واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در بیست و دومین نشست ستارگان محراب مطرح شد؛
تجلیل از مقام آیت الله جلالی، تجلیل از مقام ارزش های دینی است
شناسهٔ خبر: 3872982 - دوشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴
دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی
.jwplayer{ display: inline-block; } حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر با اشاره به خدمات متمادی آیت الله جلالی خمینی در جامعه ولایی و اسلامی گفت: تجلیل از مقام این عالم، تجلیل از مقام علم، اخلاق و ارزشهای دینی است. به گزارش خبرگزاری مهر، بیست و دومین همایش «ستارگان محراب» با هدف نکوداشت آیت الله حیدر علی جلالی خمینی، ۱۹ دی ماه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد احمدیه نارمک با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و جمعی از علما، روحانیون و مسئولین برگزار شد. در این مراسم نکوداشت، حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر، گفت: آیت الله جلالی خمینی در سال های متمادی با عالمان دینی، افتخار خدمت در جامعه ولایی و اسلامی را داشته اند. ایشان از محضر علما و فقهای طراز اول حوزه علمیه قم همچون آیت الله بروجردی(ره) و علامه طباطبایی(ره) بهره بردند و با معرفی امام خمینی(ره) در تهران نقش تربیتی ، رسالت دینی و الهی خود را آغاز کردند. وی به ویژگی های این عالم بزرگ اشاره کرد و افزود: آیت الله جلالی خمینی به عنوان شاگرد انقلابی و آراسته به فضایل دینی و اخلاقی در مسیر تبیین آموزه های دین، رسالت قرآن و اهل بیت(ع) درمبارزه نماد ظلم و ستم و فراهم کردن بستر حاکمیت دینی به عنوان بازوی پرتوان برای امام خمینی(ره) حرکت خود را سامان داد. سخنران بیست و دومین همایش ستارگان محراب به فعالیت های انقلابی آیت الله جلالی خمینی قبل از شکل گیری انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: زندان های تاریک و پر شکنجه شاهنشاهی وی را از حرکت در مسیر انقلاب باز نداشت و او در سنگر دفاع از دین در رویارویی با قدرت های مسلط ایستاد و در کنار مردم و به عنوان روحانی مبارز ونقش آفرین و در کنار شخصیت هایی بزرگواری همچون شهید مطهری قرار گرفت و این ها همه از ثمرات تربیت دینی است. حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر خاطر نشان کرد: آنچه در مدرسه اهل بیت(ع) رخ داد و به اراده پیشوایان معصوم(ع) دین تعلق گرفت تربیت فقهای برجسته، هوشمند، عالم وارسته برای هدایت جامعه بشری است. چنانچه آیت الله بهجت(ره) فرمودند: اگر اراده فقها بر این بود که علمایی آشنا با مسایل شرعی تربیت کنند و این فقها رساله عملیه معصومین(ع) را در اختیار مردم قرار دهند، امکان داشت. در حالی که در مدرسه علمای اهل سنت شاهد آن هستیم، که خواهران وبرادران مسلمان ما در جامعه از ائمه اربعه خویش تبعیت می کنند، به گونه ای که مسلمان شافعی مسایل دینی خود را بعد از چند صد سال از امام شافعی و امام مالکی تقلید می کند، اما اراده معصومین(ع)، تربیت عالم دینی و فقیه بود تا با ادله، احکام را استنباط و به مردم ارایه کنند. نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مدرسه امام صادق(ع)، مدرسه تربیت فقیه و شخصیت علمی وارسته است که از قران، روایات پیامبر(ص) و کلمات معصومین(ع) آموزهای دین در موضوعات مختلف را استنباط وبه پیروان مدرسه اهل بیت(ع) آموزش می دادند. ثمره ارزشمند مکتب امام صادق(ع) تربیت افرادی چون شیخ طوسی ها است .
وی با اشاره به اینکه عالم در جهان تشیع با طراوت، با نشاط و هوشمند است و مسایل سیاسی واجتماعی را رصد می کند، گفت: ما در جامعه به حضور فقیه و امام نیازمند هستیم ، آنچه در مدرسه اهل بیت(ع) به ما آموزش داده می شود، تقلیدی که نمی تواند جامعه را به حرکت در آورد نیست، بلکه باید در جامعه اسلامی شخصیت بزرگ امام قرار گیرد، که با دانش علم، بصیرت، عدالت، اقتدار و هدایت بتواند مسیر جامعه را هموار کند. وی ادامه داد: در کشورهای لبنان، عراق، بحرین ، سوریه ویمن وقتی سخن از احترام به دین و ورحانیت و جایگاه مقدس اهل بیت(ع) است به دلیل حضور مقام معظم رهبری در سایه امام خمینی(ره) است، زیرا که او پاسدار این حریم مقدس است، اگراین جایگاه کامل و حراست مبتنی بر دانش نبود، امروز امام(ره) فراموش شده بود. حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر خاطر نشان کرد: در مدرسه دین؛ دانش و علم، گوهر گرانبهایی است که همه را به فراگیری آن فرا می خواند. واژه مقدس علم در آموزهای قران کریم بیان شده است و انسان در سایه علم تربیت می شود، اگر انبیا آمده اند که صراط مستقیم را به انسان ها نشان دهند در سایه مشعل پر فروغ علم، صراط مستقیم شناخته می شود و این سخن قرآن است.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز اگر در عرصه های مختلف اقتدارهایی به دست آمده است و به جایگاه بالایی دست یافتیم، دانش پشتوانه آن بوده است و در عرصه هایی که جوامع در اوج سختی در منجلابی از ضد ارزشها غلتیده اند و مورد تهدید قرا گرفته ست به دلیل فاصله از علم است. وی همچنین در ادامه گفت: تجلیل از آیت الله جلالی خمینی، تجلیل از علم، اخلاق وارزشهای دینی است و تلاش برای پیشرفت، عزت و قرارگرفتن جامعه در جایگاه خویش و نیز حضور دین در جامعه است . بنابر این گزارش ، در ابتدای این همایش، حجت الاسلام و المسلمین محسن کرمانی، مدیر ناحیه شهید بهشتی مرکز رسیدگی به امور مساجد شناسایی وشناساندن چهره های برجسته ائمه جماعات مفاحر که منشا خدماتی بوده اند، را یکی از اهداف برگزاری این نشست دانست و گفت: معرفی ظرفیت های ائمه جماعات، ارایه الگو برای جوانان و الگوسازی در سطح کشور، جریان سازی فرهنگی با معرفی الگوهای فرهنگی واخلاقی از جمله اهداف برگزاری همایش ستارگان محراب است. وی گفت: از دو سال قبل، سلسله برنامه های ستارگان محراب به منظور برگزاری مراسم نکوداشت برای ائمه جماعات تهران در دستور کار مرکز رسیدگی به امور مساجد قرار گرفته و تاکنون ۲۲ همایش در همین زمینه برگزار شده است امسال بزرگداشت ائمه جماعات احیای تهران از جمله( آیت الله وحیدی گلپایگانی و آیت الله جلالی خمینی) هم مورد توجه قرار گرفت. در ادامه این همایش، با حضور رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، تابلوی یادبودی به آیت الله جلالی خمینی اهدا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]