محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832287779
تشریح راهکارهای دولت برای خروج از رکود تورمی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob توسط مشاور اقتصادی رییس جمهوری بیان شد: تشریح راهکارهای دولت برای خروج از رکود تورمی تهران- ایرنا- مشاور رییس جمهوری در امور اقتصادی با اشاره به عوامل اصلی مشکلات اقتصادی در چند سال گذشته، راهکارهای دولت برای برون رفت از رکود تورمی که در قالب چهار فاکتور اصلی طراحی شده را تشریح کرد.
مسعود نیلی سه شنبه شب به عنوان میهمان برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره راهکارهای خروج کشور از رکود تورمی و سیاست های دولت در این راستا توضیحاتی را ارائه داد.
نیلی در آسیب شناسی از مشکلات اقتصادی مرتبط با تورم و رکود به تشریح وضع موجود اقتصادی کشور با طرح این سؤال پرداخت که ˈچرا اقتصادی که این همه منابع در اختیار داشته، با این مشکلات مواجه شدˈ؟
مشاور رییس جمهوری در امور اقتصادی تصریح کرد: در سال های گذشته، هم بودجه به نفت متکی بود و هم اقتصاد به واردات؛ مشکلات ناشی از تحریم ها هم بود اما اگر دو عامل اتکا به نفت در عین تکیه اقتصاد به واردات نبود، یعنی بنگاه های اقتصادی ما به انرژی وابسته نمی شدند، اکنون شاهد رکود 20 درصدی نبودیم.
وی افزود: هنوز نرخ تورم بالایی را داریم اما از مرداد 1392 تا خرداد همین امسال کاهش نرخ تورم بی نظیر بوده است.
نیلی در تشریح مجموعه شرایط منجر به مشکلات موجود اقتصادی افزود: در دوره های وفور درآمد، امتحان خوبی پس ندادیم؛ منابع درآمدی زیاد باعث انبساط زیادی در بخش مخارج، تکیه بر منابع ناپایدار و تعهدات فراوانی شد. بنابر این، عوامل خروج از بحران رکود تورمی در واقع فاکتورهای ورود به این مشکل هم بوده است.
مشاور رییس جمهوری با اشاره به عوامل رکود تورمی گفت: یک عامل، تحریم هاست که خارجی است. عامل دوم، سرایت بیماری به سایر بخش های اقتصادی است که مشخصاً سرایت آن کاهش تولید نفت را به دنبال داشت؛ عامل سوم، آسیب پذیری و ضعیف شدن (اقتصاد) در برابر بیماری بود که به افت شدید سرمایه گذاری و نهایتاً نسبت رشد اقتصادی در سال های بعد منجر شد و تأثیر عوامل اولیه به سال های بعد سرایت کرد. در واقع با این روند از سال 1390 تا کنون 9 فصل متوالی رکود را تجربه کردیم.
نیلی با تأکید بر سیاست های مؤثر دولت در کنترل رکود تورمی افزود: ما (ایران) جزو 3 تورم بالا در جهان بودیم؛ به همین دلیل دولت، خروج غیر تورمی از رکود را در اولویت قرار داد و عوامل مؤثر بر آن را با قاطعیت کم کرد. مثلاً درباره موضوع مسکن مهر که متکی به حمایت های بانک مرکزی بود، تمهیدات و تدابیری اتخاذ شد.
وی افزود: تلاش دولت، دور کردن اقتصاد از التهاب تورمی است و هنوز آثار منفی سال های گذشته از بین نرفته است؛ درست است که ابعاد تحول مشخصاً در زمینه تورم مهم بوده است اما وضع ما نسبت به شرایط مطلوب فاصله دارد و تلاش می کنیم روند تحولات رو به بهبود باشد.
مشاور رییس جمهوری به پیامدهای ناشی از رکود پرداخت و گفت: رکود به معنای افت تولید است که منجر به کاهش درآمد می شود و قدرت خرید مردم را هم تحت تأثیر قرار می دهد. این رکود وقتی با تورم همراه باشد، عده ای شغل خود را از دست می دهند.
نیلی در ادامه پیش بینی کرد که آثار رکود تورمی تا سال 95 ادامه خواهد یافت اما تلاش، در جهت روندی از تحولات به سمت خروج از رکود است.
وی در تشریح برون رفت از رکود تورمی و ملزومات آن گفت: رکود به معنای افت واحدهای تولیدی است که عوامل آن دو بخش دارد. بخشی از آن قابل کنترل و داخلی و بخشی از آن ناشی از محدودیت یا عامل خارجی است.
آن بخش که داخلی و جدی است به تنگنای مالی بازار سرمایه، میزان خلق سرمایه و میزان بودجه دولت در راستای خروج از رکود مربوط می شود.
نیلی تأکید کرد: در سال 1391 سرمایه گذاری با افتی 20 درصدی مواجه بود که این افت به سال های بعد منتقل شده است. این موضوع باعث می شود که سطح درآمد در جامعه کاهش یابد.
وی در پاسخ به این سؤال که چه راهکارهایی برای خروج از رکود تورمی می توان در پیش گرفت، گفت: برای دو محدودیت شامل تحریم در بعد بین المللی و دیگری سرمایه گذاری خارجی نمی توان (در شرایط فعلی) کاری کرد اما برای عوامل داخلی راهکارهایی وجود دارد؛ مثل تجهیز بیشتر منابع مالی در بازار سرمایه؛ مثلاً باید در جهت رفع مشکل مطالبات معوق بانکی اقدام کرد یا منابع بیشتری که بانک ها می توانند جذب کنند را شناسایی کنیم.
مشاور اقتصادی رییس جمهوری درباره بسته خروج از رکود تورمی و مطالبات معوق بانکی افزود: اتفاقات سال های 1390 تا 1392 شوک بزرگی به اقتصاد وارد کرد؛ پیشفرض های بدهکاران بانکی نیز عوض شد و نتوانستند بدهی های خود را پرداخت کنند؛ دولت هم نزد پیمانکاران خود بدحساب شد و پیمانکاران هم نزد بانک ها بدحساب شدند؛ لذا همه این مشکلات روی بانک ها سرریز شد. سیاست های بانکی نادرست تسهیلات بانک ها را به راهی سرازیر کرده بود که نباید می رفت. با این روند (عدم بازپرداخت معوقات بانکی) سرمایه بانکها محدود شده و باید افزایش سرمایه بدهند اما بانک ها خودشان از دولت طلبکارند؛ بنابر این با صرف گفتن ˈحل معوقاتˈ این مشکل حل نمی شود.
نیلی تصریح کرد: چند فاکتور اصلی برای برون رفت از رکود تورمی لازم است: اول، همان طور که رکود تورمی با عامل ضربه ای اولیه آغاز می شود، درمان آن نیز نیازمند نیروی پیشران یا شوک و تکانه اولیه است. یک سری بنگاه های اقتصادی باید نقش پیشران داشته باشند؛ مانند لوکوموتیوی که واگن ها را می توان به آن متصل کرد. مثلاً مسکن که صنایع زیادی را فعال می کند یا گردشگری و صادرات.
ˈاگر دولت سیاست های خوبی داشته باشد، پیمانکاران می توانند وارد این بخش ها شوند.
همچنین نقش بازار سرمایه و بانک در اعطای تسهیلات بیشتر، تأثیر چشمگیری دارد.
بخش دیگر، فراهم کردن عوامل زمینه ساز برای پایداری وضع خروج از رکود است. به عبارت دیگر اگر قرار باشد خروج از رکود، منجر به تورم شود، این خروج، موقتی خواهد بود؛ ما نباید فرصت خروج از رکود را با دستاورد کاهش تورم از دست بدهیم.
دیگر آنکه کاری کنیم که سرمایه گذاری منفی سال قبل، امسال مثبت شود و خروج از رکود تورمی را تسریع و باعث کنترل تورم و کاهش رکود شود.ˈ
وی با اشاره به برداشت نادرست برخی رسانه ها درباره مجموعه سیاست های اعلامی دولت درباره خروج از رکود تورمی، افزود: اینها مجموعه سیاست های تحلیلی دولت برای خروج از رکود است اما سیاست های تفصیلی بعداً منتشر خواهد شد تا به اطلاع همه برسد و از همه ظرفیت های داخلی برای تحقق این هدف استفاده شود. دولت محتوای سیاست خود را در بعد تحلیلی هم در معرض نقد عمومی برای استفاده از همه توانمندی های کشور گذاشته است.
مشاور رییس جمهوری در امور اقتصادی در پایان گفت: با اطمینان می گویم اقتصاد ما امسال اگر با همین شرایط بدون تأثیر (منفی) بعد بیرونی (تحریم) تغییر کند، از رکود خارج خواهد شد. همه نیاز داریم بدانیم شرایط سختی پیش رو داریم و رقابت باید در ارائه راه حل ها باشد نه در پیشفرض ها.
شبس**9241**1504
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
25/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]
صفحات پیشنهادی
برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود منتشر شد
برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود منتشر شدبرنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود منتشر شد بسمه تعالی گزارش ستاد هماهنگی امور اقتصادی دولت از شرایط اقتصادی سالهای 1391 و 1392 چرایی بروز رکود تورمی و جهتگیریهای برونرفت از آن مقدمه شرایط اقتصادی کشور در سالهای4 برنامه كوتاه مدت دولت براي خروج از ركود غيرتورمي
4 برنامه كوتاه مدت دولت براي خروج از ركود غيرتورمي دولت طي گزارشي مدعي شده است كه با تحت كنترل درآوردن تورم وضعيت اقتصاد ايران را دولت طي گزارشي مدعي شده است كه با تحت كنترل درآوردن تورم وضعيت اقتصاد ايران را از ركود تورمي به ركود تغيير داده است و راهكارهاي خروج غيرتبسته خروج غیرتورمی از رکود/ رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران در گفتوگو با فارس: گام اول اجرایی شدن بسته ح
بسته خروج غیرتورمی از رکود رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران در گفتوگو با فارس گام اول اجرایی شدن بسته حمایتی دولت خروج بانکها از بنگاهداری استرئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق بازرگانی ایران اولین گام برای اجرایی شدن بسته حمایتی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود را فاصله گرفتنراهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در گفت و گو با «علی دینی ترکمانی»
راهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در گفت و گو با علی دینی ترکمانی تهران-ایرنا-خروج غیرتورمی از رکود اقتصادی دغدغه ی امروز دولتمردان ایران است علی دینی ترکمانی اقتصاددان در گفت و گوی تفصیلی با ایرنا تاکید کرد که سیاست پولی و اعتباری انبساطی می تواند تقاضا را تحریک و مانع از رکود بیچکیده اخبار اقتصادی امروز بسته سیاستی برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود/ عرضه محصولات پتروشیمی در چند
چکیده اخبار اقتصادی امروزبسته سیاستی برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود عرضه محصولات پتروشیمی در چند قدمی رکوردشکنی بازار سرمایه تهران پردرآمدترین استان کشورمذاکرات پاکستان برای اجرای قرارداد واردات گاز از هند قطر و روسیه استفاده ۳ اپراتور تلفن همراه از آنتنهای یکدیگلایحه حمایت از تولید در مراحل پایانی/اولویت اصلی دولت خروج از رکود است
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۹ وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تک رقمی کردن تورم شرط لازم برای حمایت از تولید و قدرت خرید مردم است گفت در شرایط فعلی اولویت اصلی دولت خروج از رکود است البته خروجی که به صورت غیر تورمی باشد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناارائه لايحه خروج از رکود به مجلس/ دولت بدهي هاي خود به بخش خصوصي را مي پردازد
۱۶ تير ۱۳۹۳ ۱۸ ۹ب ظ وزير اقتصاد در پاسخ به موج خبر داد ارائه لايحه خروج از رکود به مجلس دولت بدهي هاي خود به بخش خصوصي را مي پردازد براي دستيابي به احکام مقابله با رکود اقتصادي دولت لايحه اي را تهيه کرده که در مراحل پاياني است و با تکميل تدوين اين لايحه آن را به مجلس ارائه خواستاندار اردبیل : دولت در تلاش برای خروج از رکود اقتصادی است
استاندار اردبیل دولت در تلاش برای خروج از رکود اقتصادی است اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل گفت دولت تدبیر و امید در تلاش است تا وضعیت رکود حاکم بر کشور مرتفع شود به گزارش خبرنگار ایرنا مجید خدابخش روز پنج شنبه در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن افزود کشور در ابتدای دولتانتشار جهت گیری های دولت برای خروج از رکود
انتشار جهت گیری های دولت برای خروج از رکود اقتصاد > اقتصاد سیاسی - دولت یازدهم تهیه برنامه خروج غیر تورمی و پایدار از رکود را در دستور کار قرار داده است چرایی بروز رکود تورمی و جهت گیری های برون رفت از آن توسط دولت یازدهم منتشر شد به گزارش خبرگزاری خببانک مرکزی سياستهای ضد تورمی خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد/ بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی
پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بانک مرکزی سياستهای ضد تورمی خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی توجه نیست بانک مرکزی در مديريت نقدينگی خود در سال گذشته نه تنها به مقوله خروج از رکود اقتصادی و تامين مالي اقتصاد بی توجه نبوده است ببانک مرکزي سياستهاي ضد تورمي خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد/ بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی
پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بانک مرکزي سياستهاي ضد تورمي خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی توجه نیست بانک مرکزي در مديريت نقدينگي خود در سال گذشته نه تنها به مقوله خروج از رکود اقتصادي و تامين مالي اقتصاد بی توجه نبوده است ببسته تحلیلی و جهت گیریهای اصلی دولت برای خروج از رکود منتشر شد
بسته تحلیلی و جهت گیریهای اصلی دولت برای خروج از رکود منتشر شد دولت یازدهم در مسیر ایفای مسئولیت خود در پرداختن به مسائل اصلی و مهم کشور پس از خارج کردن اقتصاد از التهاب بسیار بالای تورمی و طراحی هدفمندی یارانه ها با ساز و کاری متفاوت و اعمال ملاحظات شرایط رکود تورمی در آن تهیراهکار خروج غیر تورمی از رکود/۴ عضو کمیسیون کشاورزی در گفتوگو با فارس: بخش کشاورزی به عنوان زیربنای توسعه و پ
راهکار خروج غیر تورمی از رکود ۴ عضو کمیسیون کشاورزی در گفتوگو با فارس بخش کشاورزی به عنوان زیربنای توسعه و پیشتاز خروج از رکود استعضو کمیسیون کشاورزی گفت بخش کشاورزی در خروج از رکود تأثیرگذار است زیرا این بخش زیربنای توسعه و اقتصاد کشور است و اگر در آن به خودکفایی نرسیم بایدنسخه خروج از رکود تورمی 100 درصد شفابخش نیست/ تمرکز باید بر صنایع دارای ارزش افزوده بالا باشد
اقتصادی اقتصاد کلان در گفتگو با مهر مطرح شد نسخه خروج از رکود تورمی 100 درصد شفابخش نیست تمرکز باید بر صنایع دارای ارزش افزوده بالا باشد رئیس کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با بیان اینکه نسخه خروج از رکود به دلیل تلاقی راهکارهای مهار تورم و خروج از راستاندار اردبیل : تلاش دولت برای خروج از رکود تولید است
استاندار اردبیل تلاش دولت برای خروج از رکود تولید است اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل گفت تمام دولت تدبیر وامید بر این است که وضعیت رکودی حاکم بر کشور را مرتتفع کند به گزارش خبرنگار ایرنا مجید خدابخش روز پنج شنبه در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن افزود کشور در ابتدای دولتراهکار خروج غیر تورمی از رکود/۳ در گفتوگوی فارس با نخستین دبیرکل بورس پس از انقلاب مطرح شد اعتمادسازی در بورس
راهکار خروج غیر تورمی از رکود ۳ در گفتوگوی فارس با نخستین دبیرکل بورس پس از انقلاب مطرح شداعتمادسازی در بورس با افزایش نظارت بر شرکتها خروج از رکود در گرو رونق تولید داخلاولین دبیر کل بورس پس از انقلاب درباره چشمانداز بازار سهام معتقد است پس از فصل مجامع بورس فعالتر خواهد شبسته خروج از رکود دولت/2 عدم توانایی تولیدکنندگان مهمترین دلیل رکود/ دولت برای رونق نسخه داشته باشد
بسته خروج از رکود دولت 2عدم توانایی تولیدکنندگان مهمترین دلیل رکود دولت برای رونق نسخه داشته باشدعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عدم توانایی واحدهای تولیدی در فعالیتهای مولد را مهمترین دلیل رکود دانست و افزود دولت با ایجاد شرایط بهبود در فضای کسب و کار توجیهپذیری تولید را نشا-
اقتصادی
پربازدیدترینها