واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گواهينامه بينالمللي اعتباربخشي ACI به ايران اعطا شد
با دريافت گواهينامه بينالمللي اعتباربخشي ACI از كشور كانادا، بيمارستان فوق تخصصي رضوي به عنوان اولين بيمارستان در سطح خاورميانه و دومين بيمارستان در اولين حضور در دنيا معرفي شده است.
به گزارش خبرگزاري مهر، سعيد عبدالحسيني رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي، دريافت گواهينامه بينالمللي اعتباربخشي ACI از كشور كانادا را مورد اشاره قرار داد و گفت: يكي از نقاط ضعف درمان ما حضور كمرنگ سلامت بر بحث گردشگري است و چند سالي است كه با كمك وزارت بهداشت و انجمن خدمات سلامت ايران به دنبال ورود به بحث گردشگري رفتهايم.
وي ادامه داد: به همين منظور براي حضور در صحنه بينالمللي نيازمند كسب گواهينامههاي بينالمللي بوديم كه توانستيم ظرف يك سال، اعتبارنامه بينالمللي كيفيت و خدمات بيمارستاني را از كشور كانادا دريافت كنيم. با دريافت اين گواهينامه اولين بيمارستان در سطح خاورميانه و دومين بيمارستان در اولين حضور در دنيا معرفي شدهايم.
عبدالحسيني ادامه داد: بيمارستان فوق تخصصي رضوي تحت حمايت آستان قدس رضوي بالاترين امكانات تخصصي را ارائه ميكند و تاكنون 70 كنگره تخصصي در سطح جهان برپا كرده است و در ارزيابي ACI كانادا در زمينه تكريم بيماران تجهيزات پزشكي به روز، جراحي، ارائه دارو توانسته پس از كشور اسلواني رتبه اول را در منطقه در اولين حضور خود به دست آورد.
وي با اشاره به اينكه در بحث گردشگري سلامت بيمارستان رضوي به تنهايي جوابگوي بيماران نيست، گفت: به دنبال آن هستيم تا بيمارستانهاي متعددي را در سراسر كشور در اين عرصه فعال كنيم تا گواهينامه لازم را بگيرند و توريسم سلامت پذيرش كنند.
عبدالحسيني افزود: متأسفانه در حال حاضر شاهد ورود دلالان در عرصه توريسم سلامت هستيم. اين افراد بيمار را به بهانه پذيرش در بيمارستانهاي تخصصي و مدرن به كشور ميآورند و با آنها قرارداد امضا ميكنند اما در واقع به بيمارستانهايي ميبرند كه كيفيت لازم را ندارند و زماني كه دچار عوارض ميشوند سازماني جوابگوي آنها نيست و در نتيجه اين بيماران كيفيت ارائه خدمات را در كشور نامناسب ارزيابي ميكنند. ما به دنبال نظارت بر اين بخش هستيم.
رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي گفت: در زمينه نازايي، ارتوپدي، قلب، جراحي پلاستيك و چشم بيماراني را از كشورهاي تاجيكستان، ارمنستان، تركمنستان، اكراين، كويت، امارات، بحرين و عربستان را شاهد هستيم كه براي درمان به كشور مراجعه ميكنند.
وي افزود: بين 30 تا 50 بيمار خارجي ماهانه به بيمارستان رضوي مراجعه ميكنند كه با تعرفه درماني كشور ما درمان ميشوند.
وي گفت: با سازمان نظام پزشكي و وزارت بهداشت در حال رايزني هستيم تا هزينهها به شكل رقابتي در بيمارستانهاي كشورهاي مختلف درآيد تا بيماران پس از مشاهده كيفيت بيمارستانها آن را به راحتي در هر كشوري انتخاب كنند.
وي، تحريمها را در ارائه خدمات درماني اين بيمارستان بياثر دانست و گفت: توانستيم با مشكلات مقابله كنيم به طوري كه كشورهاي اروپايي خودشان خواهان برپايي كنگره در ايران هستند.
عبدالحسيني ادامه داد: خدمات مختلفي در بخش جنرال به بيماران داده مي شود كه هزينه يكساني دارد اما هتلينگ آنها متفاوت است. CIP و VIP به بيماران داده ميشود كه هزينه يكساني دارد اما هتلينگ آنها متفاوت است؛
وي با اشاره به اينكه گواهينامه اعتباربخشي كانادا هر سه سال تمديد ميشود، گفت: مشكلات حمل و نقل، دريافت ويزا و بحث تبليغات از مشكلات پيش روي گردشگري سلامت است اما با اين وجود به دنبال آن هستيم تا خدمات بهتري را براي اين متقاضيان ايجاد كنيم.
وي گفت: از اقداماتي كه قرار است انجام شود اين است كه هزينههاي هتلينگ را كاهش دهيم، گردشگري را براي بيماران پس از درمان فراهم كنيم با اين وجود ما از برنامه عقب هستيم و اين اقدامات بايد سالها قبل انجام ميشد.
بيمارستان فوق تخصصي رضوي در مدت 7 سال از تاريخ راهاندازي آن توانسته به عنوان اولين بيمارستان در منطقه و دومين بيمارستان در دنيا درجه پلاتينيوم را دريافت كند.
سازمان اعتبارسنجي كانادا (ACI) در زمينه اعتباربخشي به خدمات بهداشتي درماني در سطح جهان فعاليت ميكند و با 55 سال سابقه مورد تأييد سازمانهاي بينالمللي استاندارد است. تاكنون تنها يك بيمارستان در كشور اسلوواني توانسته بود در نخستين ارزشيابي به اين درجه نائل شود.
كد خبر: 2199895
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۱۲:۲۳
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]