واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه
ایجاد فراخوان ایده های مسجدی در جهان اسلام امری بسیار پسندیده است
معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در آیین پایانی فراخوان ایده های مسجدی بابیان اینکه ایده های فراخوان مسجدی در یک ساز و کار مناسب امکان سنجیده شدن در سطح جهان اسلام را پیدا می کنند گفت: ایده پردازی در این حوزه نیز نزد خداوند بسیار پسندیده و نیکو به شمار می رود.
به گزارش خبرنگار مهر،آیین پایانی اولین فراخوان ایده های مسجدی (فام) صبح امروز چهارشنبه پنجم شهریور با حضور حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در ساختمان محراب برگزار شد.
در ابتدای این همایش حجت الاسلام سعید کرمی معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، ایده پردازی برای مساجد را امری پسندیده دانست و گفت: مساجد به عنوان خانه خداوند در فرهنگ و تمدن اسلامی از ارزش های فراوانی برخوردار است و ایده پردازی در این حوزه نیز نزد خداوند بسیار پسندیده و نیکو به شمار می رود.
در ادامه حجت الاسلام حسین نظری دبیر علمی همایش در خصوص ساز و کار برگزاری فراخوان ایده های مسجدی فام اظهار کرد: اهدای جوایز و گزارش فرآیند داوری کلید واژه های پایانی هر همایشی به شمار می رود که فرخوان ایده های مسجدی نیز از این قاعده مثتسنی نیست.
وی افزود: بعد از اعلام فرخوان مهلت جشنواره و تمدید مهلت ارسال آثار غربال گری اولیه صورت گرفت که در این مرحله ایده های که ارتباطی با فرآیند مساجد نداشتند کنار گذاشته شدند.
دبیر علمی فراخوان ایده های مسجدی با اشاره به ارسال 850 اثر به این فرخوان تصریح کرد: 850 اثر در گام نخست به دبیرخانه این همایش ارسال شد که بعد از غربال گری، کارگاههای تخصصی داوری در این حوزه به وجود آمد.
حجت الاسلام نظری با بیان اینکه داوران این بخش از بهترین متخصصان قالب مدنظر هستند، عنوان کرد: داوران در این بخش برای قالب مدنظر از بهترین و متخصص ترین ها به شمار می روند و از ترکیب کمی و کیفی خاصی پیروی می کنند.
وی ادامه داد: ترکیب کمی و کیفی این بخش متشکل از یک داور فنی، یک داور محتوایی و دبیر علمی به عنوان ناظر دبیر خانه است که 70 درصد امتیاز نهایی را داور فنی و 30 درصد باقی مانده را داور محتوایی و ناظر دبیر خانه اعمال می نمایند.
دبیر علمی فراخوان ایده های مسجدی در خصوص بخش مقالات هم گفت: در این بخش به دلیل حجم بالا و درهم تنیدگی بیشتر بخش فنی با محتوا در گام نخست با ترکیبی با 11 نفره از داوران محترم حوزوی و دانشگاهی به سرپرستی دکتر لطیفی آثار ارزیابی گردید و مقالات بالای 60 امتیاز مجددا ارزیابی شد که متناسب با سطح مقالات تیم سه نفره ای در خصوص مقالات قضاوت نهایی را به انجام رساندند.
حجت الاسلام نظری بخش ایده ها را مهم ترین بخش دانست و بیان کرد این بخش مهم ترین بخش رقابتی فام به شمار می رود که با همت داوران محترم غربالگری اولیه در این خصوص انجام شد و ایده های نهایی براساس ملاک های صرفا کیفی انتخاب شدند.
در ادامه حجت الاسلام محمدی سپام در خصوص ایده های ارسال شده به این فراخوان اظهار کرد: سعی شده که ایده های خوب و مناسبی که به جشنواره ارائه شد بعد از پالایش و تفکیک در یک بانک ایده ای مناسب قرار بگیرد.
وی افزود: در این بخش ایده ها دسته بندی شده و امکان بررسی ایده برای داوران و همچنین ایده پردازان فراهم می شود به شکلی که ایده پرداز در خصوص ارزش ایده خود و همچنین کیفیت این ایده در اطلاعاتی را به دست می آورد.
این مسئول علمی فراخوان ایده های مسجدی، تبدیل ایده ها به ایده های جهانی در را از دستاوردهای مهم ایجاد بانک ایده های مسجدی دانست و خاطرنشان کرد: ایده های ایجاد شده به عنوان ایده هایی در سطح جهان اسلام سنجیده می شود و با یک دسته بندی مناسب امکان تاثیر گذاری آن در سطح جهان اسلام به ایده پرداز معرفی می شود.
حجت الاسلام محمدی سپام در پایان ارتباط مداوم میان ایده پردازان و بانک ایده ها مهم و ضروری دانست و گفت: ارتباط دائم میان ایده پرداز و ایده های مختلف امکان رشد و شکوفایی ذهن ایده پردازان در بخش های مختلف را فراهم می کند.
در ادامه این مراسم برگزیدگان بخش های مختلف و داوران همایش به بحث و تبادل نظر برای رسیدن به راهکارهای مفید استفاده از کارکردهای مساجد پرداختند.
۱۳۹۳/۶/۵ - ۱۲:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]