واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
داستان دلتنگی کشیش نمای انگلیسی برای شاه منفور
جاسوس کشیش نمای انگلیسی با ادای کلمه "شاه" به وجد آمده و یاد دوران طلایی ترویج مسیحیت صهیونیستی بین مسلمانان ایران برایش زنده می شود.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش جام نیوز، در اینکه رژیم منفور شاهنشاهی فضا را برای کشیش نماهای انگلیسی جهت ترویج مسیحیت صهیونیستی در ایران فراهم کرده بود هیچ شکی نیست. این رژیم، با وجود آنکه از هدف شوم آن ها اطلاع داشت، ولی اجازه می داد با آزادی تمام -حتی آزادانه تر از شهروندان مسلمان ایرانی- فعالیت کنند و مشغول انجام مأموریت های محوله از جانب سرویس جاسوسی انگلیس باشند. در کتاب خاطرات "پال هنت" یکی از میسیونرهای مسیحی انگلیسی که پیش از انقلاب در ایران فعالیت می کرد، با لحنی غمگینانه از خاطره شکسته شدن شیشه کلیسای محل فعالیت وی یاد شده است: «پشت این شیشه از سال ها قبل یک جلد کتاب انجیل قرار داشت و در کنار آن نیز عکسی از شاه و خانواده سلطنتی آویخته بود. این عکس را چندی پیش در همان سال، متعاقب حملاتی که دو سه بار عینا به همین صورت منجر به شکستن شیشه پنجره کلیسا شد در آنجا گذارده بودیم و اطمینان داشتیم که منبعد به خاطر وجود عکس شاه کسی جرات نخواهد کرد دوباره شیشه پنجره را بشکند!» "پال هنت" همچنین ماجرای چسباندن عکس شاه روی اتومبیلش را با آب و تاب فراوان برای خوانندگان کتابش تعریف می کند. جاسوس کشیش نمای انگلیسی با ادای کلمه "شاه" به وجد آمده و یاد دوران طلایی ترویج مسیحیت صهیونیستی بین مسلمانان ایران برایش زنده می شود. او اینچنین احساس خود از آن دوران شیرین برای استعمارگران و در عین حال تلخ برای ملت ایران را ابراز می کند: «موقعی که شاه هنوز در رأس مملکت قرار داشت، رُزماری خردسال یاد گرفته بود لغت شاه را تلفظ کند و آن را در هرجا که به عکس شاه برمی خورد با کمال غرور و افتخار با صدای بلند تکرار می کرد.»
نامبرده البته با تمام عناد و لجاجتی که نسبت به انقلاب اسلامی ایران از خود نشان می دهد، در عین حال باز مجبور به اعتراف می شود که تعامل انقلابیون مسلمان با پیروان سایر مذاهب، حسنه بوده است. او در بخشی از کتاب خاطراتش می نویسد: «مادر دیانا که در زمان اشغال سفارت آمریکا به ایران آمده بود تا برای مدتی میهمان ما باشد، از اینکه می دید علیرغم آنهمه تبلیغات خارجی، زندگی ما در ایران روال عادی خود را طی می کند، فوق العاده متحیر مانده بود.» از خاطرات کشیش مذکور چنین برمی آید که وی مأموریت داشته حوادث آستانه پیروزی انقلاب اسلامی را به خوبی رصد کند، چرا که استقرار نظام اسلامی در ایران، در واقع به معنای پایان همه شرارت های این جاسوسان در ایران بوده است. وی خیلی زیرکانه در صدد نسبت دادن آتش سوزی سینما رکس آبادان به انقلابیون است، در حالی که دست داشتن ساواک در این آتش سوزی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفتنی است این جاسوسان کشیش نما که در پوشش فعالیت های عام المنفعه به جاسوسی و ترویج بی قیدی در میان ملت ایران می پرداختند، بعد از پیروزی انقلاب مجبور شدند دکان خود را تخته کنند و فرار را بر قرار ترجیح دهند. ادیان نیوز
۱۸/۰۴/۱۳۹۳ - ۰۰:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]