تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802660243




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كشتيراني آبراه بين المللي اروند در گرو بازگشايي دفتر مشترك بين ايران و عراق


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: كشتيراني آبراه بين المللي اروند در گرو بازگشايي دفتر مشترك بين ايران و عراق
مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر گفت : بهبود كشتيراني آبراه بين المللي اروند در گرو بازگشايي دفتر مشترك هماهنگي بين ايران و عراق است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران عادل دريس در بازديد روز پنجشنبه 28 آذرماه امسال سعيد نژاد معاون وزير و مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي از اداره كل بندر و دريانوردي خرمشهر بر موضوع اروند و پرداختن به چالش هاي موجود در حوزه كشتيراني اين آبراه بين المللي تأكيد كرد و گفت : طي يك گشت دريايي در طول آبراه اروند از بندر آبادان تا بندرخرمشهر، تمامي موضوعات چالش برانگيز در اين منطقه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

دريس با بيان اينكه رفع چالش هاي منطقه اي در آبراه بين المللي اروند مهم ترين دغدغه ي حال حاضر اين بندر تجاري به شمار مي رود افزود : ارتقاي ضريب ايمني و افزايش بهره وري از ظرفيت ايجاد شده در بندر از جمله مسائل مورد نظر در حمل و نقل دريايي اين آبراه است .

وي ادامه داد : با وجود آمار بالاي تردد شناورها در اين آبراه 62 مايلي كه در مسير بنادر دو كشور ايران و عراق در اروند رود فعال هستند، بسياري از مباحث فني و ايمني در طول ساليان بعد از جنگ تحميلي مسكوت و بلاتكليف مانده است.

مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر بيان كرد : از مهم ترين مباحث فني بلاتكليف در اين آبراه، عدم لايروبي است كه باعث تغيير احتمالي خط مرزي تالوگ مي باشد بطوريكه در حال حاضر امكان تردد شناورهاي با آبخور 9 متر مانند زمان قبل از جنگ تحميلي وجود ندارد. البته نمي توان تغيير و تحولات مصنوعي ايجاد شده در مناطق بالادست اروند توسط كشور هاي عراق ، تركيه را نيز در تغيير دبي(Debi) آب رودخانه و افزايش رسوب گذاري اروند بي تأثير دانست.

وي به وجود مغروقه هاي جنگ تحميلي بعنوان يكي ديگر از مشكلات جاري اين آبراه اشاره كرد و افزود : بندر خرمشهر بعنوان بندر پايلوت در امر خارج سازي مغروقه در رودخانه هاي اروند و كارون، در حال حاضر در رودخانه اروند و در سمت سواحل ايران 16 فروند مغروقه را خارج سازي نموده است.

دريس تصريح كرد : همچنين با توجه به اقدامات كارشناسي و مدارك موجود ، تعداد 62 فروند مغروقه بزرگ و كوچك ديگر در تمام آبراه وجود دارد كه البته اولويت با 4 فروند از مغروقه هاي نقاط خطر ساز مي باشد كه انتظار مي رود مسئولين امر در اين خصوص اهتمام بيشتري به عمل آورند.

مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر تصريح كرد : از اقدامات ارزشمند ديگر ايران و بندر خرمشهر در احياء مجدد آبراه اروند و در راستاي حاكميت سازمان بنادر و دريانوردي در منطقه، علامت (بويه) گذاري كامل آبراه ، تعمير و نگهداري مستمر علائم مي باشد كه شناورهاي زيادي روزانه در حال تردد به بنادر ايران و عراق مي باشند و انتظار مي رود مسئولين امر در وزارت امور خارجه با همكاري وزارت راه و شهرسازي و سازمان بنادر و دريانوردي با پيگيري هاي مجدانه خود، طرف عراقي را نيز در خصوص اسقرار علائم كمك ناوبري در سمت چپ ساحل اروند(سمت عراق) دخيل نمايند.

دريس همچنين با اعلام اينكه بندر خرمشهر با حمايت هاي سازمان بنادر و دريانوردي و وزارت امور خارجه در جهت حل تمامي مشكلات كشتيراني اروند آمادگي كامل دارد ، اظهار داشت تمامي تلاش دست اندركاران و متوليان امر با بازگشايي دفتر مشترك هماهنگي بين ايران و عراق (CBC)نتيجه خواهد داد .

خاطر نشان مي سازد اداره مشترك و هماهنگ رودخانه اروند جزئي از الزامات پروتكل و معاهده الجزاير 1975 (بعنوان تنها رژيم حقوقي حاكم بر رودخانه اروند) مي باشد كه تمامي مباحث فني ، ايمني ، حقوقي و مالي مربوط به آبراه اروند مي بايست از بطن اين دفتر و نظارت و پيگيري دفتر موصوف بر طرف گردد . بطوريكه با راه اندازي اين دفتر بسياري از چالش هاي موجود با همكاري طرفين قابل حل و شاهد توسعه اقتصادي بيشتر از حال ، براي بنادر منتهي به اروند خصوصاً بنادر ايراني خواهيم بود.

انتهاي پيام/

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن