تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):مؤمن، خاموشى اختيار مى‏كند تا سالم بماند و سخن مى‏گويد تا سودى ببرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798129021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



روانشناسی رفتار با کودک,چگونگی رفتار با کودک
کودکتان را بسیار ببوسید و در آغوش بگیرید و بدون قید و شرط آنها را دوست بدارید    به كودك خود قوانینی را بیاموزید كه به كارگیری‌شان باعث می‌شود هر فرد، زندگی شاد و مفیدی داشته باشد.

چگونه بهترين پدر و مادر دنيا باشيم؟
یك در آغوش گرفتن ساده، كمی تشویق كردن گاهی اوقات تحسین نمودن و حتی یك لبخند كوچك ولی از روی عشق و محبت باعث می‌شود تا فرزندتان احساس اعتماد به نفس و خوشبختی بیشتری كند. متأسفانه بسیاری از كودكان از چنین محبت‌هایی محروم هستند.

هر روز به آنها بگویید كه دوست‌شان دارید.
آنها را بسیار ببوسید و در آغوش بگیرید. بدون قید و شرط آنها را دوست بدارید.

نباید به زور و جبر آنها را مجبور به انجام هر آنچه كه می‌خواهید، كنید و یا اینكه آنها را تبدیل به كسی كه خودتان می‌خواهید نكنید. اجازه دهید تا بدانند و مطمئن شوند كه شما آنها را همواره و بدون وجود هیچ دلیل خاصی دوست دارید.
 
فرزندتان را تحسین و تشویق كنید
هیچ‌گاه فرزندتان را با سایر كودكان مقایسه نكنید مخصوصاً با سایر خواهر و برادرهایشان هر كودك ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد خود را دارد. شما باید آنها را به خاطر تفاوت‌هایش تشویق و تحسین كنید و هر یك را در رسیدن به علایق و آرزوهایشان كمك و راهنمایی كنید شكست خوردن باعث به وجود آمدن فرایند پیچیده‌ای در شخصیت و روحیه كودكان می‌شود به طوری كه ممكن است احساس كنند هرگز نمی‌توانند در نظر دیگران به اندازه كافی خوب باشند.

به كودكان خود بیاموزید كه می‌توانند گاهی اوقات متفاوت باشند و لازم نیست كه همیشه از هر جمع و گروهی تبعیت كنند به آنها درست و نادرست را یاد بدهید. وقتی كه كوچك‌تر هستند تصمیم‌گیری كردن به طور مستقل را یاد می‌گیرند.

به خاطر داشته باشید كه فرزندتان ادامه شما نیست. او فردی جدا و مستقل ولی تحت مراقبت و نظارت شماست نه اینكه او را به چشم فرصتی برای عملی كردن خواسته‌ها و رویاهای‌تان ببینید. از انتقاد كردن‌های زیادی و بی‌مورد پرهیز كنید و روی رفتارهای فرزندتان تمركز كنید. از اینكه همواره به شكل یك قاضی در مورد كارها، رفتارها و حركات فرزندتان نظر دهید و از او انتقاد كنید، پرهیز نمایید این كار را در مورد دوستان كودكان‌تان نیز انجام دهید و هر كسی را كه برای دوستی انتخاب می‌كنند مورد انتقاد خود قرار ندهید.

وقتی كه فرزندتان حركت و یا رفتار نادرست و یا حتی خطرناكی می‌كند از گفتن جملاتی مثل «تو خیلی بدی» و «برو گمشو» و ... پرهیز كنید. در چنین شرایطی نمی‌توانید از او انتظار مثبت بودن داشته باشید.
شما نمی‌توانید ادعای مثبت بودن و رفتار درست و صحیح داشتن كنید ولی خودتان نادرست و غلط رفتار نمایید. در چنین شرایطی باید رفتار جدی داشته باشید ولی جدی بودن نیز نباید شما را از مسیر اصلی خارج كند. هیچ‌گاه در یك جمع، رفتار نادرست آنها را به رخ‌شان نكشید و تحقیرشان نكنید و برعكس چنین نكاتی را باید به طور خصوصی دور از دیگران به او گوشزد كنید.

به طور منطقی و معقول الگوی رفتاری فرزندتان باشید. همان رفتاری كه می‌خواهید از فرزندتان مشاهده كنید را خودتان داشته باشید تنها از این طریق می‌توانید انتظار داشته باشید كه اونیز به این رفتارها و حركات توجه كند و قوانین را رعایت نماید. كودكان گرایش زیادی به انجام كارهایی كه می‌بینند، دارند مگر آنكه شما از قبل هشیاری تشخیص خوب و بد را در آنها تقویت كرده باشید.

به آنها گوش كنید همواره فضایی را در محیط خانوادگی خود فراهم سازید كه فرزندتان همه مشكلاتش اعم از كوچك و بزرگ را به شما بگوید.
اجازه دهید تا علایق و خواسته‌هایشان را به شما بگویند و همواره از این طریق شما را درگیر زندگی‌شان كنند و سعی نكنند تا از شما فاصله بگیرند و دوری كنند.

یك الگوی خوب برای آنها باشید
كودكان خردسال مانند اسفنج هستند. آنها به همه‌چیز توجه می‌كنند. به عنوان پدر و مادر ما نخستین الگوهای فرزندان‌مان هستیم پس لازم است كه آن چیزهایی كه می‌گوییم و به آن كارهایی كه انجام می‌دهیم بسیار توجه كنیم. اگر می‌خواهید كه فرزندتان به حرف‌های شما گوش بدهد و توجه كند باید ابتدا خودتان اینكار را انجام دهید یعنی به حرف‌های او گوش بدهید. اگر می‌خواهید تقسیم كردن را به او یاد بدهید، باید اول خودتان اینكار را انجام دهید تا آنها نیز ببینند و الگوبرداری كنند. 
روانشناسی رفتار با کودک,چگونگی رفتار با کودک
  به کودکتان عشق و محبت بورزید تا احساس اعتماد به نفس و خوشبختی بیشتری كند  
به كودك خود كمك كنید تا احساس امنیت كند
به حریم خصوصی فرزندتان احترام بگذارید همانگونه كه دوست دارید به حریم خصوصی شما احترام گذاشته شود. بگذارید فرزندتان راحت زندگی كند و در زندگی تصمیم‌گیری‌های خودش را داشته باشد. در حضور فرزندتان با همسر خود جر و بحث نكنید و اگر مسئله یا مشكلی دارید، زمان خواب آنها را برای اینكار اختصاص دهید. كودكان با مشاهده جنگ و نزاع والدین، احساس ناامنی و ترس می‌كنند و در ضمن یاد می‌گیرند كه با سایر كودكان مشاجره و جنگ داشته باشند. به كودك خود كمی فضا بدهید تا خودش انتخاب كند. مسلماً شما برای خود علایقی دارید ولی بدون شك آنها نیز علایقی دارند.

صبوری كنید
به كودك خود قوانینی را بیاموزید كه به كارگیری‌شان باعث می‌شود هر فرد، زندگی شاد و مفیدی داشته باشد، نه قوانینی كه باعث می‌شوند كودك‌تان در آینده فرد رویاهای شما شود.

همواره قوانین مشخص و معینی را پیاده كنید و از آنها پیروی نمایید و مرتباً قوانین خود را تغییر ندهید و اگر فرزندتان تلاش فراوان نمود تا در این قوانین دستكاری كند و شما استثناء قائل شوید، زیر بار نروید.

روی رفتار و حالات خود كنترل داشته باشید.
با او به طور واضح و شفاف ارتباط برقرار كنید. كودكان باید با نتایج و عواقب اعمال و رفتارها‌یشان بسیار آشنا باشند.
زندگی، بزرگ‌ترین معلم است. برای نجات دادن كودك‌تان از نتایج كارهایی كه انجام داده است، خیلی زود و سریع واكنش نشان دهید بهتر است او نیز تا حدودی با نتایج كارهایش روبرو شود.

از اینكه مدام آنها را نجات دهید، پرهیز كنید
شرایطی را فراهم سازید تا كودك‌تان بداند و بفهمد كه وقتی انتخاب می‌كند باید نتیجه آن را نیز بپذیرد. بگذارید فرزندتان زندگی را برای خودش تجربه كند. به جای او تصمیم‌گیری نكنید و اجازه دهید تا خودش فكر كردن را یاد بگیرد اینكار به آنها كمك می‌كند تا در آینده بهتر و موفق‌تر تصمیم‌گیری كنند.

استقلال یافتن فرزندتان را جلو بیندازید
به وجود آوردن برخی محدودیت‌ها و حریم به كودك‌تان كمك می‌كند تا سریع‌تر حس كنترل و استقلال را به دست آورد. چنین كودكانی در زندگی آینده خود موفقیت بیشتری به دست می‌آورند.

با فرزند خود با احترام برخورد كنید
با كودك‌تان همانگونه رفتار كنید كه دوست دارید با شما رفتار كند. با او با ادب و احترام حرف بزنید. به عقاید و نظراتش احترام بگذارید وقتی كه با شما حرف می‌زند به حرف‌هایش گوش دهید. رابطه شما با فرزندتان پایه و اساس رابطه او با دیگران در آینده است.   منبع:zendegionline.ir






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن