تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833317816
آثار و برکات تقوا در قرآن
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اخلاق؛
آثار و برکات تقوا در قرآن
هر که تقوا پیشه کند، خداوند برای او راه خروج از تنگنا قرار می دهد و از آن جائی که گمان نمی برد به او روزی عطا کند.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، پرهیز از محرمات که در زبان دین از آن به تقوا تعبیر شده است، مهم ترین وسیله در سیر و سلوک معنوی و تقرّب به حضرت دوست است. بدون تقوا رسیدن به هیچ مقامی امکان ندارد زیرا تا زمانی که نفس آلوده به چرک محرمات و گناهان است و تا مادامی که تابع هوس ها و لذت های نفسانی است و شیرینی آن در کام اوست، اولین مقام کمالات معنوی برای او رخ نداده است و به حیات طیبه ای که هدف آفرینش شمرده می شود دست نمی یابد. تقوا و پرهیز از محارم الهی از اهمیت والایی برخوردار است، و دارای آثار و برکات فراوانی در زندگی دنیوی و مقامات اخروی شخص متقی می باشد، در این مقال کوتاه، بسان چشیدن نمی از یم، به برخی از آثار آن که در کتاب آسمانی قرآن کریم آمده است نظری می افکنیم، باشد که چراغ فروزان فرارویمان گردد.
1ـ تشخیص حق از باطل همانطوری که تفکر راهی است که انسان را به حقایق جهان هستی آشنا می کند. تقوا هم طریقی است که انسان را قادر به مشاهده حقایق و اسرار عالم می گرداند، هر قدر خواهش های مادی کمتر باشد و دل آدمی متوجه معبود گردد، معرفت فطری شکوفاتر و عبادت درونی نمود بیشتری می یابد، لذا متقی معارف دینی را آشکارا مشاهده کرده و می یابد. اما انسان بی تقوا آن چنان در تاریکی فرو می رود که اگر همه آیات الهی را به او ارائه دهند، چیزی نمی بیند. از این رو اگر انسان راه تقوا و پاکی نفس را طی کرد هم اسرار عالم را می بیند و هم صراط مستقیم را به آسانی می پیماید. چنانچه حضرت حق می فرماید: «إِن تَتَّقُواْ اللَّهَ یَجْعَل لَّکُمْ فُرْقَانًا؛ اگر با تقوا بودید خداوند توان فرق نهادن بین حق و باطل را نصیب شما می کند.» اگر چه عقل آدمی برای درک حقایق آماده است، اما گاهی هوس ها و محبت های پوچ و حرص های بی مورد، چونان غباری مانع دید عقل می گردند لذا شناخت حق از باطل، نیک از بد و راه و چاه در مسیر حرکت انسان مشکل می گردد و این تقوا و تهذیب نفس است که نورانیتی ایجاد کرده و غبار راه را می نشاند.
جمال یار ندارد حجاب و پرده ولی/غبار ره بنشان تا نظر توانی کرد با یک تحلیل ساده نیز می توان این ثمره تقوا را درک نمود و آن اینکه در جوامعی که دینداری جایگاهی ندارد و هوس های آنی و لذت های مادی محور قرار گرفته است، دستگاه های تبلیغاتی و رسانه های جمعی، لذت جویی و هوس رانی را ترویج می کنند لذا در چنین محیطی تمییز حق از باطل بسیار مشکل می گردد و این ها همه در اثر بی تقوایی و آلودگی آن جامعه است. و از این گذر است که حضرت امیرالمؤمنین (ع) می فرماید: «عقل آدمی در میان کشاکش هوای نفس و شهوت از میان می رود».
2ـ بهره مندی از تعالیم الهی حضرت امام صادق(ع) می فرماید: علم تنها آموختن نیست بلکه آن نوری است که خداوند در دل آن کسی که می خواهد هدایتش کند قرار می دهد. با این بیان روشن می گردد که هر انسانی که با ملکوت اعلی ارتباط پیدا کند، معارفی در نفسش القا می گردد. بدین معنی که قلب آدمی چونان آینه ای است و حضرت حق چون آفتاب، هر قدر آینه پاکیزه و صیقلی باشد، همانقدر نور حق در آن بیشتر تابیدن گیرد و همه جا را روشن گرداند. در طول تاریخ، علما و بزرگان زیادی به مقاماتی شده اند که هرگز از طریق عادی نمی توانسته اند به آن مقامات علمی دست یابند مگر آن که متصل به علم بیکران الهی گردیده باشند. لذا اساتید بزرگ، تصفیه نفس و اخلاص نیت را برای تحصیل علوم و معارف ضروری می شمارند چرا که پارسائی و دوری از محرمات است که نفس را صفا می دهد و از پلیدی ها می رهاند و او را با عالم بالا مرتبط می سازد و لایق تعلیم الهی می گرداند. و از همین گذر است که تفکر در آیات الهی و تعمق در آنها به اهل تقوا منسوب شده است، آنجا که می فرماید: «إِنَّ فِی اخْتِلافِ الَّیْلِ وَ النَّهَارِ وَ مَا خَلَقَ اللَّهُ فِی السَّماواتِ وَ الاْءَرْضِ لاَءَیاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَّقُونَ؛ همانا در آمد و شد روز و شب و آنچه خداوند در آسمان ها و زمین آفریده، نشانه هایی برای اهل تقوا است.» گرچه سراسر جهان آیات الهی است و همه انسان ها حتی کافران در دریای این نشانه ها غرقند، اما این صفای قلب پرهیزکاران است که امکان شهود اسرار جهان را به آنان می دهد.
3ـ بهره مندی از روزی و برکات آسمان و زمین خداوند سبحان بندگان خود را آن چنان ظریف روزی می دهد که کس را بر آن وقوفی نیست. درهای خزائن الهی را طوری می گشایند که مشهود کسی نمی باشد از این رو کسی شایسته روزی الهی است که در کارهای خود، ظریف و دقیق باشد و ظرافت در سیر و سلوک، همان تقوای اعتقادی، اخلاقی و عملی است. لذا می فرماید: «مَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا * وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لاَ یَحْتَسِبُ؛ هر که تقوا پیشه کند، خداوند برای او راه خروج از تنگنا قرار می دهد و از آن جائی که گمان نمی برد به او روزی عطا کند.» از سوی دیگر، تقوای مالی و اقتصادی را خاطرنشان کرده و آن را مایه طهارت و برکت روزی می شمارد و می فرماید: «خُذْ مِنْ أَمْوالِهِمْ صَدَقَةً تُطَهِّرُهُمْ؛ از اموال آنها به عنوان زکات بر گیر تا پاکیزه گردند.» معلوم می گردد انسانی که زکات مالش را نمی پردازد، آلوده است و مالی که در دست دارد پاکیزه نیست. هم چنانکه کسب مال از راه حرام را اعلام جنگ با حضرت حق دانسته و آن را عامل بی برکتی می شمارد و می فرماید: «یَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبَا وَیُرْبِی الصَّدَقاتِ؛ خداوند مال ربوی را نابود می کند و صدقه (مال مزکّی) را افزایش می دهد» از این روست که باز شدن درهای برکات آسمان و زمین را در گرو ایمان و تقوای جامعه قرار داده است که «لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَیآ ءَامَنُواْ وَاتَّقَوْاْ لَفَتَحْنَا عَلَیْهِم بَرَکاتٍ مِّنَ السَّمَآءِ وَالأَْرْضِ؛ اگر مردم هر منطقه ایمان آورده تقوا بورزند، درهای برکات آسمان و زمین را بر آنان می گشاییم.» و این به معنای تقوای همه افراد جامعه انسانی است نه تقوای عده ای و کفر و فساد برخی دیگر چرا که در این صورت سبب فساد از جامعه رخت بر نخواهد بست.
4ـ قبولی اعمال نزد خداوند خدای سبحان، طیّب است و منزه و می فرماید: «إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ؛ سخن پاک است که به سوی او بالا می رود» پس سعادت بالا رفتن به سوی خداوند را به سخن پاک که همان اعتقاد حق است، اختصاص داده است. این سخن پاک، فقط از جان پاکیزه که از چرک گناهان منزه است، صادر می شود چرا که سخن و عمل جدای از حقیقت انسان نیست. بدین معنا که اگر صفحه دل آدمی از سیاهی گناه صاف گردد، اعمال نیک در آن مؤثرتر بوده و به هدف خود که تقرب جان آدمی به حضرت حق است بهتر می رسد. لذا معلوم می گردد که تقوا علاوه بر اصلاح نفس، در تأثیر اعمال و قبولی آنها در درگاه الهی شرط لازم است، چنانچه قبولی اعمال را منحصر در اعمال متقین کرده می فرماید: «إِنَّمَا یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ؛ جز این نیست که خداوند فقط اعمال اهل تقوا را می پذیرد.» و چون روح عمل ارزشمند گردید، دیگر مقدار آن اهمیتی ندارد و اندک آن نیز، بسیار محسوب می شود، چه آنچه که مورد رضایت الهی است اندک و ناچیز شمرده نمی شود.
5ـ نجات از سختی ها چنانچه گذشت، فرد متقی از تعلیم الهی برخوردار بوده و توان تشخیص حق از باطل نصیب او شده است لذا او در دشواری های زندگی فردی و اجتماعی خود درمانده نمی گردد و در تنگنا نمی ماند. او صاحب دید نیرومندی است که او را در مصائب و سختی ها یاری می رساند چنانچه فرموده: «مَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا؛ هر که تقوا بورزد خداوند راه گشایش در سختی ها به او عطا می کند.» آن گونه که طبق بیان نورانی رسول اکرم(ص) حتی اگر آسمان ها و زمین برای فرد متقی در هم پیچیده شود، خداوند برای او راه گشایش و فرج را می نمایاند. و نیز می فرماید: «مَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مِنْ أَمْرِهِ یُسْرًا؛ هر که تقوا بورزد، خدا کار را بر او آسان می گرداند» از دیگر سوی این فرقان و تعلیم الهی، هشیاری و فراستی به فرد پارسا می دهد که در برابر دشمنان و حیله گران نیز خود را نمی بازد و در تنگنا قرار نمی گیرد چرا که او با نور خداوندی می نگرد لذا حضرت حق وعده می دهد که «إِن تَصْبِرُواْ وَتَتَّقُواْ لاَ یَضُرُّکُمْ کَیْدُهُمْ شَیْـءً ا؛ اگر صبر کرده تقوا پیشه کنید، مکر و حیله آنان به شما ضرری نمی رساند.»
6ـ بهره مندی از هدایت قرآن هدایت همان پیمودن طریق تکامل است که انسان مراحل نقص را پشت سر گذاشته و به مقامات بالاتر معنوی راه یابد. مسلماً قرآن کریم برای هدایت همه انسان ها نازل گردیده است اما خدای متعال می فرماید: «هُدًی لِّلْمُتَّقِینَ؛ قرآن مایه هدایت پرهیزکاران است» و بهره مندی از هدایت را مخصوص پارسایان می نماید. شاید سرّ این اختصاص این است که تا اولین مرحله تقوا که همان تسلیم در برابر حق و پذیرش آن است، در انسان وجود نداشته باشد، او هیچ گاه در پی حق نبوده و به دعوت پیامبران گوش نخواهد سپرد. آن کس حق و هدایت را می پذیرد که در جستجوی آن باشد. لذا هدایت قرآن کریم شامل حال پارسایان خواهد بود زیرا همانگونه که زمین شوره زار هرگز سنبل بر نیارد اگر چه هزاران مرتبه بر آن باران ببارد، سرزمین وجود انسان نیز تا از آلودگی های گناهان پاک نگردد، بذر هدایت را نمی پذیرد و شکوفا نمی گردد. از این رو، بعد از آن که خدای متعال ویژگی های اهل تقوا را بر می شمارد، می فرماید: «أُوْلَکَ عَلَی هُدًی مِّن رَّبِّهِمْ؛ ایشانند که هدایت پروردگارشان شامل حالشان است.»
7ـ آمرزش گناهان و رستگاری خطاها و گناهانی که از آدمی سر می زند به مرور او را از درگاه الهی دور و دورتر می گرداند و قلبش را تاریک می سازد، اما خدای مهربان که پذیرای توبه بندگان است، در عین آنکه وعده آمرزش و محو گناهان می دهد. آنان را به رعایت حرمت اوامر خویش فرا می خواند و می فرماید «وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یُکَفِّرْ عَنْهُ سَیِّـءَاتِهِ؛ هر که تقوای الهی پیشه سازد، گناهان او را بپوشد و بیامرزد» از دیگر سوی آیه شریفه از بین رفتن گناهان و آثار آنها را از پاداش هایی بر می شمرد که بر پرهیزگاری مترتب می گردد. پس هر آن که به مقام والای تقوا نایل آید و سعی در جبران گذشته خود نماید، با نور عبادت و اطاعت خالق خویش، تاریکی ها را از دلش برطرف ساخته و قدم در سعادت و رستگاری می نهد که فرمود «قَدْ أَفْلَحَ مَن زَکَّهَا؛ براستی رستگار شد آنکه نفس خویش را پاک گرداند»، از این رو خدای سبحان بندگان را به اجتناب از معاصی دعوت می کند تا آنان در سایه پارسایی به فلاح و رستگاری دست یابند چنانچه فرموده است «وَاتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ؛ تقوای الهی پیش گیرید باشد که به سعادت برسید.»
8ـ پاداش بزرگ اخروی آنچه از بهشت و پاداش های اخروی، برای انسان ها وعده داده شده است، همه در سایه تقوا و انجام واجبات الهی و پرهیز از محرّمات است، بهشت برین با تمامی نعمت های بی پایانش برای پارسایان مهیا گردیده است که «أُزْلِفَتِ الْجَنَّةُ لِلْمُتَّقِینَ؛ بهشت را به اهل تقوا نزدیک سازند» اما آنچه که برای پرهیزکاران، چشم روشنی بزرگ است آن است که خداوند را با صفت رحمانیتش مشاهده خواهند نمود که فرمود «یَوْمَ نَحْشُرُ الْمُتَّقِینَ إِلَی الرَّحْمنِ وَفْدًا؛ روزی که متقین را به سوی خدای رحمان به اجتماع محشور گردانیم» پس آنان در جایگاهی بس رفیع و منیع به محضر ربوبی راه یابند «فِی مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِیکٍ مُّقْتَدِرِ؛ در جایگاه صدق نزد مالک مقتدر» به وصال معشوق حقیقی برسند.» مجله پاسدار اسلام، شماره 293
۲۲/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]
صفحات پیشنهادی
رونمایی قرآن حکیم همراه با ترجمه و شرح آیات منتخب ویژه دانشجویان
رونمایی قرآن حکیم همراه با ترجمه و شرح آیات منتخب ویژه دانشجویان شناسهٔ خبر 2571820 - پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۴ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی نخستین کتاب قرآن حکیم ویژه دانشجویان همراه با شرح منتخب آیات با حضور اصحاب فرهنگ و اساتید قرآن کریم ۱۹ اردیبهشت ماه در غرفهدست ببوسید قرآن نه!
فتاوای وهابیت دست ببوسید قرآن نه هر چند که برخی از اصحاب قران را می بوسیدهاند اما بوسیدن قران دلیل شرعی ندارد و بایستی این کار را ترک کنیم به گزارش سرویس دینی جام نیوز عبدالعزیز بن عبدالله بن باز مفتی معاصر وهابیت و استاد بسیاری از مفتیان حال حاضر وهابیت در مجموع فتوای خویشمیم روحنواز قرآن در دانشگاه/ برگزاری جشنواره قرآن و عترت منشأ برکات برای مازندران است
شمیم روحنواز قرآن در دانشگاه برگزاری جشنواره قرآن و عترت منشأ برکات برای مازندران استمسئول کمیته اجرایی نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان پیامنور گفت برگزاری جشنواره قرآن و عترت منشأ برکات بسیاری برای مازندران است به گزارش خبرگزاری فارس از ساری سیاوش خاکپورقربان پور به فارس خبرداد آثار پرفروش طوبای محبت؛ شرح زیارت عاشورا و تفسیر روایی ولایی قرآن
قربان پور به فارس خبردادآثار پرفروش طوبای محبت شرح زیارت عاشورا و تفسیر روایی ولایی قرآنمدیرمسئول انتشارات طوبای محبت از استقبال علاقه مندان به یار مهرباد از کتاب تفسیر روایی ولایی قرآن شفا الصدور شرح زیارت عاشورا خبرداد محمد قربان پور مدیرمسئول انتشارات طوبای محبت در گفت&zwnjپخش تلاوت قرآن هنگام ترک خانه به جلب جن می انجامد
به ادعای عالم الازهر پخش تلاوت قرآن هنگام ترک خانه به جلب جن می انجامد قرآن را برای استماع و تدبر در معنای آن گوش می دهند حال آنکه اعتقاد مذکور با فلسفه مستحب بودن استماع قرآن منافات دارد به گزارش سرویس دینی جام نیوز به نقل از روزنامه لندنی القدس العربی "محمد عابدحضور ۱۴ شبکه تلویزیونی در مسابقات بین المللی قرآن ایران
سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ایران حضور ۱۴ شبکه تلویزیونی در مسابقات بین المللی قرآن ایران شناسهٔ خبر 2572292 - جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۶ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی مسئول کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت ۱۰در چه موقعی باید به قرآن پناه ببریم؟
معارف در چه موقعی باید به قرآن پناه ببریم قرآن شفيعى است كه شفاعتش پذيرفته است و شاكى و خصمى است كه شكايتش قبول مى شود به گزارش سرویس دینی جام نیوز از رسول گرامی اسلام ص نقل شده که فرمودند هر گاه كارها همچون پارههاى شب تار بر شما تاريك و شبهه ناك شد به قرآن روبرگزاری ۶۰ محفل انس با قرآن با حضور قاریان بینالمللی در کشور
سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن برگزاری ۶۰ محفل انس با قرآن با حضور قاریان بینالمللی در کشور شناسهٔ خبر 2578103 - دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۵ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی دبیر ستاد برگزاری سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن از برگزاری بیش از ۶۰ محفل انسمکان یابی قوم عاد اعجاز قرآن را ثابت کرد
مکان یابی قوم عاد اعجاز قرآن را ثابت کرد در مقالهای که از سوی سه تن از محققان قرآنی نوشته شده است سرزمین قوم عاد از منظر باستانشناسی و قرآن بررسی شد این مقاله توسط کریم دولتی حامد جمالی و مرتضی قاسمی نوشته شده و در چکیده آن آمده است قوم عاد در سرزمین احقاف زندگی میکردند و ماسرار کلام الله در قرآن
مناقب امیرالمومنین ع اسرار کلام الله در قرآن اسرار کلام الله در قرآن است و اسرار قرآن در فاتحه و اسرار فاتحه در بسم الله الرحمن الرحیم است و اسرار بسم الله الرحمن الرحیم در باء بسم الله الرحمن الرحیم و به گزارش سرویس دینی جام نیوز حضرت مولی الموحدین صدیق الاکبر امیرالمومنتولید مستند مسابقات بینالمللی قرآن/ اعلام برنامههای تلویزیونی
سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ایران تولید مستند مسابقات بینالمللی قرآن اعلام برنامههای تلویزیونی شناسهٔ خبر 2572272 - جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۶ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی ویژه برنامه های تلویزیونی کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی سی و دومین دوره مسابقاتغبطه رئیس هیئت داوران مسابقات قرآن عربستان به رقابتهای ایران
عبدالرسول عبایی غبطه رئیس هیئت داوران مسابقات قرآن عربستان به رقابتهای ایران شناسهٔ خبر 2567567 - سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۹ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی عبدالرسول عبایی گفت اثرگذاری مسابقات بین المللی قرآن ایران در بعد بینالمللی درحدی بوده است که رئیس هیئت داوراامام على(ع) پايه گذار علوم قرآنى
معارف قرآن امام على ع پايه گذار علوم قرآنى اصطلاح علوم قرآنى به شكل امروزى در زمان پيامبر ص وجود نداشته است امام على ع پايه گذار علوم قرآنى به گزارش سرویس دینی جام نیوز درباره علوم قرآنى تعريفهاى گوناگونى ارائه شده است زرقانى دراين باره مى نويسد علوممسابقات بینالمللی قرآن ایران بیرقیبترین مسابقات رشته قرائت است
مسعود نیکدستی مسابقات بینالمللی قرآن ایران بیرقیبترین مسابقات رشته قرائت است شناسهٔ خبر 2566601 - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۴ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی یکی از قاریان بینالمللی کشورمان با بیان اینکه مسابقات بینالمللی قرآن ایران در رشته قرائت بی رقیبترین رقابتمسابقات بینالمللی قرآن نماد فرهنگ دینی و اسلامی است
عضو جامعه مدرسین مسابقات بینالمللی قرآن نماد فرهنگ دینی و اسلامی است شناسهٔ خبر 2577733 - دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۲ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مسابقات بین المللی قرآن را نماد فرهنگ دینی و اسلامی دانست و گفت در حقیقت این مسابقات راتقسیم اعتبارات قرآنی کشور عدالتمند و بر اساس عملکرد موسسات باشد
شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۵ یک عضو هیئت مدیره اتحادیه موسسات قرآنی - مردمی کشور گفت هیئت مرکزی رسیدگی به موسسات قرآن و عترت کشور در تسهیم و تقسیم اعتبارات قرآنی کشور عدالتمند و بر اساس عملکرد استانها و موسسات عمل کند بهروز کریمنژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان امسابقات بینالمللی قرآن ایران جزء برترین مسابقات قرآن بینالمللی است
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۹ یک قاری بینالملی کشورمان با تأکید بر اینکه رقابتهای بینالمللی قرآن ایران هر سال دارای رشد بوده است گفت وجه تمایز مسابقات ایران با سایر رقابتهای از این دست سطح فنی بالا و استفاده از آییننامه استاندارد برای داوری است به گزارش گروه دریافت خب-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها