر و منطقة مربوطه به آن رسيدگي و اصلاح فرماييد. جنانب عالي كه به شايستگي علمي و عملي موصوف هستيد، منصوب به امامت جمعه در شهر همدان ميباشيد و چون امامت جمعه از مناصب مربوط به وليّ امر است، كسي بدون نصب نميتواند تصدي كند. و نيز جناب عالي مجازيد در تعيين قاضي شرع براي دادگاههاي شهر و حومه. اهالي محترم و مؤمن به انقلاب موظفاند از معظم له پشتيباني قاطع نموده و وجود ايشان را غنيمت شمارند.
جناب ايشان وكيل اين جانب در اخذ وجوه شرعيه و صرف در موارد مقرّره هستند. اهالي محترم وجوه شرعيّه خود را به ايشان بدهند كه مورد قبول است.
و السلام علي عباد الله الصالحين و رحمه الله و بركاته. روح الله الموسوي الخميني 21/7/1358 مطابق با 21 ذيقعدة الحرام 99.[8] انقلاب سوم
آيت الله مدني هم چنان كه در انقلاب اول (سرنگوني حكومت پهلوي) و دوم (تسخير لانه جاسوسي) تلاشگر خستگي ناپذير صحنهها بود در انقلاب سوم (خنثي ساختن توطئه ليبرالها و ملي گراها چون بني صدر) نيز نقش اساسي خود را ايفا كرد. وي كه از ابتدا خطر اين حركت خزنده را دريافته بود با نمايندگان امام در ديگر استانها (آية الله اشرفي اصفهاني، آية الله دستغيب و آية الله صدوقي و سايرين) دست اتحاد داده، در مقابل اين توطئه موضع سختي پيش گرفتند.
اطلاعيهاي كه اين بزرگوار در آن بحران سخت انقلاب صادر كردند براي مردم ايران هشدار بزرگي بود. سيد الاعلام در تبريز
آيت الله مدني به طور رسمي پس از شهادت آية الله قاضي طباطبايي از جانب امام به امامت جمعه شهر تبريز منصوب گرديد و از طرف ايشان براي رسيدگي به ساير امور شهرها مأموريت يافت.
در آن زمان همة ماجرا سازيهاي ضد انقلابي استكبار در آذربايجان به غائله «حزب خلق مسلمان» منتهي گرديده بود و عدهاي در مقابل انقلاب موضع گيري كرده، عملاً در خدمت اهداف استكبار و فرامين ديكته شدة سازمان جاسوسي سيا به منظور در هم كوبيدن انقلاب اسلامي حركت ميكردند. آنها تبريز و شهرهاي اطراف آن را ناامن ساخته، بسياري از مراكز انتظامي و امنيتي را در اختيار خود در آوردند و در دانشگاه با ناديده گرفتن 2/98 درصد رأي مردم به حكومت اسلامي عليه اساس حكومت (ولايت فقيه) جوّ سازي كردند و آن روز اين امر روشنترين دليل بر حضور دستهاي استكبار در حادثه سازيهاي خلق مسلمان تلقي گرديد و همه به آشكارا ديدند كه استكبار و گروهكهاي مخالف با به ميان آمدن واژه مقدس «ولايت فقيه» و پافشاري امام و يارانش براي تصويب اين حق بناحق گرفته شده تشيع در طول تاريخ چگونه اولين صف آرايي خود را در مقابل انقلاب انجام دادند.
آيت الله مدني در چنين روزهاي سخت تنها كسي بود كه پيشاپيش فرزندان انقلاب تلاش خود را براي درهم كوبيدن نقشههاي شيطاني به كار ميبرد. او در اين راه دردها و رنجهاي بيشماري را به جان ميخرد. عناصر خلق مسلمان روزي به خانهاش ميريزند و روزي محراب عبادتش را به آتش ميكشند و روز ديگر قصد جان او را ميكنند و آب دهان به صورتش مياندازند! اما او در هر حادثة ناگوار با قامتي راست ايستاده، با الهام از كلام خدا (فَاسْتَقِمْ كَما أُمِرْتَ) هم چنان قامت به بينهايت ميكشد و ميگويد:
«من تا زندهام نماينده امام هستم و نماز جمعه را ميخوانم.»[9] و در هنگام درگيري خيابانها، در پاسخ كمترين توقع حزبيها كه گفته بودند اگر نماز جمعه اقامه كني در آتش ما ميسوزي، ميبينند اين سيد بزرگوار هم چنان در خود فرو رفته و در زير لب اين جمله را زمزمه ميكند: «اگر من به مسجد نروم تضعيف روحية مسلمانان كردهام و من پيش خدا جواب ندارم، چه جوابي به خداي خود بدهم كه اگر مسجد نرفتم به خاطر جانم بود. ميگويد اسلام و انقلاب از تو عزيزتر بود.»[10] از اين رو ايشان به مسجد رفتند و نماز جماعت را اقامه كردند. شهادت در محراب جمعه روز 20 شهريور 1360 روز ديگر و تبريز شهر ديگر بود. در اين روز در شهر تبريز حادثهاي به وقوع پيوست كه همانند آن چهارده قرن پيش و در مسجد شهر كوفه اتفاق افتاده بود. منافقين تيره دل، اين فرزندان خوارج سيدي از اولاد علي بن ابيطالب ـ عليه السلام ـ را كه چون جد بزرگوارش خود را به خدمت دين خدا و خلق خدا سپري ساخته بود همان پاداشي دادند كه در مسجد كوفه به علي بن ابيطالب ـ عليه السلام ـ داده بودند.
در آن جمعه آيت الله مدني پس از آن كه نماز جمعه را به پايان برده. در بين نماز به عبادت مشغول ميشود منافقي از نسل خوارج به سويش هجوم ميبرد و پس از لحظهاي كوتاه آية الله مدني را كه چون كبوتري آزاد در عالم ملكوت اوج گرفته بود، در چنگال كركس گونة خود قرار داده، سپس صداي انفجاري مهيب محراب عبادت را غرق در خون ميكند و او در سجادة خونين غلتيده، محاسن سفيدش به خون خضاب ميشود.[11]
امام خميني كه با شهادت آية الله مدني يكي از بازوهاي انقلاب را از دست داده بود شهادت مظلومانه اين انسان وارسته و دلسوز را سند افتخار انقلاب اسلامي و رسوا كنندة منافقين تيره دل و دستهاي پنهان و آشكار استكبار خواند و فرمود:
«سيد بزرگوار و عالم عادل عاليقدر و معلم اخلاق و معنويات حجة الاسلام و المسلمين شهيد عظيم الشأن مرحوم حاج سيد اسد الله مدني ـ رضوان الله عليه ـ هم چون جد بزرگوارش در محراب عبادت به دست منافقي به شهادت رسيد. اگر با به شهادت رسيدن مولاي متقيان، اسلام محو و مسلمانان نابود شدند، شهادت امثال فرزند عزيزش شهيد مدني هم آرزوي منافقان را برآورده خواهد كرد.»[12] ويژگيهاي روحي و معنوي
آيت الله مدني در همه حال چشم به درگاه فيض الهي داشت و همواره در قنوت نمازهايش با سوز و گداز با خدا به نجوا ميايستاد و از او شهادت در راه اسلام و انقلاب را طلب مينمود. چون در عالم رؤيا جام شهادت از مولايش حسين ـ عليه السلام ـ گرفته بود، بيصبرانه در انتظار آن روز بود.
خود ميگفت:
«من در دو موضع نسبت به خودم شك كردم. يكي اين كه به من ميگويند «سيد اسد الله»! آيا واقعاً من از اولاد پيامبر هستم؟ و ديگر اين كه آيا من لياقت آن را دارم كه در راه خدا شهيد بشوم يا نه؟
روزي به حرم امام حسين ـ عليه السلام ـ رفتم و در آن جا با ناله و زاري از امام خواستم كه جوابم را بدهد. پس از مدتي يك شب امام حسين ـ عليه السلام ـ را در خواب ديدم كه بالاي سرم آمد و دستي به سرم كشيد و اين جمله را فرمود: «يا بُنيَّ اَنْتَ مَقْتُولٌ» يعني اي فرزندم كشته ميشوي كه جواب دو سؤال من در آن بود، اما فرمود: فرزندم! يعني من سيد هستم، و ديگر «به من بشارت داد كه من شهيد ميشوم.»[13]
از ديگر ويژگيهاي روحي ايشان ميتوان به زهد، امانتداري، اخلاص، شجاعت، دينداري و شيفتة خدمت بودن ايشان اشاره كرد كه بحق سراسر زندگي پربارش جلوة اخلاص بود. او در زندگي خويش و حتي در دوران تبعيد نيز همواره در خدمت مردم بود و در اين راه هيچ گاه احساس خستگي نميكرد به هر شهر يا روستايي كه ميرفت براي رفع نيازهاي فردي و اجتماعي مردم تلاش ميكرد. مواردي از خدمات ايشان عبارتند از:
1. احداث مهديّه در همدان
2. احداث درمانگاه مهديه
3. راه اندازي صندوق قرض الحسنه
4. احداث حسينيه در درّه مراد بيك همدان
5. احداث حمال در دره مراد بيك
6. احداث مدرسه در همين منطقه
7. راه اندازي صندوق قرض الحسنه در قصر شيرين
8. احداث هيجده دستگاه خانه در يكي از روستاهاي بوئين زهراء.
و موارد ديگر ...[14] پی نوشت ها:
[1] . شهداي روحانيت در يك صدر سال اخير، علي رباني، ج 1.
[2] . شهيد مدني جلوة اخلاص، سعيد عباس زاده، ص 25.
[3] . جزئيات ماجراي برخورد ايشان با بهائيان زادگاه خود در كتاب شهيد مدني جلوة اخلاص (از مجموعة ديدار با ابرار) به تفصيل آمده است.
[4] . يادواره شهيد محراب آية الله مدني، خاطرات آقاي بروجردي داماد ايشان.
[5] . مجله عروة الوثقي (نشريه حزب جمهوري اسلامي ايران)، ش 82.
[6] . روزنامه جمهوري اسلامي، 18/6/61؛ يادواره شهيد محراب آية الله مدني، خاطرات آقاي بروجردي.
[7] . روزنامه جمهوري اسلامي، 20/ 6/ 70.
[8] . صحيفه نور، ج 1، ص 4.
[9] . مجله عروة الوثقي، ش 82.
[10] . روزنامه جمهوري اسلامي، 18/6/61.
[11] . شهيد مدني در حرم حضرت معصومه در قم به خاك سپرده شد.
[12] . صحيفة نور، ج 15.
[13] . روزنامه كيهان، 20/6/68؛ مجله عروة الوثقي، ش 82.
[14] . جلوة اخلاص، سعيد عباس زاده، ص 59. اندیشه قم 103
۲۱/۰۶/۱۳۹۳ - ۲۳:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
سالروز وفات آیت الله طالقانی، ابوذر زمان
سالروز وفات آیت الله طالقانی ابوذر زمان در سال 1318 برای اولین بار خشم خویش را نسبت به رژیم و دستگاه حکومتی با دادن یک اعلامیه در رابطه با کشف حجاب ابراز کرد و در پی آن دستگیر و زندانی شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُفارس به بهانه سالروز شهادت آیتالله مدنی منتشر شد عکسهای منتشر نشده از آیتالله شهید مدنی دومین شهید محراب
فارس به بهانه سالروز شهادت آیتالله مدنی منتشر شدعکسهای منتشر نشده از آیتالله شهید مدنی دومین شهید محرابشهید مدنی در آتش اشتیاق به شهادت چون شیدا میسوخت گاهی چون لب به سخن میگشود اشک امانش نمیداد و تلاطم روحش در پیش چشم دیگران هویدا میگشت و فضا از بوی عشق و نور اخلاص او آکهمزمان با سالروز شهادت آیتالله مدنی کتاب «آقاسید اسدالله» در همدان رونمایی شد
همزمان با سالروز شهادت آیتالله مدنیکتاب آقاسید اسدالله در همدان رونمایی شدهمزمان با سالروز شهادت شهید آیتالله مدنی کتاب آقاسید اسدالله در همدان رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس از همدان شامگاه پنجشنبه و در سالروز شهادت شهید مدنی کتاب آقاسید اسدالله در مسجد مهدیه همدان رونم20 شهریور 1360/سالروز شهادت آیت الله مدنی
20 شهریور 1360 سالروز شهادت آیت الله مدنی 20 شهريور 1393 10 57 عکس آرشيو ايرنا کد خبر 2737150 1 عکس نسخه اصلی 20 شهريور 1393اعلام برنامه دروس هفتگی آیت الله علیاکبر رشـاد
دین و اندیشه همایش ها و میزگردها اعلام برنامه دروس هفتگی آیت الله علیاکبر رشـاد برنامه دروس هفتگی آیت الله علیاکبر رشـاد در سال تحصیلی 94 ـ 93 اعلام شد به گزارش خبرگزاری مهر برنامه دروس هفتگی آیت الله علیاکبر رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و عضو شورای عالیآیت الله جوادی آملی: خدا فرموده ثروت، عامل ایستادگی یک ملت است
آیت الله جوادی آملی خدا فرموده ثروت عامل ایستادگی یک ملت است فرهنگ > دین و اندیشه - خبرگزاری مهر نوشت جمعی از مهندسین قرارگاه سازندگی خاتمالانبياء ص و نیز نماينده ولي فقيه در این قرارگاه با آیت الله جوادی آملی دیدار و گفت و گو کردند در این دیدار ایشابیان آیت الله الهی قمشه ای(ره) درباره صوفیه و تصوف
بیان آیت الله الهی قمشه ای ره درباره صوفیه و تصوف اما امروز كه اثرى از آن عالمان عارف صاحب سرّ امام كمتر یافت مى شود خداى ما را به آن خداپرستان واقعى ره نماید و به مقام شامخ آنان برساند كه آنها انسان حقیقى و خضر و موساى عقل و زنده به آب حیات معرفة الله اند به این مطلب امتیازمراسم بزرگداشت سالگرد شهادت آیت الله مدنی در تبریز برگزار می شود
مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت آیت الله مدنی در تبریز برگزار می شود تبریز - ایرنا - شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با صدور اطلاعیه ای از برگزاری مراسم بزرگداشت سی و سومین سالگرد شهادت دومین شهد محراب آیت الله اسدالله مدنی خبر داد در این اطلاعیه که رونوشت آن روز سه شنبهپاسخ به 5 هزار استفتاء توسط دفتر آیت الله صافی/ روش های ارتباط تلفنی، پیامکی و اینترنتی برای پرسش ها
پاسخ به 5 هزار استفتاء توسط دفتر آیت الله صافی روش های ارتباط تلفنی پیامکی و اینترنتی برای پرسش ها فرهنگ > دین و اندیشه - خبرگزاری حوزه نوشت حجت الاسلام والمسلمین محسن اکبری با اشاره به فعالیت های بخش استفتائات دفتر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی گفت بخش استفتائافتوای آیت الله سیستانی در مورد مطالب طنز درباره اقوام
فتوای آیت الله سیستانی در مورد مطالب طنز درباره اقوام حضرت آیت الله العظمی سیستانی به پرسشی درباره مطالبی که به صورت طنز در مورد اقوام گویشها وفرهنگهای مختلف بیان می شود پاسخ گفته است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز حضرت آیت الله العظمی سیستانی به پرسشی درگرامیداشت سی و سومین سالگرد شهادت آیت الله مدنی
گرامیداشت سی و سومین سالگرد شهادت آیت الله مدنی مراسم گرامیداشت سی وسومین سالگرد شهادت آیت الله سید اسدالله مدنی روز پنج شنبه در مسجد مقبره تبریز برگزار شد 3 20 شهريور 1393 15 5 عکس سید کاظم یوسفی کد خبر 2737184 20 عکس نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصانتقاد آیت الله مظاهری از رشد طلاق در کشور/مراق باشیم اینترنت و ماهواره و موبایل،عامل گمراهی نشوند
انتقاد آیت الله مظاهری از رشد طلاق در کشور مراق باشیم اینترنت و ماهواره و موبایل عامل گمراهی نشوند فرهنگ > دین و اندیشه - رسا نوشت حضرت آیتالله حسین مظاهری رییس حوزه علمیه اصفهان پنجشنبه شب در جلسات هفتگی خود که در مسجد حکیم اصفهان برگزار میمدیر حوزههای علمیه درگذشت آیتالله جباری را تسلیت گفت
سهشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۸ مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با صدور پیامی با تسلیت ارتحال آیتالله حاج سید صابر جباری گفت آن مرحوم مدافع سرسخت حریم ولایت و انقلاب اسلامی ایران بود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم در پیام تسلیت آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهرنظر آیت الله سیستانی درباره مطالب طنز در مورد اقوام و گویش های مختلف
نظر آیت الله سیستانی درباره مطالب طنز در مورد اقوام و گویش های مختلف فرهنگ > دین و اندیشه - پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه نوشت حضرت آیت الله العظمی سیستانی به پرسشی درباره مطالبی که به صورت طنز در مورد اقوام گویش ها و فرهنگ های مختلف بیان می شود پاسخ گفتهمراسم شانزدهمین سالروز شهادت آیت الله صدر در نجف برگزار شد
مراسم شانزدهمین سالروز شهادت آیت الله صدر در نجف برگزار شد خبرگزاری رسا ـ مراسم شانزدهمین سالروز شهادت حضرت آیت الله محمدصادق صدر در نجف اشرف برگزار شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق شانزدهمین سالروز شهادت حضرت آیت الله سید محمد صادق صدر و دو تن از فرزندانش با حضودیدار هیاتی ایزدی با آیت الله العظمی «سیستانی»
دیدار هیاتی ایزدی با آیت الله العظمی سیستانی شما امانتهایی هستید که حق به گردن ما دارید به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز پایگاه خبری السومریه نیوز عراق٬ از دیدار هیاتی ایزدی با آیت الله العظمی «سیستانی» مرجع عالی قدر این کشور خبر داد ا۱۰ توصیه آیتالله بهجت برای زیارت امام رضا(ع) |اخبار ایران و جهان
۱۰ توصیه آیتالله بهجت برای زیارت امام رضا ع آیتالله العظمی بهجت میفرمود لازم نیست حوائج خود را در محضر امام بشمرید حضرت میدانند مبالغه در دعاها نکنید زیارت قلبی باشد کد خبر ۴۳۲۵۸۸ تاریخ انتشار ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳ ۲۰ - 06 September 2014 آیتالله العظمی بهجت میفرم-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها