واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
26 دستگاه وظایفی در قبال عفاف و حجاب دارند اما بسیاری از آنها به وظایف خود عمل نمی کنند
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در برنامه فصل نو شبکه قرآن و معارف سیما بیان داشت: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای 26 دستگاه در رابطه با موضوع عفاف و حجاب وظایفی تعیین شده است اما بسیاری از دستگاهها به این وظایف خود عمل نمی کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمرتضی حسینی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در برنامه فصل نو شبکه قرآن و معارف سیما در رابطه با موضوع عفاف و حجاب که چند هفته ای است در این برنامه به آن پرداخته شده است، گفت: در حال حاضر گاهی در شمال شهر تهران نه شاهد بد حجابی بلکه شاهد بی حجابی هستیم. بسیاری به نیروی انتظامی که طبق قانون به وظایف خود در رابطه با عفاف و حجاب عمل میکند حمله می کنند و می گویند که نه تنها گشت ارشاد مشگل گشا نیست بلکه مشکل نیز ایجاد می کند، در حالی که بنده معتقدم که نیروی انتظامی و گشت ارشاد به وظیفه قانونی خود عمل می کند.
این نماینده مجلس ادامه داد: همه می گویند باید کار فرهنگی کرد، وزارت ارشاد، وزارت آموزش عالی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و حوزه ها وظیفه دارند کار فرهنگی بکنند تا جایی که نیازی به ورود نیروی انتظامی در بحث عفاف و حجاب نباشد اما چرا در حال حاضر که این قدر وضع حجاب بد است به نیروی انتظامی حمله می کنند. ما چندین بار وزیر ارشاد، وزیر کشور و وزاریی را که در رابطه با عفاف و حجاب مسئول هستند را در مجلس خواسته ایم اما همه بهانه گیری کرده و هر کدام مسئولیت را بر گردن دیگری انداخته است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: واقعیت این است که در نهادها و سازمان ها به وظایف خود در رابطه با حجاب به خوبی عمل نکرده اند باید از آن ها بخواهید که در برنامه حضور پیدا کنند و پاسخگو باشند و اگر حاضر نشدند در برنامه حضور پیدا کنند حتما این موضوع را به اطلاع مردم برسانید.
در ادامه این درخواست نماینده مجلس از برنامه فصل نو هادی ربیعی، مجری برنامه ضمن ابراز ناراحتی بیان داشت: ما بسیاری از افراد را برای حضور در برنامه دعوت کردهایم اما دعوت ما را نپذیرفتند از جمله این افراد معاون رئیس جمهور در امور بانوان بوده است که در برنامه ما حاضر نشدند.
حجت الاسلام و المسلمین بنی هاشمی نماینده حوزههای علمیه در صدا و سیما در ادامه برنامه اظهار داشت: حجاب مبحثی دینی و علمی است که هم دانشمندان دینی و هم دانشمندان حوزه علم به آن ورود پیدا کردهاند،به طوری که فقهای امامیه و عامه همگی به این موضوع به تفصیل پرداختهاند و در طول 14 قرن تمامی علمایی که باید در این موضوع ورود پیدا می کردند در این حوزه وارد شده و اطلسی را برگرفته از احادیث پیامبر و سخنان ایشان تهیه و تدوین کرده اند.
وی بیان داشت: مجریان امر، سیاستمدارانی که باید تدبیر کنند و حاکمانی که باید از دستگاه های اجرایی مدد بگیرند و رسانه ها باید ازاین اطلسی که فقها و دین پژوهان تهیه و تدوین کرده اند استفاده کنند و در این میان مهم ترین کسانی که می توانند این مطالب را به کار ببرند مجموعه ها و نهادهای فرهنگی کشور هستند.
حجت الاسلام بنی هاشمی ادامه داد: ما باید طعم شیرین حجاب را چه به مردان و چه به زنان بچشانیم و این تنها وظیفه روحانیت نیست بلکه همه باید در این امر مؤثر باشند یکی از این سازمانها مرکز آمار ایران است این سازمان می تواند سؤال کند که اقبال جوانان به حجاب در ایران و در کشورهای دیگر به چه صورت است.
وی ادامه داد: در دانشگاه آمریکا برای نوع پوشش به صورت ریز اعمال سلیقه شده و یا در ترکیه آمار نشان می دهد که روز به روز افراد باحجاب بیشتر می شوند بنابراین همین آمارها و ارائه آن ها نیز می تواند کمک زیادی در رابطه بحث عفاف و حجاب داشته باشد. باید تلاش کنیم طعم و حلاوت شیرین حجاب را به کام مخاطب بچشانیم و این مسلما کار نظامی و نیروی انتظامی نیست.
حجت الاسلام بنی هاشمی در پایان سخنانش تصریح کرد: باید از افراد و شخصیت های مهم از جمله اصحاب قلم و هنرمندان برای الگوسازی در رابطه با حجاب برای جوانان استفاده کرد و قسمتی از این الگوسازی نیز بر عهده صدا و سیماست.
۱۳۹۳/۲/۱۳ - ۱۰:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]