تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تقواى الهى داشته باشيد و اصلاح كنيد ميان خودتان را زيرا خداوند در روز قيامت ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798187607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیرات منفی ناشی از کمبود فیبرها


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
9-fiber-health-benefits-fb
فیبرها چه فایده ها و مزایایی برای بدنمان به همراه دارند موادغذایی فیبردار حاوی چه نوع ارزش تغذیه ای برای بدنمان هستند اگر میزان فیبر دریافتی در بدنمان کاهش پیدا کند دچار چه عوارض و اختلالاتی خواهیم شد موادغذایی فیبردار باعث کاهش میزان خطر بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی بعضی سرطان‌ها در بدن می شوند. در اینجا به پنج علامت شایع کمبود فیبر در بدن اشاره می‌کنیم که حتما برایتان جالب خواهد بود.   می‌دانید که یبوست از علائم قدیمی نخوردن فیبر کافی محسوب می‌شود. مصرف فیبر کافی نقش مهمی در بسیاری موارد ایفا می‌کند؛ از کمک به کنترل تعادل وزنی گرفته تا کاهش میزان خطر بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی بعضی سرطان‌ها. در اینجا به پنج علامت شایع کمبود فیبر در بدن اشاره می‌کنیم که حتما برایتان جالب خواهد بود.
اگر مدفوع‌تان وضعیت غیرعادی داشته باشد
اگر حرکات روده شما کم یا سخت باشد، و در حد عدس مدفوع کنید، نشانه این است که مدفوع‌تان حالت طبیعی ندارد.
اگر بعد از خوردن غذا، هم‌چنان گرسنه باشید
فیبرها، فضای زیادی را در دستگاه گوارش شما اشغال می‌کنند و همین مسئله یکی از دلایلی است که نشان می‌دهد چرا مدت زمان بیشتری احساس اشباع بودن دارید. بنابراین اگر معده شما ظرف یک تا دو ساعت بعد از خوردن غذا شروع کرد به قار و قور کردن، نشانه این است که احتمالا در وعده غذایی‌تان فیبر کافی نبوده و مصرف نکرده‌اید. دفعه بعد سعی کنید وعده غذایی‌تان را با کمی سالاد یا ظرف کوچکی از سوپ لوبیا و سبزیجات آغاز کنید. (و یا اگر برای وعده غذایی خود سالاد دارید، سعی کنید یک‌چهارم تا یک‌دومِ فنجان لوبیای پخته به آن بیافزایید.) همه این‌ها روش‌های ساده‌ای برای افزایش میزان فیبر در وعده غذایی‌تان بوده که کمک‌تان می‌کند احساس اشباع بودن بیشتری داشته باشید.
اگر شکم‌تان دچار تورم شده باشد
اصلا جای تعجب نیست. خوردن بیش از اندازه غذاهایی که حاوی فیبر هستند –خصوصا اگر به خوردنشان عادت ندارید– باعث می‌شود شکم‌تان دچار تورم شده و احساس نامطلوبی داشته باشید. اما خوردن فیبر به میزان کم هم باعث می‌شود مشکلی مشابه همین مشکل داشته باشید. علتش آن است که فیبر باعث می‌شود تا ترکیبات موجود در مدفوع‌تان حالت نرم و روان و حرکت ملایم و ثابتی پیدا کنند. بنابراین بدون فیبر کافی، موادی که از سیستم هاضمه شما عبور می‌کنند اغلب در شاهراه‌های گوارشی شما گیر کرده و همین منجر به تجمع و تورم آنها خواهد شد.
اگر به چرت بعد از غذا نیاز داشته باشید
می دانید که خوردن وعده غذایی با حجم زیاد باعث می‌شود حالت خواب‌آلودگی پیدا کنید. اما اگر متوجه شدید که همیشه و به طور مرتب تمایل دارید که بعد از خوردن غذا بخوابید، علت آن قطعا به کمبود فیبر خواهد بود. فیبر نقشی مهم و حیاتی در تنظیم قند خون و متعادل نگه داشتن آن ایفا می‌کند. اما زمانی که یک وعده غذایی می‌خورید که فیبر کمی دارد یا اصلا فیبر ندارد، قند خون‌تان سریعا بالا رفته و خیلی سریع هم پایین می‌‌‌آید. و این مسئله باعث می‌شود که احساس خستگی و بی‌حالی داشته باشید.
اگر در این آزمون نفرت‌انگیز، موفق نشده و شکست بخورید
سعی کنید یک‌بار یک قاشق پُر ذرت را قورت دهید و اصلا آن را نجوید تا ببینید چقدر طول می‌کشد تا آن را از راه مدفوع‌تان دفع کنید. این مسئله می‌تواند ایده خوبی در این باره به شما بدهد که آیا این غذا با سرعت درست و سالمی از دستگاه گوارش شما عبور می‌کند و یا این‌که آیا فیبر به اندازه کافی مصرف می‌کنید یا نه. اگر ظرف ۱۸ ساعت در مدفوع خود دانه‌های ذرت را دیدید، باید گفت که به فیبر بیشتری نیاز دارید.
چه باید کرد؟
خانم‌ها به طور روزانه به ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر نیاز دارند. اگر چنین فرض کنید که به اندازه کافی فیبر مصرف نمی‌کنید، سعی کنید رفته‌رفته و به مرور غذاهایی را که فیبر بیشتری دارند به رژیم غذایی‌تان بیافزایید –غذاهایی مانند غلات کامل، آجیل، لوبیا، میوه و سبزیجات. فقط به خاطر داشته باشید که اگر میزان زیادی هم از آنها مصرف کنید، این مسئله منجر به بروز گاز معده، انواع دردها و تورم شکم خواهد شد.
از طرفی باید سعی کنید از مکمل‌های فیبردار استفاده نکنید. برخلاف نوشیدنی‌ها و قرص‌های فیبری، غذاهای حاوی فیبر بیشتر، میزان مواد مغذی را به طور کامل دارند. علاوه بر این مسئله، برخی از افراد به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف مکمل‌های فیبری باعث می‌شود میزان گاز معده‌شان افزایش یابد.
منبع:
الودکتر
3 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن