تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802979770




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس بازاریابی الکترونیکی سازمان توسعه تجارت خارجی ایران:شناخت دقیقی از نیازهای بازار عراق نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختصاصی/ رییس بازاریابی الکترونیکی سازمان توسعه تجارت خارجی ایران:شناخت دقیقی از نیازهای بازار عراق نداریم اهواز- ایرنا -رییس اداره بازاریابی الکترونیکی سازمان توسعه تجارت خارجی ایران گفت: با وجود نزدیکی به کشور عراق، هنوز شناخت دقیقی از نیازهای بازار این کشور نداریم.


ˈمهدی نجات نیاˈ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا در اهواز افزود:تجار و بازرگانان ایرانی هنوز نتوانسته اند نیازهای بازار عراق را بشناسند و از این رو نگاه ما به بازار پرجاذبه عراق سنتی است.
وی با بیان اینکه نگاه ما به بازار عراق باید علمی، دقیق و به روز باشد اظهار داشت: باید مطالعات و امکان سنجی دقیقی از نیازهای بازار عراق صورت گیرد تا امکان تامین آن از بازار ایران فراهم شود و حضور ما در بازار عراق دایمی و با برنامه باشد.
رییس اداره بازاریابی الکترونیکی سازمان توسعه تجارت خارجی ایران در ادامه با اشاره به اینکه از نیازهای اصلی بازار عراق و راهکارهای حضور موثرتر در بازار 80میلیارد دلاری اطلاعات کاملی نداریم افزود: با گذشت بیش از 10سال از ورود کالاهای ایرانی به بازار عراق، هنوز قادر نبوده ایم جای پای محکمی در بازار عراق داشته باشیم ونتیجه این شده است که رقبا به سرعت در حال رقابت با هم هستند.
نجات نیا با بیان ظرفیت های گوناگون کشور برای حضور موثرتر در بازار عراق گفت: با توجه به مشترکات زیاد دو کشور، اگر درست برنامه ریزی کنیم به راحتی می توانیم یک چهارم از حجم 80میلیارد دلاری تجارت خارجی عراق را به دست آوریم.
وی با اشاره به علاقه تجار عراقی برای تجارت با ایران و جذابیت کالاهای ایرانی در عراق خاطرنشان کرد:این فرصتی مناسب برای حضور درازمدت در بازار عراق و تامین نیازهای اساسی این کشور است.
نجات نیا حجم سالانه تجارت ایران و عراق را در زمان حاضر (بدون احتساب صدور خدمات فنی و مهندسی) حدود شش میلیارد دلار عنوان کرد وگفت: اگر نگاه علمی و دقیق به بازار عراق داشته باشیم می توانیم در سه سال آینده حجم تجارت با عراق را تا 20میلیارد دلار برسانیم.
رییس اداره بازاریابی الکترونیکی سازمان توسعه تجارت خارجی ایران در ادامه ضرورت برگزاری همایش های همکاری های اقتصادی ایران و عراق را با هدف شناخت نیازهای عراق مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به نزدیکی استان خوزستان به استان های جنوبی عراق می توان از ظرفیت های صادراتی خوزستان بهتر استفاده کرد.
پارسال حجم صادرات کالاهای ایرانی ازدو مرز چذابه و شلمچه و مرز دریایی خرمشهر به یک میلیارد دلار رسید.
انواع مصالح ساختمانی، خودرو، مواد غذایی و لبنی، آبزیان، وسایل برقی و خانگی، آهن آلات و تره بار از مهم ترین اقلام صادراتی از استان خوزستان به عراق است.
استان خوزستان حدود 500کیلومتر مرز مشترک با دو استان عراقی میسان و بصره دارد.
مرزهای زمینی و دریایی ایران و عراق به طور تدریجی از تیرماه 1382 پس از سرنگونی رژیم بعثی برای صادرات کالا و تردد زایران دو کشور بازگشایی شد.
646/641



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن