محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845139298
فقط 30 درصد از بودجه «دعبل» سال گذشته محقق شد/ وضعیت نامعلوم بیمه 12 هزار مداح اهل بیت (ع)
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه گفتگوی مهر با رئیس هیئتمدیره بنیاد دعبل
فقط 30 درصد از بودجه «دعبل» سال گذشته محقق شد/ وضعیت نامعلوم بیمه 12 هزار مداح اهل بیت (ع)
رئیس هیات مدیره «بنیاد دعبل» که مسئولیت ارائه خدمات بیمهای و فرهنگی به مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) را دارد می گوید با بودجه اندک خود که آن هم به صورت ناقص پرداخت شده است، تا کنون فقط موفق به پوشش بیمه ای حدود شش درصد از جامعه مداحان کشور شده است و این درحالی است که 12 هزار نفر از مداحان اهل بیت (ع) به علت کمبود بودجه این بنیاد در صف انتظار بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و هیچ نهاد دیگری از آنها پشتیبانی نمی کند.
به گزارش خبرنگار مهر، «بنیاد دِعبِل خُزاعی»، نهادی خدماتی و غیر انتفاعی است که در سال 1384 با هدف هدف تحقق دستور مقام معظم رهبری در خصوص ارائه خدمات بیمهای و فرهنگی به مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) تاسیس شده است. اساسنامه بنیاد مورد تایید کارشناسان و مدیران بیت مقام معظم رهبری قرار گرفته و موسسه مفید راهبر نیز حسابرس قانونی آن است. به گفته علی عظیمی، رئیس هیئت مدیره بنیاد دعبل، این مجموعه با 31 نمایندگی استانی، حدود 6 درصد از ذاکران اهل بیت (ع) را تحت پوشش خدمات بیمهای قرارداده است. تنها منبع درآمد بنیاد، کمک های دریافتی از دولت است که بیش از 98 درصد آن صرف پرداخت حق بیمه اعضا می شود. مشروح مصاحبه مهر با علی عظیمی، رئیس هیئت مدیره بنیاد دعبل خزاعی در زیر می خوانید:
برای نخستین سوال؛ در حال حاضر چه خدماتی را به اعضای خود ارائه می کنید؟
خدمات بنیاد دعبل در سه دسته بیمهای ، فرهنگی و آموزشی طراحی شده است. که البته به میزانی که بودجه بنیاد به ما اجازه داده توانستهایم بیشتر خدمات بیمهای را به اعضا ارائه کنیم . بیمه کردن کسانی که عمرشان را به پای تبلیغ اسلام و مدح ائمه معصومین گذاشتهاند وظیفه و افتخار ماست.
منظورتان از خدمات بیمهای چیست؟
خدمات بیمهای ما شامل بیمه تامین اجتماعی، بیمه عمر، بیمه تکمیلی، بیمه سلامت، مستمری است. در واقع مهمترین بخش کار بنیاد دعبل، شناسایی نیازمندان و احراز صلاحیت متقاضیان است.
بودجه این خدمات از کجا تامین می شود ؟
تنها منبع بودجه بنیاد دعبل،کمک های دریافتی از دولت است که 98 درصد آن صرفِ پرداخت حق بیمه اعضا می شود.
نظارتی هم بر صرف این بودجه وجود دارد؟
بله.کلیه فرایندهای مالی بنیاد دعبل زیر نظر حسابرسان بیت مقام معظم رهبری، سازمان تبلیغات و دولت انجام میشود. همچنین موسسه مفید راهبر به عنوان بازرس قانونی در اساسنامه بنیاد دعبل معرفی شده است. کلیه امور مالی بنیاد شفاف و قابل ارائه به مراجع تخصی و ذی صلاح است.
دولت سالانه چقدر به شما کمک می کند؟
سال 91 ، بودجه مصوب بنیاد پنج میلیارد تومان بود که فقط 30 درصد آن محقق شد. سال 92 هم بودجه مصوب شش میلیارد تومان بوده که تا کنون که ماه یازدهم سال هستیم فقط 50 درصد آن محقق شده است.
این در حالیست، که بر اساس قوانین تامین اجتماعی ما موظفیم ماهانه 400 میلیون تومان، حق بیمه اعضای تحت پوشش خود را به صورت منظم پرداخت کنیم که تاخیر در پرداخت نیز مستلزم جرائم سنگین خواهد بود. در نتیجه این عدم تحقق بودجه مشکلات جدیای برای ما به وجود آورده است.
با این بودجه چند نفر را تحت پوشش قرارداده اید؟
حدود شش درصد از کل جامعه مداحان یعنی 5000 نفر . بیش از 12 هزار نفر هم سالهاست در صف انتظار هستند. طبق آخرین آماری که سازمان تبلیغات اسلامی منتشر کرده است حدود 80 هزار ذاکر و مداح اهل بیت(ع) در کشور مشغول به فعالیت هستند که بنیاد دعبل می بایست عموم این افراد را تحت پوشش خود قرار دهد.
فقط در تهران؟
خیر این افراد در سطح کشور پراکنده هستند. بسیاری از چهرههای مطرح در عرصة ستایشگری اهلبیت ـ علیهمالسلام ـ تحت پوشش خدمات بیمة تأمین اجتماعی بنیاد دعبل قرار دارند و بعضی از این بزرگواران از طریق همین خدمات بازنشسته شدهاند.
با چه مکانیزمی این افراد را شناسایی و انتخاب کرده اید؟
بنیاد دعبل در هر استان جمعی را به عنوان شورای استانی انتخاب کرده است.این افراد عموماً از میان پیشکسوتان و بزرگان عرصة ستایشگری اهلبیت ـ علیهمالسلام ـ انتخاب شدهاند؛ مانند استاد احد دهبزرگی در استان فارس، استاد اکبرزاده در خراسان رضوی، استاد ولیالله کلامی در زنجان، استاد خادمآذریان در آذربایجان شرقی، استاد علی آهی و حاج ماشاء الله عابدی در تهران و ..
اخیرا یکی از نمایندگان اعلام کرده بود که "فعالیت بنیاد دعبل شفاف نیست و معلوم نیست ماموریت این بنیاد چیست"، آیا گزارشی به مجلس در این زمینه ارائه شده؟
ماموریت بنیاد دعبل که کاملا مشخص است. تحت پوششِ بیمهِ قرار دادن مداحان و ذاکران اهل بیت (ع)، بنا بر دستور صریح مقام معظم رهبری. این ماموریت در اساسنامهای که آن هم توسط کارشناسان و مدیران بیت معظمله تایید شده، به صراحت بیان شده است.
ای کاش این نماینده محترم اگر سوالی در خصوص عملکرد بنیاد داشتند ابتدا از ما می پرسیدند. یا از سایر نمایندگان محترم مجلس که میزبانشان در بنیاد دعبل بوده ایم، و یا رئیس سابق کمیسیون فرهنگی – آقای آقاتهرانی - که چند جلسه حضورا برای ارائه گزارش خدمتشان رسیدیم و ایشان هم برای تصویب بودجه بنیاد دعبل زحمت زیادی کشیدند، سوال می پرسیدند.
اتفاقا همین چند روز پیش آخرین گزارش از وضعیت و عملکرد بنیاد دعبل برای اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی ارسال شد.ارسال گزارشهای دورهای محدود به نمایندگان مجلس نیست. بلکه جدای از بازرسیهای دورهای ، گزارشهای عملکرد برای بیت مقام معظم رهبری، معاونت راهبردی مجلس، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و ... ارسال می شود .
در هر صورت همین اینجا اعلام آمادگی می کنیم که کلیه گزارش های مالی و عملکرد بنیاد را در اختیار اعضای محترم کمیسیون تلفیق قرار دهیم.
اینطور که می فرمایید متقاضیان زیادی هستند که در نوبت انتظار چند ساله برای استفاده از خدمات بیمه تامین اجتماعی قرار دارند. چه برنامه ای برای این افراد دارید؟
مجموعه مدیران بنیاد هم علاقمندند و هم خود را موظف می دانند که همه ذاکران و ستایشگران اهل بیت را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهند. اما متاسفانه ظرفیت ارائه خدمات بیمه تامین اجتماعی به متقاضیان محدود به بودجه تخصیص داده شده به بنیاد از طرف دولت است. گاهی این تلقی غلط از وظیفه بنیاد را شنیدهایم که کافیست بنیاد، فرد متقاضی را به بیمه تامین اجتماعی معرفی کند تا آن فرد بتواند از خدمات بیمه استفاده کند. در صورتی که چنین نیست. هزینه بیمه متقاضیان ابتدای هر ماه باید به صورت نقد از طرف بنیاد به سازمان بیمه تامین اجتماعی پرداخت شود . در نتیجه طبیعی است که ما متناسب با بودجهای که دولت در اختیار بنیاد قرار می دهد امکان ارائه خدمات بیمه تامین اجتماعی داریم. ضمن این بیمه تامین اجتماعی تنها خدمت ارائه شده از طرف بنیاد نیست. بیمه تکمیلی، بیمه خدمات درمانی، مستمری و سرفصل های هزینه دیگری چون کمک هزینه های پزشکی، کمک هزینه کفن و دفن نیز به هزینههای بنیاد اضافه می شود.
ان شاء الله با همراهی دولت شاهد افزایش بودجه بنیاد دعبل در سال های آتی باشیم تا ما نیز بیشتر از این شرمنده متقاضیانی که چند سال است در نوبت قرار گرفتهاند نشویم.
وجه تسمیه بنیاد دعبل چیست؟
دعبل خزاعی نام یکی از شاعران اهل بیت (ع) از خطه خوزستان و معاصر با ثامن الحجج حضرت امام رضا (ع) است که همراه ایشان از مدینه به خراسان آمد. یکی از قصاید معروف او «قصیده مدارس آیات» است که بنا به گفته ادبیان و اهل فن از بهترین مرثیههایی است که در وصف ائمه گفته شده است. ایشان در بخش هایی از این قصیده می گوید :
افاطم لو خلت الحسين مجدلاً و قدمات عطشاناً بشط الفرات
و اذن للطمت الخد فاطم بعده و اجريدت دمع العين في الوجنات
ای فاطمه(س) اگر حسین(ع) را در کربلا بر روی زمین میدیدی که در کنار رود فرات با لب تشنه جان سپردهاست، آنگاه از شدت حزن و اندوه دست به صورت میزدی و اشک چشم بر گونههای خود جاری میکردی.
اگر بخواهیم 10 نفر از بهترین ستایشگران اهل بیت (ع) را نام ببریم قطعا دعبل خزاعی یکی از این ده نفر در کنار کمیت و حسان و فرزدق خواهد بود.
۱۳۹۲/۱۱/۸ - ۲۱:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
سال گذشته فقط 20 درصد بوجه عمرانی کشور تخصیص یافت
نایب رئیس هیات مدیره انجمن شرکتهای ساختمانی سال گذشته فقط 20 درصد بوجه عمرانی کشور تخصیص یافت سال گذشته از 39 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی کشور تنها 8 هزار میلیارد یعنی 20 درصد تخصیص یافت به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری چهارمین کنفرانس بین الگزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ حق بیمه متعلقه به هر مترمربع زیر بنا یک درصد افزایش یافت
گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱حق بیمه متعلقه به هر مترمربع زیر بنا یک درصد افزایش یافتبر اساس گزارش تفریغ بودجه ۹۱ مبلغ حق بیمه متعلقه برای هر مترمربع زیر بنا موضوع ماده ۵ اصلاحی قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی با رعایت سقف ۴ درصد در ماده یاد شده مجموعاً در سال 1391 به اندازه یک درکاهش 56 درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته/34 دشت استان خراسان رضوی در وضعیت بحران قرار دارند
استانها شرق خراسان رضوی کاهش 56 درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته 34 دشت استان خراسان رضوی در وضعیت بحران قرار دارند مشهد – خبرگزاری مهر مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی با بیان اینکه وارد چهاردهمین سال خشکسالی شده ایم گفت امسال نسبت به سال های گذشته وضعیت حاد تریتولید 769 هزار تن شیشه جام طي 9 ماهه گذشته امسال
شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران تولید 769 هزار تن شیشه جام طي 9 ماهه گذشته امسال طي 9 ماهه منتهي به آذرماه سال جاری مجموع تولیدشیشه جام به 769هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 3 4درصدی داشته است به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه اطلاعاز ابتدای سال محقق شد آموزش 71 هزار نفرساعت در کارگاههای روستایی فنی و حرفهای طارم
از ابتدای سال محقق شدآموزش 71 هزار نفرساعت در کارگاههای روستایی فنی و حرفهای طارمرئیس آموزش فنی و حرفهای شهید مطهری شهرستان طارم گفت 71 هزار و 824 نفرساعت آموزش در کارگاههای روستایی طارم برگزار شده است علی رازفر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت فنی و حرگزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ از بانک/ ۲ بانکها سال ۹۱ پیشدریافت 10 درصدی ال سی را رعایت نکردند
گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ از بانک ۲بانکها سال ۹۱ پیشدریافت 10 درصدی ال سی را رعایت نکردندبراساس گزارش تفریغ بودجه نسبت 10 درصدی تعیین شده برای گشایش اعتبار اسنادی به صورت نقد توسط بانکهای دولتی و بانکهای واگذار شده رعایت نشده است به گزارش خبرگزاری فارس براساس جزء 6-7 قانتولید جهانی طلا سال گذشته 4 درصد افزایش یافت
علی رغم کاهش شدید قیمت در سال 2013 تولید جهانی طلا سال گذشته 4 درصد افزایش یافت در حالی که قیمت طلا در سال گذشته با افت شدید 28 درصدی روبرو شد تا این فلز زرد بدترین عملکرد خود در 32 سال اخیر را ثبت کند ولی تولید جهانی طلا در این مدت با رشد 4 درصدی روبرو شده است به گزارش سمركز پژوهش هاي مجلس: وضعيت بخش هاي كليدي اقتصاد كشور نسبت به سال گذشته وخيم تر شده است
مركز پژوهش هاي مجلس وضعيت بخش هاي كليدي اقتصاد كشور نسبت به سال گذشته وخيم تر شده است مركز پژوهش هاي مجلس در تازه ترين گزارش خود درباره لايحه بودجه 93 اعلام كرد شواهد آماري موجود در سال ۱۳۹۲ منعكس كننده آن است كه وضعيت بسياري از بخش هاي كليدي اقتصاد كشور نه تنها بهبود نيافته برشد26 درصدی فروش بازار بیمه در 9 ماهه ابتدایی سال جاری/ترکیب پرتفوی بازار بیمه مناسب نیست
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۱۳ رییس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه فروش بازار بیمه در 9 ماهه ابتدای سال جاری از 26 درصد رشد برخوردار شده است گفت ترکیب پرتفوی بازار بیمه کشور مناسب نیست و اگر این روند ادامه یابد سرمایهگذاری در صنعت بیمه توجیه نخواهد داشت به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجگزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ از کشاورزی/۱ واردات ۱۵۶ هزار تن گوشت و مرغ/ واریز ۳۲۰ میلیارد ریال عوارض به خزانه دول
گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ از کشاورزی ۱واردات ۱۵۶ هزار تن گوشت و مرغ واریز ۳۲۰ میلیارد ریال عوارض به خزانه دولتبر اساس گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ ۱۵۶ هزار تن واردات گوشت و مرغ انجام شده که ۳۲۰ میلیارد ریال به عنوان عوارض واردات به خزانه دولت واریز شده است به گزارش خبرنگار اقتصادیمعاون امور صنايع و اقتصادي وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد: كاهش بيش از ۲۴درصدي توليد خودرو/ توليد يك ميليون
معاون امور صنايع و اقتصادي وزارت صنعت معدن و تجارت خبر داد كاهش بيش از ۲۴درصدي توليد خودرو توليد يك ميليون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال آينده براي سال آينده برنامه توليد يك ميليون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در دستور كار قرار گرفته سال قبل ميزان توليد خودرو ۱ ميليون دستگاه بودكاهش 11 درصدي بارندگي در خراسان رضوي نسبت به سال گذشته
كاهش 11 درصدي بارندگي در خراسان رضوي نسبت به سال گذشته مدير مطالعات پايه منابع آب شركت آب منطقهاي خراسان رضوي بيان كرد ميزان بارندگي استان در سه ماهه آبي سال جاري مهر آبان و آذر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد كاهش داشته است احمد قندهاري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاريگزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ از نفت/ ۳ واریز 7.5 میلیارد ریال به حساب هدفمندی یارانهها از سهم 14.5 درصدی نفت
گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ از نفت ۳واریز 7 5 میلیارد ریال به حساب هدفمندی یارانهها از سهم 14 5 درصدی نفتخزانه کل کشور در سال 91 بیش از 7 هزارو 517 میلیارد ریال از سهم 14 5 درصدی شرکت ملی نفت بابت خوراک پالایشگاه ها ومیعانات گازی تحویلی به مجتمع های پتروشیمی را به حساب هدفمند سازی-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها