تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802788643




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید از برجسته ترین سخنرانیهای تاریخ بشریت است/ حضرت زیب(س) الگوی تمام زنان است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)؛
خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید از برجسته ترین سخنرانیهای تاریخ بشریت است/ حضرت زیب(س) الگوی تمام زنان است
حجت الاسلام محسن غرویان با اشاره ویژگیهای شخصیتی و علمی حضرت زینب(س) با بیان اینکه خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید یکی از برجسته ترین سخنرانیهای تاریخ بشریت است، گفت:حضرت زیب(س) الگوی تمام زنان است.



حجت الاسلام والمسلمین محسن غرویان، استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ویژگیهای شخصیتی و علمی حضرت زینب(س) اظهارداشت: حضرت زینب(س) دو عنصر عمده شخصیتی داشتند: یکی بحث ایمان و تقوای ایشان و یکی بحث علم و دانش ایشان بود که در حقیقت علم و ایمان این شخصیت دینی و مذهبی ایشان را ساخت.
 
وی ادامه داد: در کنار این دو عنصر ، عنصر انقلابی گری این حضرت بود که در داستان کربلا، خودش را متجلی کرد و حضرت زینب(س) به عنوان قهرمان در میان زنان در طول تاریخ همچنان باقی ماند و زنان از او الگوگیری می کنند.
 
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید یکی از برجسته ترین سخنرانیهای تاریخ بشریت است و با اینکه  ایشان در کنار سرهای بریده و اجساد بستگانشان بودند ولی در دفاع از حقانیت آن سخنرانی را ایراد کردند که همچنان به یادگار باقی مانده است.
 
وی در مورد تولد حضرت زینب(ع)هم افزود: نام حضرت زینب(س) را که دختر امام علی(ع) است جبرئیل گذاشت. یعنی حضرت فاطمه (س) از حضرت علی (ع) درخواست کرد که این نامگذاری را انجام دهد در تاریخ آمده که  حضرت علی(ع) گفتند من در نامگذاری از پیامبر (ص) سبقت نمی گیرم. آن زمان پیامبر(س) در سفر بود حضرت علی(ع) گفتند که صبر می کنیم پیامبر از سفر برگردد و خبر تولد این دختر را به پیامبر(ص) دادندو پیامبر هم فرمودند من در نامگذاری از خدای خویش سبقت نمی گیرم که جبرئیل نازل شد و گفت نام این دختر را زینب بگذار که در لوح محفوظ الهی هم ثبت شد. 
 
 



 
وی با تاکید بر اینکه اینها مطالبی است که در تاریخ آمده و ثبت شده است گفت: پیامبر (ص) زینب را بوسیدند و در آن هنگام پیامبر(ص) فرمود همه امت من باید به دختران احترام بگذارند یعنی پیامبر احترام ویژه ای برای دختران قائل شد. حضرت  زینب(س) وقتی به سن ازدواج رسید با عبدالله بن جعفر په پسر عموی ایشان بود و 5 سال بزرگتر از حضرت زینب بود ازدواج کردند. 
 
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیة تصریح کرد: اینها خصوصیاتی است که برای حضرت زینب (س) ذکر شده و این روز را روز منسوب به زنان و روز پرستار نامیدند. برای اینکه زنان مسلمان و آزادی خواه و انقلابی از آن حضرت الهام بگیرند و سعی کنند هم در بعد علم و عمل و هم در بعد انقلابی گری از آن حضرت الگوگیری کنند.
 
حجت الاسلام غرویان در مورد نقش حضرت زینب (س) در واقعه کربلا هم تاکید کرد: حضرت زینب(س) در واقعه کربلا حضور داشتند به عنوان یکی از راویان آن حادثه بودند و سنگینی مصیبت را تحمل کردند و پیام کربلا را با سخنرانیهایی که ایراد کردند انتقال دادند که در تاریخ ثبت است و به آیندگان رساندند، لذا از این جهت است که می گویند کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود. 
 
استاد حوزه و دانشگاه یادآورشد: یعنی اگر حضرت زینب(س) روشنگری نمی کردند پیام کربلا در کربلا باقی می ماند و از بین می رفت. به هر حال حضرت زینب(س) یک پیام آور زن از انقلاب کربلا هستند. عبادت ایشان حتی در واقعه کربلا ترک نشد و در عاشورا نماز شب خواندند. اینها همه از ویژگیهای شخصیتی ایشان است. 



۱۳۹۲/۱۲/۱۶ - ۱۰:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن