تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804443266




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأثیر روزه‌‌داری در مقابله با سرطان


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
سرطان خون تأثیر روزه‌‌داری در مقابله با سرطان

فواید روزه‌‌داری؛
تأثیر روزه‌‌داری در مقابله با سرطان
روزه‌ گرفتن و محدودکردن کالری دریافتی می‌تواند رشد تومورهای سرطانی را کند و حتی متوقف کند.



به گزارش سرویس دینی جام نیوز، روزه‌ گرفتن همچنین سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش عوارض جانبی شیمی‌درمانی می‌شود. سه تا پنج روز روزه گرفتن، به هنگام شیمی‌درمانی به بیماران توصیه می‌شود.
مراکز سرطان‌شناسی و متخصصانی مانند دکتر «والتر لانگو» از دانشگاه «کالیفرنیای جنوبی» آمریکا، پرفسور «تامس سیفراید» از بوستون، دکتر «دامنیک دی آگوستینو»، استادیار داروشناسی مولکولی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و مؤسسه «ماکس پلانک» آمریکا نشان دادند که روزه نقش مهمی در درمان سرطان دارد.
روزه از زمان‌های قدیم به عنوان ابزاری درمانی استفاده قرار می‌گرفته و یک روز روزه گرفتن به جای مصرف دارو، همواره توصیه می‌شده است.
بین سال‌های 2008 تا 2013 میلادی چندین پژوهش‌ در مورد تأثیر قابل‌توجه روزه بر بهبود بیماران سرطانی، توقف رشد سرطان، افزایش شانس بقا، کاهش عوارض جانبی داروها و رادیوتراپی و حتی از بین بردن تومورها انجام شده است.
کاهش کالری دریافتی به همراه تغذیه مفید
کاهش دریافت کالری (کاهش انرژی دریافتی بدون سوءتغذیه که معمولاً شامل کاهش 15 درصدی کالری مصرفی است) در زمینه سلامت مبحث جالب توجهی است. کاهش کالری دریافتی در صورت عدم سوءتغذیه سبب طول عمر، سوخت‌وساز بهتر و کاهش خطر بیماری‌های مزمن می‌شود.
در جریان جنگ جهانی دوم، شاخص سلامت مردم بلژیک و نروژ بالاتر رفت و آمار سرطان و بیماری قلبی در این کشورها کاهش یافت، زیرا به دلیل کمبود غذا، کالری دریافتی رژیم غذایی آن‌ها به اجبار محدود شده بود.
در سال 2007 میلادی یک پژوهش دیگر نشان داد که یک روز در میان روزه‌ گرفتن و کاهش کالری دریافتی به 400 کالری برای بانوان و 600 کالری برای آقایان، ارتباط مستقیمی با کاهش قند خون، انسولین و چربی‌های بد و نیز کاهش بلندمدت ریسک بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان دارد.
در سال 2013، مجله آنکولوژیست در سرمقاله خود، پژوهشی منتشرکرد که نشان می‌داد کاهش کالری در بیمارانی که رادیوتراپی انجام می‌دهند، نتایج درمانی بهتری را به دنبال دارد. این پژوهش نتیجه مشابهی را نیز برای شیمی‌درمانی مطرح می‌کرد.
در سال 2014 میلادی، دکتر والتر لانگو از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نشان داد که روزه گرفتن سبب مرگ گلبول‌های سفید «پیر» در خون می‌شود. سپس با خوردن مواد مغذی مفید این گلبول‌ها با سلول‌های بنیادی جایگزین می‌شوند. بنابراین سه روز، روزه گرفتن می‌تواند سبب بازسازی یک سیستم ایمنی قوی شود.
دکتر دامنیک دی آگوستینو نیز پژوهش‌های زیادی در زمینه کاهش کالری، روزه و رژیم کتوژنیک در درمان سرطان کرده است. کاهش کربوهیدرات سبب کاهش گلوکز، انسولین و فاکتور رشد شبه انسولین در خون می‌شود که همگی در گسترش سرطان نقش دارند. وقتی که غذای شما حاوی کربوهیدرات‌ها است، سطح گلوکز و هورمون افزایش می‌یابد و سبب نوسانات خلقی، التهاب سلولی و توسعه سرطان می‌شود.
وی می‌گوید: برای مقابله با سرطان، کاهش کالری واجب است، اما کسانی که طاقت روزه گرفتن را ندارند می‌توانند از رژیم کتوژنیک که شامل استفاده از چربی خوب و پروتئین طبیعی و محدودکردن کربوهیدرات است، تبعیت کنند. این رژیم همانند روزه اصولی، سلول‌های سرطانی را از غذای محبوبشان یعنی گلوکز یا قند محروم می‌کند. ایکنا
 



۲۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن