تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798938343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون استاندار مرکزی بر اجرای طرح های ساختاری در بهبود سلامت زنان تاکید کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار مرکزی بر اجرای طرح های ساختاری در بهبود سلامت زنان تاکید کرد اراک - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی استاندار استان مرکزی بر اجرای طرح های ساختاری در حوزه بهبود سلامت زنان و ترویج الگوی زیست سالم برای خانواده ها تاکید کرد.


شکرالله حسن بیگی روز سه شنبه در نشست کارگروه زنان و خانواده استان مرکزی گفت: توجه به سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت مولد استان و نقش محوری که در راهبری مدیریت خانواده دارند از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی توضیح داد: ارتقای سلامت در تمامی سطوح از برنامه های اولویت دار دولت تدبیر و امید است و حفظ و ارتقای سلامت زنان به عنوان بخش مهمی از سرمایه های انسانی جامعه باید از موضوعات برجسته در ماموریت دستگاه های اجرایی و نهادهای آموزشی و فرهنگی باشد.
وی گفت: تحرک جسمانی مناسب از تهدیدهای زندگی مدرن کنونی است که با خود دامنه ای از بیماری ها را به ارمغان آورده و باید تلاش شود که ورزش هدفمند در سبد برنامه های روزمره هر شهروند به ویژه زنان و دختران جوان قرار گیرد.
حسن بیگی خاطرنشان کرد: طرح گسترش ورزش همگانی بانوان در پارک های استان مرکزی از سال گذشته با راهبری دفتر بانوان و خانواده استانداری و همکاری تربیت بدنی کلید خورده که این طرح موفقیت قابل توجهی داشته و توانسته مفاهیم و لزوم ورزش همگانی را برای زنان در حاشیه ای امن و با نشاط مطرح کند.
وی عنوان کرد: ورزش تنها متعلق به طیف خاصی از جامعه نیست و دستگاه های اجرایی که از تمکن و امکانات مناسب ورزشی برخوردارند و یا دستگاه هایی که می توانند فضاهای مازاد و مناسب خود را به این مساله اختصاص دهند باید در حوزه ترویج ورزش زنان به ویژه زنان مناطق کم برخوردار و حاشیه ای شهرها و نواحی روستایی مشارکت جدی داشته باشند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری استان مرکزی اظهار کرد: سمن ها از ظرفیت های بالقوه و اثرگذار در توسعه فرهنگ ورزش و نشاط اجتماعی هستند و اعلام آمادگی وجود دارد که با تمایل مردمی ظرفیت سمن تخصصی ورزش در استان دایر شود.
حسن بیگی در بخش دیگری از سخنانش سرطان را یکی از بیماری های غیرواگیر و از تهدیدهای جدی در سلامت جامعه عنوان کرد و گفت: پیشگیری از سرطان مقوله ای مهم است که سیاست های حوزه سلامت و سمن های این بخش باید بر آن تمرکز کنند.
وی یادآور شد: حساس سازی و آگاهی دادن به اقشار مختلف به ویژه زنان در روش های تغذیه سالم، حفظ و ارتقای بهداشت فردی و سلامت روان و اهمیت تحرک جسمانی و ایجاد انگیزش در اقدامات شناسایی و پایش بیماری های مختلف از جمله سرطان ها، سرمایه ای است که تصمیم سازان باید بر آن متمرکز شوند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار استان مرکزی خاطرنشان کرد: نهادینه کردن فرهنگ غربالگری سرطان ها و استفاده از ظرفیت بودجه های رفاهی دستگاه های اجرایی در حوزه پیشگیری و سلامت زنان شاغل مقوله ای است که باید با جدیت به ان پرداخته شود.
حسن بیگی گفت: سوق دادن بخشی از بودجه های نهادهای حمایتی استان برای غربالگری سرطان های شایع زنان در مناطق حاشیه ای و اقشار آسیب پذیر زنان از مسایلی است که باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: کارگروه های هشتگانه زنان و خانواده استان 17 طرح پژوهشی و 44 طرح اجرایی راهبردی در پیشبرد سیاست های کلان و ساختاری این دفتر ارایه دادند که 11 طرح اولویت دار برای امسال گزینش شده است.
زهرا فرجی افزود: انجام غربالگری سرطان های زنان شاغل، ایجاد شناسنامه سلامت زنان و دختران جوان، توسعه ورزش همگانی در پارک ها، ایجاد مراکز راهبردی کارآفرینی زنان، راه اندازی پایگاه های محلی بانوان، کارگاه ها و آموزش های تخصصی مدیریت مصرف و اقتصاد مقاومتی، احداث پارک بانوان در تمامی شهرستان های استان بازارچه های دایمی خوداشتغالی زنان و ایجاد مجمع تخصصی صاحبنظران طلاق از جمله این طرح ها است.
وی عنوان کرد: به تازگی با نامه رسمی استاندار مرکزی ساعت اجباری ورزش بانوان شاغل دستگاه های اجرایی به میزان چهار ساعت ابلاغ شده و از ماه آتی نظارت و گزارش گیری در اجرایی شدن آن آغاز می شود.
فرجی گفت: ساخت پارک تخصصی بانوان در تمامی شهرستان های استان مرکزی از سیاست های راهبردی و اولیت دار این دفتر است که با پیگیری های انجام شده درحال حاضر شهرستان های خمین تفرش، شهر مهاجران شازند ، فراهان و خنداب پارک درحال بهره برداری دارند.
وی توضیح داد: در شهرستان های اراک، آشتیان، ساوه ، دلیجان و شازند پارک بانوان در حال ساخت است و در کمیجان و محلات نیز اقدامات پیگیرانه به تازگی آغاز شده است.
فرماندار شهرستان آشتیان نیز در این نشست گفت: از مجموع 17 هزار و 105 نفر جمعیت این شهرستان، هشت هزار و 700 نفر زن هستند که 48 درصد آن ها ساکن مناطق روستایی و بقیه در شهرها زندگی می کنند.
محمود حسنی افزود: 70 درصد از جمعیت شش سال به بالای آشتیان باسواد هستند اما در حوزه نرخ مشارکت اقتصادی سهم زنان 12 درصد است که اصلاح و بهبود آن نیاز به پشتوانه های فرهنگی، مهارتی و حمایتی خاص دارد.
وی توضیح داد: از مجموع هفت هزار و 600 زن بالای 10 سال در آشتیان چهار هزار و 530 نفر متاهل هستند و 877 زن همسر خود را از دست داده اند و 122 نفر مطلقه هستند.
وی اظهار کرد: شواهد بیانگر آن است که روند طلاق در این شهرستان افزایشی است و به منظور پیشگیری و مهار این اسیب اجتماعی نیاز است مراکز مشاوره پیش از ازدواج و مشاوره خانواده با همکاری بهزیستی در این خطه راه اندازی شود.
در این نشست مقرر شد برنامه غربالگری سرطان پستان در زنان شاغل ادارات دولتی با همکاری انجمن سرطان استان مرکزی انجام شود و طرح ورزش همگانی تابستانی زنان در پارک ها نیز تصویب شد.
بر اساس سرشماری سال 90، جمعیت زنان استان مرکزی 698 هزار و 432 نفراست که 49 و چهار دهم درصد جمعیت این استان را شامل می شود.
74 درصد از جمعیت زنان استان ساکن مناطق شهری اند و 26 درصد در روستا زندگی می کنند.ک/2
6013/



06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن