تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851169374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غدير است که دين را حفظ می‌کند/ روز نااميدی منافقان و کفار


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آيت الله جوادی آملی:
غدير است که دين را حفظ می‌کند/ روز نااميدی منافقان و کفار

غدیر


شناسهٔ خبر: 2929264 - پنجشنبه ۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی

خداوند می فرمايد اگر امر ولايت حضرت امير را ابلاغ نکنی هيچ کاری برای ما نکرده ای، برای اين است که رسول منقطع‌الاخر نمی تواند دين مردم را الی يوم القيامه حفظ بکند! آنکه حفظ می کند اهل بيت و ولایت است. به گزارش خبرگزاری مهر، زياد بن محمد گويد: بر امام صادق عليه السلام وارد شدم و گفتم: آيا مسلمانان عيدي غير از عيد قربان و عيد فطر و جمعه دارند؟ امام عليه السلام فرمود: آري، روزي که رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم، اميرمؤمنان عليه السلام را (به خلافت و ولايت) منصوب کرد.روز غدير، روز حماسه جاويد، روز ولايت، روز امامت، روز وصايت، روز اخوت، روز رشادت و شجاعت و شهامت و حفاظت و رضايت و صراحت ‌شناخته شده است. روز نعمت، روز شکرگزاري، روز پيام رساني، روز تبريک و تهنيت، روز سرور و شادي و هديه فرستادن، روز عهد و پيمان و تجديد ميثاق، روز تکميل دين و بيان حق، روز راندن شيطان، روز معرفي راه و رهبر، روز آزمون، روز يأس دشمن و اميدواري دوست و خلاصه روز اسلام و قرآن و عترت است، روزي که پيروان واقعي مکتب حيات‌بخش اسلام آن را گرامي مي‌ دارند و به همديگر تبريک مي‌ گويند.

آيت الله العظمي جوادي آملي همواره در سخنان خود به اهميت و جايگاه غدير اشاره دارد که اکنون در این مجال مروری بر سخنان وی داریم:از سقيفه حفظ دين ساخته نيست بلکه غدير است که دين را حفظ مي کند. خداوند در آيه (يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْکَ مِن رَبِّکَ وَإِن لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ) که در حادثه غدير نازل شد، فرمود: اي پيامبر ما! اگر خلافت و ولايت حضرت امير(عليه السلام) را ابلاغ نکني، اصلا کاري براي ما نکرده اي، براي اين‌که تو رحلت مي کني چه کسي دين را بايد حفظ کند!؟ مگر از سقيفه حفظ دين ساخته است!؟ اهل بيت عصمت و طهارت، عامل حفظ دين هستند، درست است که اهل‌بيت(عليهم السلام) ساکت بودند اما ديگران به برکت حقانيت اينها، توانستند دين را حفظ کنند، چرا که هرجا به مشکل بر مي‌خوردند به حضرت امير (عليه السلام) مراجعه مي‌کردند، و خود آنها بارها گفتند: «اگر علي نبود، ما هلاک مي شديم».

آيت الله جوادي آملي در تفسير آيه شريفه ابلاغ، با اشاره به فراز (وَإِن لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ)، بيان مي دارد که خداوند خطاب به پيامبرش مي فرمايد که ما تو را براي اين چند سال که مبعوث نکرده ايم، بلکه اين راه بايد تا ابد ادامه داشته باشد و اين در سايه امامت و ولايت اهل بيت امکان مي يابد، لذا به پيغمبرش مي فرمايد: اگر امر ولايت حضرت امير را ابلاغ نکني، هيچ کاري براي ما نکرده اي، چرا که رسول منقطع‌الاخر نمي‌تواند دين مردم را الي يوم القيامه حفظ کند! آنکه دين مردم را حفظ مي‌کند اهل بيت و ولايت است.سوالي که اينجا مطرح است اين است که پيامبر در ابلاغ اين امر از چه گروهي احساس خطر مي کردند که خداوند خطاب به پيامبر مي فرمايد (وَاللّهُ يَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ)؟ در حالي که کفار و مخالفين در جريان فتح مکه همه تسليم شدند و ايمان آوردند و نزول اين آيه بعد از فتح مکه است و رسول خدا (ص) فاتحانه وارد مکه شدند و همه تسليم شدند، و هيچ احدي در جزيرة‌العرب نبود که بتواند در برابر حضرت قيام کند، پس ترس حضرت براي چه بود؟ که حضرت علامه در اين رابطه فرمودند: مشکل حضرت همين مسئله منافقين بود که مبادا کارشکني کنند لذا خداوند مي فرمايد: (وَاللّهُ يَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ).آيت الله جوادي آملي روز غدير را که روز ابلاغ ولايت و امامت اميرالمومنين علي عليه السلام است، روز نااميدي منافقان و کفار بيان داشته، اظهار مي دارد: اينکه خداوند مي فرمايد: (الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ کَفَرُوا) امروز کفار نااميد شدند، از چه چيزي؟ امروز کساني که کافر شده ‌اند از کارشکني در دين شما نوميد گرديده‌ اند پس از ايشان مترسيد و از من بترسيد (فَلاَ تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ) امروز دين شما را برايتان کامل و نعمت‌ خود را بر شما تمام گردانيدم. (الْيَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِينَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْکُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دِينًا)









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن