محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852513395
عاشقانه روز آخر مهمانی/ آیا ما هم در ماه رمضان بخشیده شده ایم؟/ خداحافظی با رفیقی که رحمت آورد
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
عاشقانه روز آخر مهمانی/ آیا ما هم در ماه رمضان بخشیده شده ایم؟/ خداحافظی با رفیقی که رحمت آورد فرهنگ > دین و اندیشه - ماه مهمانی به پایان رسید و به آخرین روز آن رسیدیم. از خداوند مهربان می خواهیم که در پایان این ماه در زمره بخشیده شدگان قرار بگیریم و روزگاری نو را آغاز کنیم. پرونده روز سی ام ماه رمضان به دوستداران بخشش و نیکویی تقدیم می شود.
نیایشی برای خداحافظی با ماه مهربان میهمانی از زبان امام سجاد (ع)
این ماه مبارک، در میان ما به شایستگی زیست و به نیکی همنشین ما گردید و گران ترین مایه ترین سودهای اهل جهان را به ما بخشید. سپس چون زمانش به انجام رسید و مدتش به سر آمد و شمار روزهایش پایان گرفت، از ما جدا شد.
اینک او را بدرود می گوییم، همچون بدرود گفتن کسی که فراقش بر ما دشوار است و رفتنش ما را دچار اندوه و وحشت می کند و عهدی نگه داشتنی و حرمتی رعایت کردنی و حقی گزاردنی از وی را بر ما لازم می گرداند. پس می گوییم: سلام بر تو ای بزرگ ترین ماه خدا و ای عید دوستان خدا.
بدرود ای گرامی ترین اوقاتی که همنشین ما بودی، و ای بهترین ماه در همه روزها و ساعت ها. بدرود ای ماهی که در آن آرزوها در دسترس آیند و بسی کارهای نیک انجام شوند. بدرود ای همنشین که تا هستی پر قدر و منزلتی و چون از ما جدا شوی، فراق تو دردناک است. ای مایه امید که دوری ات برای ما سخت و رنج افزاست.
بدرود ای همدمی که چون آمدی بر دل ما آرامش آوردی و شادمان کردی و چون سپری شدی ما را در وحشت تنهایی گذاشتی و درد فراق افزودی. بدرود که چه بسیار گناهان ما را نابود کردی و چه بسا عیب های گوناگون را پرده پوشیدی.
خدایا پوزش ما را پذیر که در این ماه در ادای حق تو کوتاهی کردیم و عمر ما را به ماه رمضان آینده برسان و چون ما را به آن رسانیدی، کمک کن تا به عبادتی نایل شویم که تو را سزاست و طاعتی برپا داریم که درخور این ماه است. و ما را پیوسته به کارهای نیکی موفق ساز که حق تو را در این دو ماه، این رمضان و رمضان دیگر، از ماه های عمرمان، تدارک نماید.
خدایا، اگر در این ماه گرد گناهی کوچک یا بزرگ گردیده ایم، یا آن را مرتکب شده ایم، یا به عمد خطایی کرده ایم، یا از روی فراموشی بر خود ستمی روا داشته ایم، و یا حرمت دیگری را نپاییده ایم، بر محمد و خاندانش درود فرست و بر گناهان ما پرده بپوشان و به بخشایش خویش از ما در گذر، و ما را پیش چشم سرزنش کنندگان قرار مده، و زبان طعنه زنان را بر ما دراز مکن و با مهربانی بی پایان و فضل کاستی ناپذیر خود ما را به کاری وادار که آنچه را در این ماه از ما نمی پسندیدی، فرو ریزد و بپوشاند.
خدایا، اکنون که این ماه به پایان رسید و جامه زمان را به دور افکند، تو نیز جامه گناهان را از ما درآور و به دور افکن و با رفتنش، بدی های ما را ببر، و ما را به سبب آن، از نیک بخت ترین روزه داران و پرنصیب ترین و بهره مندترین آنان قرار ده.
خداحافظی با رفیقی که برایمان رحمت و برکت آورد / گفتاری از آیتالله جوادی آملی
ماه مبارک رمضان یک حقیقت و باطنی دارد که این حقیقت در قیامت ظهور میکند. ماه مبارک رمضان را امام سجاد(ع) عید اولیاءالله میداند. در صحیفه سجادیه دعایی است به نام دعای وداع ماه مبارک رمضان. این وداع برای کسی است که با ماه مبارک رمضان مأنوس بوده و ماه مبارک رمضان دوست او میباشد، والا آن که با این ماه نبوده، وداعی ندارد. انسان از دوستش یا با کسی که مدتی مأنوس بود، خداحافظی میکند. آن که اصلا نمیداند چه وقت ماه مبارک آمد و چه وقت سپری شد، چرا آمد و چرا سپری شد، وداعی ندارد؛ اما امام سجاد(ع) آخر ماه مبارک که شد، در حد یک ضجه این دعا را میخواند. در مقدمه این دعا، حضرت کلیات نعمتهای الهی را میشمارد و اینکه بخششهای خدای سبحان ابتدایی است، نه از روی استحقاق.
ماه رمضان، رفیق بسیار خوبی برای ما بود بعد از آن مقدمه میفرماید: یکی از بهترین بخششهای خداوند سبحان، ماه مبارک رمضان و روزه در این ماه است: «و انت جعلت من صفایا تلک الوظائف و خصائص تلک الفروض شهر رمضان... و قد اقام فینا هذا الشهر مقام حمد و صحبنا صحبه مبرور» خدایا، نعمتهای فراوانی به ما دادی؛ یکی از آن برجستهترین نعمتها ماه مبارک رمضان است و یکی از بهترین فضیلتها روزه این ماه است که نصیب ما کردی. و هیچ زمانی به عظمت زمان ماه مبارک نیست، گذشته از آنکه شب قدر را در آن قرار دادی، این ماه را ظرف نزول قرآن کریم قرار دادی که این فیض در این ماه نازل شده است. اگر کسی با قرآن باشد، همراه قرآن بالا میرود، و این را بر ملت مسلمان منت نهادی؛ زیرا دیگر ملل در ماه مبارک رمضان روزه نمیگرفتند و این نعمت را مخصوص مسلمانان کردی. و این ماه مبارک در بین ما اقامت داشت و جای حمد و ثنا بود؛ زیرا به همراه خودش رحمت آورد و رفیق بسیار خوبی برای ما بود. ما در صحبت با او به فضایل و نعمتهایی رسیدیم. دوستی بود که به همراهش رحمت و مغفرت و برکت آورد.
اینکه رسول خدا (علیه آلاف التحیه و الثناء) در خطبه شعبانیه فرمود: «قد اقبل الیکم شهر الله بالبرکه و الرّحمه و المغفره: این ماه، برکت و رحمت و مغفرت آورد.» کسی که رفیق این ماه بود، برکت و رحمت و مغفرت این ماه را هم دریافت میکند.
«و اربحنا افضل ارباح العالمین» در ماه رمضان برترین سودهای جهانیان را به ما ارزانی داشت که هیچ تاجری در هیچ گوشه دنیا به دست نیاورده است. هیچ کسی در سراسر عالم به اندازه ما از این ماه مبارک رمضان استفاده نکرد. اگر انسان مسافری است که سفر ابد در پیش دارد، رهتوشه آن سفر ابد را باید در همین چند روز تهیه کند و اگر درهای آسمان به چهره مؤمن باز میشود و اگر مؤمن میتواند با وارستگی به باطن عالم راه پیدا کند و اگر بهترین فرصت ماه مبارک رمضان است، پس بهترین سود را ماه مبارک رمضان و اهلش دارند.
سال نوی اهل سیر و سلوک با رمضان آغاز می شود از ابن طاووس نقل شده است که فرمود: عدهای اول سالشان اول فروردین است. یک نوجوان اول سال او اول فروردین است که تلاش میکند لباس نو در بر کند؛ درخت ها اول سالشان فروردین است که لباس های نو و تازه در بر میکنند؛ اول سال یک کشاورز اول پاییز است که درآمد مزرعه را حساب میکند؛ تاجری که کارگاه تولیدی دارد، اول سال را در فرصت دیگری تعیین میکند؛ اما آنها که اهل سیر و سلوکاند، اول سالشان ماه مبارک رمضان است؛ حساب ها را از ماه مبارک تا ماه مبارک بررسی میکنند که ماه مبارک گذشته، چه درجهای داشته و امسال چه درجهای دارند؟ چقدر مطلب فهمیده و چقدر مسائل برای آنها حل شده است؟ چقدر در برابر گناه قدرت تمکین داشته و چقدر در برابر دشمن، قدرت تصمیم دارند؟ ماه مبارک برای سالکان الی الله، ماه محاسبه است؛ لذا امام سجاد(ع) فرمود: هیچ کس در سراسر جهان به اندازه ما در این ماه استفاده نکرد.
چند قدم به دنبال دوستمان برویم ... «ثم قد فارقنا عند تمام وقته و انقطاع مدته و وفاء عدده و نحن مودعوه: این ماه بعد از آنکه پایانش فرا رسید، از ما مفارقت و هجرت کرد و ما را تنها گذاشت و ما الان این ماه را وداع میکنیم.» «وداع من عز فراقه علینا و غمنا» چه وداعی؟ وداع تشریفاتی؟ نه، وداع با یک دوست عزیزی که مفارقتش برای ما توانفرساست. آن که اهل معنا بود، خیرش در این ماه بیشتر شد؛ آن که گرفتار گناه بود، گناهش در این ماه کمتر شد. فرمود: ما کسی را وداع میکنیم که رفتنش برای ما عظیم و سخت است و ما را غمگین کرد؛ این ماهی بود که شب و روزش رحمت بود. بزرگان فقه ما همچون مرحوم صاحب جواهر و سید محمد کاظم (صاحب عروهالوثقی) و دیگران در کتاب هایشان آمده که در فضیلت روزه گرفتن، همین بس که انسان از نظر ترک بسیاری از کارها شبیه فرشته میشود. همین که انسان از شکم رها شد، مقداری به فرشته نزدیک میشود. گفتهاند شش روز اوایل ماه شوال را به عنوان بدرقه، روزه بگیرید. بعد از عید فطر، که عید فطر روزهاش حرام است؛ زیرا اگر کسی دوست عزیزی را بخواهد بدرقه کند، چند قدم به همراه او میرود؛ معنای وداع کردن این است كه به دنبال او چند قدم راه برویم. «و اوحشنا انصرافه عنا: از اینکه منصرف شد و از ما فاصله گرفت، ما را به وحشت انداخت.» ما دوست رئوف و مهربان و پربرکتی را از دست میدهیم، لذا به وحشت می افتیم و احساس غربت میکنیم.
«و لزمنا له الذمام المحفوظ و الحرمه المرعیه و الحق المقضی: ما باید حقی را که او به عهده ما دارد، رعایت کنیم؛ حرمتی را که در پیش ما دارد باید ارج بنهیم؛ باید به تعهدی که بین ما و اوست وفا کنیم.»
آيا ما هم در ماه رمضان بخشيده شده ايم؟ / پاسخ آیت الله آقا مجتبی تهرانی سؤالی که در اینجا مطرح است این است كه از کجا مي توان فهميد كه خدا ما را در ماه رمضان آمرزیده است یا نه؟ این یک سؤال عمومی است كه همه مي خواهيم بدانيم که آيا در اين ماه آمرزيده شده ايم يا نه؟ من یکی از نشانه های آمرزش را مي گويم، هر كس، متناسب با حال خودش، پاسخ اين سؤال را مي يابد كه آيا خودش هم جزو آمرزيده شده گان است يا نه. اگر حال «مراقبت» پيدا كرده ايد، آمرزيده شده ايد! اگر دیدید بعد از ماه رمضان، در رفتارها و کردارها و گفتارها، تجدید نظر کرده اید، بدانيد كه لطف خدا شامل حال شما شده است. خوب حرف من را گوش کنيد! يعني اگر داريم از خودمان مراقبت می کنیم، چه از نظر اعمال شخصی، چه در روابط اجتماعی ـ چهار محيط خانوادگی، آموزشي، کاری و رفاقتی ـ اين علامت آن است كه ما آمرزيده شده ايم. شما ببینید، ما معمولاً در اين چهار محیط هستیم؛ محيط خانوادگی، محيط آموزشی، محيط شغلی و محيط رفاقتی. اگر ديديد كه در اين محيط ها توجه دارید که كاري كه انجام مي دهيد، حرفي كه مي زنيد مشروع باشد يا انساني باشد، اگر دیدید این مراقبت برایتان پیدا شده است، بدانید که خداوند شما را آمرزیده است. من سؤالی را مطرح کردم که همگانی بود. اگر میخواهی بفهمی كه واقعاً وضع تو بعد از ماه رمضان چگونه است؟ ببین، آيا این ماه رمضان روی تو اثر گذاشته است یا نه؟ یکی از اثرات ماه مبارك، آمرزش گناهان است. آيا بعد از ماه رمضان، در ربط با اعمالم تغييري كرده ام كه نشانه آمرزش باشد؟ آيا مراقبت پیدا کرده ام؟ آيا دیگر حواسم جمع شده است یا نه؟ اگر دیدید حواستان جمع شده و مراقب اعمالتان هستيد، بدانید که خداوند به شما هم عنایت کرده است. از عنايت خدا، پاسداري كنيد! حالا خودت و نفْست را رها نکن! اين حالت توجه و مراقبه را رها نکن! از این عنایت الهی، پاسداری کنید! این لطفی را که خدا به شما کرده است، نگاه دارید! این تنبّه و تذکّر را حفظ كنيد! ما كه از خواب غفلت و بي توجهي به كردار خود به طور صد در صد بیدار نشده ايم. کمی چشم ما باز شده است و حالت هشياري و توجه به ما دست داده است. نگذاريد چشم هايمان دو مرتبه بسته شود و به خواب غفلت فرو رویم. چه در مسائل فردی، چه اجتماعی، در تمام محیط ها اول ببینیم كه آيا فرق کرده ایم یا ـ نعوذ بالله ـ نه؟ ثانياً تلاش كنيم اين حالت و اين تغيير را براي خود حفظ كنيم كه بهترین چیز این است. نگذارید این جلسات بدون اثر عملی باشد. لذا سعي كنيد كه اين دست آورد الهي و انساني را نگاه داريد و اگر اين حال توجه و مراقبت را در خود نگاه داريد، بدانید که همين كار، یک سرنخی برای پیشرفت شما در وادی انسانیت و الهیت مي شود. هم شما را در وادي انسانیت پيش مي برد و هم در وادي خدايي شدن. از اینها مراقبت کنید.
چه فهمیده باشیم یا نه یک ماه در جوار رحمت الهی بودیم / گفتاری از امام موسسی صدر خدایا، روزۀ این ماه رمضان را آخرین روزۀ ما قرار نده و اگر آن را آخرین روزۀ ما قرار دادی، پس ما را از محرومان قرار نده، بلکه از مرحومان و رحمتیافتگان قرار ده. خدایا تو در کتاب نازلشدهات گفتهای: «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِیَ أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَبَیِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ» و ماه رمضان را بسیار محترم داشتی، زیرا در آن قرآن را نازل کردی و آن را به شب قدر اختصاص دادی و شب قدر را بهتر از هزار ماه قرار دادی. خدایا روزۀ ماه رمضان گذشت و شب های آن سپری شد و من به جایگاهی رسیدم که تو به آن داناتری و خیر فراوانی به بندگان تو عطا شد. پس از تو میخواهم، آنچه را فرشتگان مقرب و پیامبران مرسل و بندگان صالح تو میخواهند: میخواهم که بر محمد و آل محمد درود فرستی و مرا از آتش جهنم برهانی و با رحمت خود به بهشت وارد گردانی و گذشت و کرم خود را به من مرحمت کنی. و تقرب جستن مرا بپذیری و دعایم را اجابت کنی و در روز ترس و وحشت، از همۀ هول هایی که برای روز قیامت قرار دادی، به من ایمنی ارزانی داری. خدایا به بزرگواری و عظمت تو پناه میّبرم، از اینکه روزها و شبهای ماه رمضان سپری شود و نزد تو گناه و لغزشی از من نابخشوده باقی مانده باشد و به سبب آن مرا مؤاخذه و عذاب کنی. سرور من، ای کسی که معبودی به جز تو نیست، از تو میخواهم که اگر در این ماه از من خشنود شده ای، بر این خشنودی بیفزایی و اگر از من خشنود نشده ای، از هم اکنون از من خشنود باشی، ای مهربانترینِ مهربانان، ای الله، ای یگانه، ای بی نیاز، ای کسی که نهزاده و نهزاده شدهای، و هیچ همتایی نداری، ای نرم کنندۀ آهن برای داوود (ع)، ای برطرف کنندۀ بلا و گرفتاری از ایوب (ع)، ای زدایندۀ اندوه یعقوب (ع)، ای تسلیدهندۀ به یوسف (ع)، بر محمد و آل محمد، آنگونه که سزاوار توست، درود فرست و با من چنان کن که شایستۀ توست، و چنان مکن که من شایستۀ آنم. ای درهم پیچندۀ شب و روز، ای دانا، ای حکیم، ای پروردگار پروردگاران وای سرور سروران، معبودی جز تو نیست. ای کسی که از شاهرگ گردن به من نزدیکتری، ای الله، ای الله، ای الله، نامهای نیکو و بزرگی و نعمتها برای توست. از تو میخواهم که بر محمد و آل محمد درود فرستی و نام مرا در این شب جزو سعادتمندان قرار دهی و روحم را با شهیدان محشور کنی، و نیکیهایم را بیفزایی و گناهانم را ببخشی، و به من یقینی دهی که در قلبم برقرار باشد و ایمانی که شک را از من بزداید. مرا به آنچه روزی ام کرده ای، خشنود بگردان و در دنیا و آخرت به ما نیکی عطا کن و ما را از عذاب آتش جهنم نجات ده، و یاد و سپاس خود و اشتیاق به خود را و توبه و توفیق را روزی ما بگردان، همانگونه که به محمد و آل محمد روزی کردی. ماه رمضان را وداع میگوییم و خداوند خود گواه است که ما اندوهگین هستیم. تردیدی نیست که در این ماه مبارک از بیشترین و بهترین و کاملترین فرصتها بهرهمند بودیم. ماه رمضان ماه خداست و ما در این ماه در میهمانی خدا مشمول رحمت او بودیم و دعاهایمان در آن پذیرفته و خوابمان عبادت و نفسهایمان تسبیح و کارهایمان مقبول بود. در این ماه، درهای بهشت گشوده و درهای آتش بسته بود و شیاطین در زنجیر بودند و رسول خدا (ص) ما را از این فرصتها آگاه کرده بود. ما در این ماه، چه فهمیده باشیم و چه نفهمیده باشیم، در جوار رحمت خدا بودیم و اجابت دعایمان نزدیک بود و برآورده شدن خواستهها و نیازهایمان تنها منوط به همت و ارادة خودمان بود. از خداوند میخواهیم که از این ماه بهره برده و به نتایج آن رسیده باشیم. اگر از آن بهره برده باشیم، اندوهی نداریم و از این ماه توشه ای برای سال آینده برداشته ایم و چقدر به این توشه نیازمندیم. ما با بی نیازی جستن از نیازها توشه برگرفتیم و در برابر شهوتها ایستادیم و در عین حال عادت کردیم که در برابر سختیها و مشکلات آینده استوار باشیم. بی گمان ما باید زندگی سخت و طولانی خود را با همت و اراده بپیماییم و عزت و افتخار و شکوهی به ما داده نمیشود جز با تلاش و زحمت و مجاهدت. اگر توانستیم در برابر شهوتها و وسوسهها و در برابر سختیها و مشکلات استوار بایستیم، بدان معناست که توانسته ایم از این ماه مبارک برای زندگی خود و برای سختی های آینده توشه برداریم. بنابراین، ماه رمضان ماه بخشش و توبه، ماه دعا و توسل و ماه تعالی روحی است و چنانکه پیامبر (ص) در خطبة خود فرموده است، ماه یادآوری گرسنگی و تشنگی روز قیامت است؛ همچنان که ماه احساس دردهای دوستان و برادرانمان است؛ ماه درک گرسنگی و تشنگی و ناتوانی آنها در رسیدن به خواستههایشان است. از سویی ماه رمضان ماه جهاد نیز هست، زیرا در این ماه، دو واقعۀ بزرگ در تاریخ امت ما رخ داده است: یکی جنگ بدر (روز فرقان) که نخستین واقعۀ جدی و اثرگذار در تاریخ اسلام بود و دیگری فتح مکه که بزرگترین رخداد در تاریخ پیروزی های مسلمانان است؛ واقعه ای که باعث شد مردم به دست رسول خدا گروه گروه وارد دین خدا شوند. پس فراموش نکنیم که ما در این ماه قرار داریم و باید در آن به تعالی روحی و محبت و رحمت و مهرورزی برسیم. همچنین در این ماه باید فروتنی و در عین حال قدرت و صلابت را در برابر دشمنان خدا بیاموزیم. ما در دعاهای این ماه از خدا میخواهیم که نام ما را در زمرۀ سعادتمندان قرار دهد و روح ما را با شهیدان محشور کند. ما در این ماه آماده میشویم تا هر کس را که به ما مهر میورزد، دوست بداریم و با هر که با ما همکاری میکند، همکاری کنیم. آماده میشویم تا با کسانی که نسبت به ما ستم میکنند و دشمنی میورزند، بجنگیم و جهاد کنیم و درشتی کنیم. این ماه فرصتی بود برای آماده شدن، برای رویارویی با زندگی تا بتوانیم مثل کسانی که در کنار پیامبر (ص) ایمان آوردند، «أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» باشیم. از خداوند میخواهیم که توفیق یافته باشیم به برخی از این نتایج برسیم یا گامی در راه این اهداف برداریم. ****** یک ماه روزه داری و نیایش هایتان مقبول درگاه الهی ...
/6262
دوشنبه 6 مرداد 1393 - 13:50:54
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
دعای روز بیستوهشتم ماه مبارک رمضان
شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۴ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ وفّر حظّی فیهِ من النّوافِلِ واکْرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فیهِ وسیلتی الیکَ من بینِ الوسائل یا من لا یَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین خدایا سرشار کن بهرهام را در این ماه از انجام مستحبات و نوافدعای روز بیستوچهارم ماه مبارک رمضان
سهشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۱ ۵۲ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ إنّی أسْألُکَ فیه ما یُرْضیکَ و أعوذُ بِکَ ممّا یؤذیک و أسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ ولا أعْصیکَ یا جَوادَ السّائلین خدایا از تو میخواهم در این ماه آنچه تو را خوشنود سازد و پناه میبرم به تو از آندعای روز سی ام ماه مبارک رمضان
دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان کد خبر ۴۲۰۲۸۵ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۵ ۳۳ - 28 July 2014 اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ بِالشُّكْرِ وَ الْقَبُولِ عَلَى مَا تَرْضَاهُ وَ يَرْضَاهُ الرَّسُولُ مُحْكَمَةً فُرُوعُهُ بِالْأُصُولِ بِحَقِّ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهدعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
سهشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۰۳ ۳۶ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الی التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ علی محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین خدایا راهنمائیم کن در آن به7 میلیون روزه دار تا پایان ماه رمضان برسر«سفره های آسمانی» واقفان اطعام می شوند
دین و اندیشه 7 میلیون روزه دار تا پایان ماه رمضان برسر سفره های آسمانی واقفان اطعام می شوند معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری طرح سفره های آسمانی در امامزادگان و بقاع متبرکه کشور گفت در قالب این طرح امسال بیش از 7 میلیون نفر در بقاع متبرکه تادعای روز بیستم ماه مبارک رمضان
جمعه ۲۷ تیر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۱ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَ وَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین خدایا در این روز درهای بهشت را برویم بگشا و درهای آتش دوزخدعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۳ - ۰۴ ۳۷ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ و نوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ و خُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین خدایا آگاهم نما در این ماه از برکات سحرهایش و روشن کدعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۲ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ و سَهّلْ سَبیلی الی خَیْراتِهِ و لا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الی الحَقّ المُبین خدایا سرشار کن در این ماه بهرهام را از برکات آن و هموار ساز راهم را به سوی خیعید فطر بهترین و ارزشمندترین عیدی برای مسلمانان است/ استمرار روزه داری چشم و گوش و زبان بعد از ماه رمضان
دین و اندیشه در گفتگو با مهر عنوان شد عید فطر بهترین و ارزشمندترین عیدی برای مسلمانان است استمرار روزه داری چشم و گوش و زبان بعد از ماه رمضان مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم با بیان اینکه انسان بعد از یک ماه روزه داری و امساک و دوری از گناه و معصیت و چشیدن گرسنگی و تشنگی در جدعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۳ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین خدایا بپوشان در آن با مهر و رحمت و روزی کن مرا در آن توفیق و خودداری و پاک کنماه رمضان امسال 30 روزه میشود/ سه شنبه عید فطر است / وضعیت اعلام عید فطر در دیگر کشورها
ماه رمضان امسال 30 روزه میشود سه شنبه عید فطر است وضعیت اعلام عید فطر در دیگر کشورها فرهنگ > دین و اندیشه - معاون ارتباطات حوزه ای دفتر مقام معظم رهبری گفت ماه رمضان امسال ۳۰ روزه و سهشنبه عید فطر است اما اگر هلال ماه شوال یکشنبه غروب 5 مردادماه رویت شد یکشنبماه رمضان امسال 30 روزه است/ سه شنبه عید فطر است
دین و اندیشه ماه رمضان امسال 30 روزه است سه شنبه عید فطر است رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز 4 مردادماه گفت ماه رمضان امسال ۳۰ روزه و سهشنبه عید فطر است به گزارش خبرنگار مهر حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری صبح امرعاشقانه روز بیست و سوم مهمانی/ توصیه عیسی(ع) به روزه داران چه بود؟/ همه مردم در برابر خدا مساوی اند
عاشقانه روز بیست و سوم مهمانی توصیه عیسی ع به روزه داران چه بود همه مردم در برابر خدا مساوی اند فرهنگ > دین و اندیشه - بیست و سومین روز از میهمانی خدا فرا رسیده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا در این روز عبادت ها و کارهای نیکمان تنها برای او باشدعاشقانه روز هفدهم مهمانی/اگر مطلوب مادی و محدود نباشد حسد به وجود نمی آید/خدا دوست ندارد ناامید شوید
عاشقانه روز هفدهم مهمانی اگر مطلوب مادی و محدود نباشد حسد به وجود نمی آید خدا دوست ندارد ناامید شوید فرهنگ > دین و اندیشه - هفدهمین روز از میهمانی خدا فرا رسیده است از میزبان مهربان و بخشنده یاری می خواهیم تا در این روز به اخلاق زیبنده مسلمانی آراسته شویم و با بخششدعای روز بیستوسوم ماه مبارک رمضان
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۰۵ ۰۳ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ و طَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَی القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین خدایا بشوی مرا در این ماه از گناه و پاکم نما در آن از عیبها و آزمایش کن دلمدعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
یکشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۲۰ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اللَّهُمَّ افْتَحْ لِی فِیهِ أَبْوَابَ فَضْلِکَ وَ أَنْزِلْ عَلَیَّ فِیهِ بَرَکَاتِکَ وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِکَ وَ أَسْکِنِّی فِیهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِکَ یَا مُجِیبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّینَآخرین شب قدر را دریابید! اعمال مخصوص شب 23 ماه رمضان
آخرین شب قدر را دریابید اعمال مخصوص شب 23 ماه رمضان هر كس در شب بيست و سوم ماه رمضان امام حسين عليه السلام را زيارت كند ـ همان شبى كه اميد است شب قدر باشدو در آن شب هر كار حكمت آميزى فيصله مى يابد آنچه مخصوص شب بيست و سوم ماه رمضان است الف ـ تأكيد بر غسل به نقل از بريد بن-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها