تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798208406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیلی تلگراف: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یک فاجعه خواهد بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دیلی تلگراف: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یک فاجعه خواهد بود
یک روزنامه انگلیسی نوشت انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا در حال تبدیل شدن به یک فاجعه است؛ زیرا اقتصاد این کشور با تزلزل مواجه می‌شود.


به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ دیلی تلگراف نوشت: هر کسی که در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا پیروز شود فعالیت های اقتصادی فراوانی در ذهن دارد که باید انجام دهد. منطقه یورو گرفتار مشکلات اقتصادی است. چرخ های اقتصاد چین کند شده اند. بریکس دیگر همانند چند سال پیش نیست و شکوه خود را از دست داده است و تنها هند است که به نظر می رسد در حال حاضر در وضع خوبی قرار دارد؛ اما نمی توان شرایط یک کشور به دیگران تعمیم داد. 

در همین حال در بحبوحه اقتصاد آشفته جهانی، آمریکا همچنان با رشد اقتصادی به حرکت خود ادامه می دهد.


شکوفایی گاز شیل سبب شده است این کشور برای نخستین بار طی چند دهه در زمینه انرژی خودکفا شود.شرکت های بزرگ فعال در زمینه فن آوری از آمازون گرفته تا اپل بر جهان استیلا دارند و سبب ایجاد نهادهای چند ملیتی شده  اند که همانند شرکت های فورد، مک دونالد یا کرافت قدرتمند هستند.


اما مشکل اینجاست که به نظر می رسد رقابت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حال تبدیل شدن به یک فاجعه برای رقابت پذیری در این کشور است. از دونالد ترامپ گرفته تا هیلاری کلینتون همه نامزدهای پیشرو انتخابات ریاست جمهوری در حال پیشبرد سیاست هایی هستند که احتمال سبب بازگشت اقتصادی به یک دهه پیش یا حتی قبل تر می شود. 


با آن که این موضوع کمتر از موضوعات دیگر در کانون توجه قرار گرفته است، نشانه هایی نگران کننده درباره اقتصاد آمریکا مشاهده می شود و هیچ یک از نامزدهای انتخاباتی هیچ گونه راه حلی برای آن ارائه نکرده اند.


 در حقیقت، بیشتر سیاست ها ممکن است سبب وخامت اوضاع شود. به نظر می رسد یک فاجعه درباره اقتصاد آمریکا در حال شکل گیری است. چرا؟ زیرا آن طور که مشخص است هیچ کسی علاقمند به احیای اقتصاد آمریکا نیست. 


نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه 19 درصد آراء را به خود اختصاص خواهد داد. اسکات واکر و جب بوش که در مقایسه با ترامپ میانه رو تر هستند، به ترتیب 15 و 14 درصد آراء را کسب خواهند کرد. البته، ترامپ در مقایسه با دیگر نامزدها گاف های بیشتری داده است و مطمئنا میزان گاف هایش در چند ماه آینده بیشتر نیز خواهد شد.


نامزدهای انتخاباتی تحت تأثیر لفاظی های انتخاباتی قرار گرفته اند. با وجود ارزان بودن بهای انرژی، نشانه های نگران کننده زیادی در این باره وجود دارد که رقابت در بخش اقتصادی در آمریکا در حال تنزل است.


در حال حاضر، شرکت های جدید کمتری در مقایسه با سال های گذشته وارد بازار می شوند و شرکت های فراوانی تعطیل می شوند. در آمریکا شمار شرکت های کوچک که اساس اقتصاد را تشکیل می دهند در حال کاهش است. 


از سوی دیگر میزان مالیات شرکت های بزرگ در آمریکا به شدت غیر رقابتی است و در بسیاری از ایالت ها درآمدهای مالیاتی همانند کشورهای اروپایی است. به نظر می رسد هیچ یک از نامزدها علاقه ای به بحث در این باره ندارند. 


دیلی تلگراف در ادامه نوشت: هر نامزدی که در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا به پیروزی برسد احتمالا اقدامات منفی زیادی در زمینه اقتصادی انجام خواهد داد. هیچ یک از این اقدامات سبب تغییرات مثبت نخواهند شد؛ اما اگر آمریکا رونالد ریگان یا حتی بیل کلینتون نداشته باشد که بتواند این روند را تغییر دهد، در آن صورت در دهه 2020 با مشکل بزرگی مواجه خواهد شد زیرا موتور اقتصادی آمریکا نمی تواند اقتصاد جهان را رو به جلو پیش ببرد.




انتهای پیام/






۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن