تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862460584




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا مصرف بالای نمک از میگرن پیشگیری می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آیا مصرف بالای نمک از میگرن پیشگیری می‌کند؟
دانشمندان به تازگی دریافته اند که کسانی که در رژیم غذایی خود حجم بالاتری از نمک را مصرف می کنند، به احتمال فراوان شانس کمتری برای ابتلا به میگرن و یا سردردهای شدید خواهند داشت، البته هنوز این امر به صورت کامل به اثبات نرسیده است.
آفتاب‌‌نیوز : دانشمندان برای سال ها در حال بررسی میگرن و سردردهایی شدید هستند که بسیاری از انسان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. نشانه های اولیه ای در تحقیقات افراد مختلف نشان می دهد که افرادی که نمک بیشتری مصرف می کنند، کمتر با مشکلاتی مانند سردرد شدید و یا میگرن روبرو خواهند شد ولی این یافته ها به اندازه ای کافی نیستند که دانشمندان بخواهند بر روی آن تکیه کنند.


دانشمندان دریافتند که کسانی که در رژیم غذایی خود میزان بالایی از سدیم را دریافت کرده بودند و مواد غذایی ای مانند پنیر، گوشت، نان و نمک خوراکی را استفاده می کردند، کمتر به میگرن دچار می شدند.


مصرف بالای نمک حتی در صورت ایجاد چنین اثری باز هم موجب ایجاد خطراتی مانند حمله قلبی در انسان ها می شود و این امر برای ما بسیار خطرناک به حساب می آید. شواهد یافت شده در زمینه ارتباط میگرن و سردرد به میزان سدیم در ساختار مغزی انسان مرتبط می شود.


دانشمندان دریافته اند که در زمانی که فردی به میگرن دچار می شود، حجم خاصی از سدیم در مایع مغزی نخاعی او یافت خواهد شد. این امر معمولا در اول صبح و یا نزدیک به عصر به بالاترین حد خود می رسد و دقیقا این زمان ها بیشترین زمان هایی است که انسان ها در آن میگرن را گزارش کرده اند.


دکتر مایکل هرینگتون به عنوان مسئول این تحقیقات در انستیتوی پژوهشی پاسادنا در کالیفرنیا در این باره می گوید: «نخستین جرقه این تحقیقات این بود که من با خودم فکر کردم که آیا ممکن است رژیم غذایی بر روی میگرن تاثیرگذار باشد یا خیر» برای یافتن پاسخ این سوال، یک نظر سنجی با شرکت ده ها هزار نفر انجام شد و در این نظر سنجی، یکی از موارد پرسیده شده شامل مواد غذایی مصرف شده در طول 24 ساعت گذشته و مواجهه یا عدم مواجهه با میگرن و یا سردردهای شدید در طول آن مدت بود.


به گزارش سیناپرس، دانشمندان دریافتند که کسانی که در رژیم غذایی خود میزان بالایی از سدیم را دریافت کرده بودند و مواد غذایی ای مانند پنیر، گوشت، نان و نمک خوراکی را استفاده می کردند، کمتر به میگرن دچار می شدند. دکتر هرینگتون از این نتایج شگفت زده به نظر می رسید زیرا سدیم معمولا نورون ها را تحریک می کند و به همین دلیل نیز انتظار دانشمندان این بود که نتایجی کاملا معکوس به دست بیاید. حال دکتر هرینگتون تنها می گوید که نیاز به تحقیقاتی بیشتر وجود دارد و به احتمال فراوان «بدن مردمی که به میگرن دچار هستند، سدیم را به صورت متفاوت با ما دریافت می کند.»






۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن