تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820663867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرایط خواب مطلوب


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شرایط خواب مطلوب
کد خبر: ۴۱۴۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۸ - 08 July 2014


متخصص طب سنتی شرایط مطلوب خوابیدن را اعلام کرد و گفت: خوابیدن به هنگام گرسنگی، بلافاصله بعد از غذا و بیشتر از ۱۰ ساعت در شبانه روز مضر است و به هنگام روزه‌داری، قسمت تنظیم‌کننده زمان خواب و بیداری در مغز دچار تغییر می‌شود.

به گزارش فارس، محمود خدادوست در مورد شرایط خواب معتدل و مطلوب گفت: یکی از بهترین شرایط خواب مطلوب، خوابی است که پس از گذشت حدود 3 ساعت پس از صرف غذا باشد چرا که خواب در هنگام پر بودن معده، باعث اختلال هضم، ایجاد نفخ و دیدن خواب‌های ترسناک می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین باید در نظر گرفت که هیچ وقت در زمان گرسنگی نخوابیم چون رطوبت بدن در این شرایط بیش از حد تحلیل رفته و موجب لاغری بدن می شود.

خدادوست،خوابیدن زیر آفتاب را مضر دانست و گفت: خوابیدن در چنین شرایطی موجب حرکت بخار معده به سمت مغز شده و باعث ایجاد سردرد می‌شود.

مضرات خواب در طول روز و فواید خواب قیلوله

این متخصص طب سنتی ادامه داد: خواب روز خوب نیست چون باعث فساد رنگ چهره و عدم دفع فضولات می‌شود بنابراین اگر فردی عادت به خواب روز دارد، بهتر است به تدریج آن را ترک کند.

وی در مورد خواب قیلوله گفت: خواب قیلوله که زمان آن قبل از ظهر است طبق مطالعات جدید باعث کاهش فشار خون، کم شدن استرس، تقویت ذهن و بهبود عملکرد شناختی مغز و حافظه شده و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

این متخصص طب سنتی، خواب معتدل را 6 ساعت دانست و گفت: خواب مطلوب نباید از 10 ساعت بیشتر باشد و محل خوابیدن نیز باید پاکیزه، نرم و به دور از بوهای ناخوش و جانواران موذی و ترسناک باشد.

خدادوست تصریح کرد: در هنگام خواب در هر فصلی بهتر است روی بدن پوشانده شود چون در خواب، حرارت به سمت خارج بدن تمایل دارد و به همین دلیل، بدن سرد می‌شود و در معرض ابتلا به بیماری قرار می گیرد.

خواب مطلوب روزه‌داران

وی در مورد نحوه خوابیدن مطلوب در ماه رمضان نیز گفت: این ماه باعث تغییراتی در زمان خواب و بیداری افراد می‌شود و از دیدگاه طب جدید در این ماه به علت مصرف غذا در شب و افزایش درجه حرارت بدن، قسمت تنظیم کننده زمان خواب و بیداری در مغز دچار تغییر می‌شود.

خدادوست افزود: دیر شروع به کار کردن صبحگاهی، باز بودن مراکز خرید تا دیروقت و نمایش‌های تلویزیونی شبانه از علل تغییر ریتم خواب و بیداری افراد در ماه رمضان است به همین دلیل بسیاری از روزه‌داران از خواب آلودگی روزانه در ماه رمضان شکایت دارند.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت گفت: البته مطالعات جدید نشان می‌دهند که روزه‌داری در صورت وجود خواب کافی باعث افزایش هوشیاری در طول روز می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین باید زمان خواب توسط افراد با اقداماتی مانند زود به خواب رفتن هنگام شب، طوری تنظیم شود که حداقل 6-5 ساعت خواب آرام داشته باشند. البته خواب با شکم پر بلافاصله پس از افطار یا سحر نیز توصیه نمی‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن