تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799497008




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه باید درباره قطره‌های چشمی بدانید


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آنچه باید درباره قطره‌های چشمی بدانید
یک داروساز مطرح کرد
آنچه باید درباره قطره‌های چشمی بدانید یک داروساز با اشاره به اینکه اگر قطره چشمی، بعد از مدت زمان مشخص از باز شدن آن دور انداخته نشود، در صورت استفاده عفونت‌های مختلف چشمی را ایجاد می‌کند، گفت: چشم عضوی از بدن بوده که جذب دارو در آن به سرعت انجام می‌شود.


به گزارش فرهنگ نیوز ، نوشین محمدحسینی، درباره مصرف منطقی دارو اظهارداشت: قطره های چشمی در پاسخ به این پرسش که آیا قطره های دارویی به لحاظ شیوه نگهداری و مصرف منطقی، نسبت به سایر داروها، اهمیت کم تری دارد؟، گفت: خیر؛ دارو به هر شکلی که باشد، چه تزریق، خوراکی، فرو پوستی یا شیاف هیچ تفاوتی نمی کند چرا که اگر دارو درست نگهداری نشود؛ ‌ممکن است مواد میکروبی در داخل آن رشد کند و یا تغییر فرمت شیمیایی در دارو ایجاد شود

وی با بیان اینکه نمی توان قطره چشمی که پزشک برای ما تجویز کرده است را برای دیگران نیز توصیه کنیم، افزود: چون ممکن است علائم ما دو نفر مشابه باشد اما علت بیماری مادو نفر مشابه نباشد. هم چنین چشم از ارگان های بسیار بسیار حساس است و ارگان های مختلفی از چشم ما نگه داری می کنند. هم خود چشم و هم غدد دیگر بدن سلامت چشم را حفظ می کنند.

این داروساز در شبکه رادیویی سلامت در ادامه بیان کرد: چشم از محل هایی است که جذب دارو در آن خیلی به سرعت انجام می شود. اگرچه مقدار بسیار بسیار کمی دارو در آن جای می گیرد به اندازه یک  قطره چشم ما گنجایش دارد؛ اما همان یک قطره، اثرات زیادی بر چشم می گذارد و اگر یک قطره دارو را به اشتباه داخل چشم بریزیم اثرات زیادی بر چشم می گذارد و می تواند در چشم بیماری جدی ایجاد کند. بخصوص در مورد ریختن قطره های کورتیکوانزوئیدی در چشم باید دقت کنیم

وی در پاسخ به این پرسش که اضافه کردن مواد نگه دارنده هنگام تولید دارود به قطره های چشمی چه تاثیری دارد؟، تاکید کرد: ماده نگه دارنده ؛ از رشد میکروب جلوگیری می کند وقتی سر قطره باز می شود، قطره در معرض میکروب ها قرار می گیرد و ممکن است به پلک یا مژه بخورد . قطره باعث انتقال آلودگی از چشم یک فرد، به چشم فرد دیگری می شود، پس نباید افراد از قطره ها چشمی هم دیگر استفاد کنند.

محمدحسینی درباره شیوه ریختن قطره در داخل چشم بیان کرد: اول باید دست را آب و صابون شستشو داد. دوم اینکه سرقطره یا مژه و پلک تماس پیدا نکند. بعد سطح بیرونی چشم که به سمت بینی نیست را به صورت یک قاشق درآورد و به سمت پایین بکشیم. یک قطره داخل آن بچکانیم بعد چشم را ببندیم و با چشم بسته مردمک چشم را بچرخانیم. همزمان دست را به آرامی روی قسمت داخلی چشم نزدیک بینی نگه داریم تا از خروج قطره از طریق مجرای اشکی جلوگیری شود و قطره مدت بیشتری در داخل چشم بماند.

وی در ادامه تصریح کرد: وقتی شما قطره را روی قسمت داخلی می ریزید، قطره به سرعت خارج می شود. اگر شما فرصت گردش قطره را در داخل چشم ندهید، قطره در یک جا متمرکز می شود و همه ی چشم با قطره تماس پیدا نمی کند به خصوص افرادی که از اشک چشم استفاده یم کنند باید مدت بیشتری چشم را بگردانند تا چشم ها با اشک تماس پیدا کند. 

منبع: فارس


96/1/14 - 17:35 - 2017-4-3 17:35:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن