تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798033183




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودشان خبر ندارند: مردها در معرض یک خطر بزرگ


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: خودشان خبر ندارند: مردها در معرض یک خطر بزرگ
در حوزه عمومی مردان بیشتر دچار آسیب و سانحه می‌شوند، امیدشان به زندگی کمتر از زنان است و علاوه بر اینها، سرطان پروستات و سنگ‌های ادراری در آنها بسیار شایع است.


 دوسال پیش سرطان پروستات سومین سرطان کشنده در کشور معرفی شد. دلیل این اتفاق افزایش قابل توجه ابتلا به این سرطان در سال‌های اخیر اعلام شده بود. در آستانه روز سلامت مردان، عضو هیأت‌ مدیره انجمن اورولوژی ایران گفته است: مردان در حوزه عمومی بیشتر گریبان‌گیر آسیب و سوانح می‌شوند که آمار خیلی زیادی را هم در این خصوص در ایران داریم.وی افزوده است که در حوزه بیماری‌های جراحی کلیه و مجاری ادراری شایع‌ترین مشکل آنها یکی بیماری سنگ‌های ادراری و دیگری بیماری‌های مربوط به غده پروستات است.این جمله‌ها یعنی مردان در معرض یک خطر بزرگ هستند اما بسیاری از آنها، از آن بی‌اطلاعند.
سال 85 بود که بر اساس پیشنهاد شبکه 4 سیما، اولین پنجشنبه اسفند هرسال به عنوان روز سلامت مردان نامگذاری شد. این طرح در دفتر سلامت خانواده وقت مطرح شد و مورد مقبولیت قرار گرفت.
همان زمان هفته اول اسفند را به عنوان هفته سلامت مردان انتخاب تا در این هفته به برنامه‌هایی برای توجه بیشتر به سلامت مردان بپردازند. ضمن اینکه، برای هریک از روزهای هفته سلامت مردان، یک عنوان و یک شعار خاص درنظر گرفته می‌شود. سلامت مردان موضوعی است که موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه می‌شود و توسعه کشور را در پی خواهد داشت، مردان نسبت به زنان در معرض فاکتورهای خطر محیطی و شغلی بیشتری هستند و عادات غلطی مانند مصرف سیگار، الکل، اعتیاد و استرس شغلی در آنها بیشتر است.از طرفی مردها به دلیل مشغله کاری کمتر به پزشک مراجعه می‌کنند و همین باعث افزایش بیماری‌ها در آنها می‌شود. براساس تحقیقات سال 82 بار بیماری‌ها و آسیب‌های کشور روی جنس مذکر بیشتر است و همین باعث می‌شود مردان عمر کمتری نسبت به زنان داشته باشند.
امید به زندگی در بدو تولد در مردان حد اکثر 16/70 سال برآورد شده و این آمار در زنان حد اکثر 24/73 سال است. شعار هفته سلامت امسال، در حوزه اورولوژی و متمرکز بر پروستات است. یکی از مهم‌ترین بیماری‌هایی که مردان با آن دست به گریبان هستند و بعد از سرطان ریه و پوست بیشتر به آن مبتلا می‌شوند، سرطان پروستات است.سرطان پروستات چیست؟سرطان پروستات یا چنگار پروستات عبارت است از ایجاد سلول‌های سرطانی در پروستات که می‌تواند باعث انسداد در دستگاه ادراری یا متاستاز به سایر اعضای بدن شود. در کشورهای پیشرفته سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان پس از سرطان پوست و مرگ‌آورترین سرطان در مردان پس از سرطان ریه است.
عبدالرسول مهرسای، دبیر انجمن اورولوژی دوسال پیش درباره سرطان پروستات گفته بود: «این سرطان یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان به‌ویژه در کشورهای غربی و پیشرفته است. به دلیل افزایش قابل‌توجه موارد ابتلا به سرطان پروستات در سال‌های اخیر، در حال حاضر این نوع سرطان سومین سرطان کشنده در کشور محسوب می‌شود. البته کشندگی سرطان پروستات آمار بسیار بالای ابتلا به آن در سال‌های اخیر و تشخیص بیماری در مراحل پیشرفته و نهایی است که در این شرایط به‌طور قطع احتمال افزایش مرگ‌و‌میر به دلیل بیماری وجود دارد.»افزایش احتمال سرطان با افزایش سنمهرسای گفته بود: «احتمال بروز سرطان پروستات با افزایش سن زیاد می‌شود و در واقع اغلب موارد سرطان پروستات در سنین سالمندی و پس از 60 سال دیده می‌شود. در سنین قبل از سالمندی، احتمال ابتلا به سرطان پروستات بسیار کم است اما باید مراقب این نوع سرطان و سایر بیماری‌های مربوط به پروستات در تمام دوران زندگی بود.»
از طرفی عباس بصیری، دبیر انجمن اورولوژی کشور و رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار می‌گوید: «علت انتخاب این بیماری به عنوان شعار امسال، این است که در رده‌های سنی جوان می‌تواند به‌صورت عفونت پروستات خود را نشان دهد. حال آنکه بیماران در این سن دچار سوزش، تکرر و درد هنگام ادرار می‌شوند که نشان‌دهنده عفونت در داخل پروستات آنهاست. پس ما باید نحوه برخورد با بیماری‌های پروستات را در این سن نیز مطرح کنیم. در میانسالی پروستات بزرگ و از 50 سالگی به بالا علائم تنگی مجرا به دلیل بزرگی پروستات ایجاد و ادرار باریک و قطره قطره می‌شود.»
این جراح کلیه و مجاری ادرار هشدار داد: «در سنین بالاتر خطر سرطان پروستات به‌صورت بدخیم نیز وجود دارد چرا که پروستات بیماری‌ای است که در تمام رده‌های سنی مردان دیده می‌شود.»مردان 45 سال به بالا حتما آزمایش دهندرئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار به مردان جوان توصیه کرد: «بدون تردید نکته اصلی برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها رعایت بهداشت است. یعنی جوانان نباید تماس‌های جنسی غیرمتعارف و غیرمعمول داشته باشند زیرا بسیاری از عوامل عفونی پروستات ناشی از آن است که به‌طور جدی باید از آن پرهیز کنند چراکه پروستات جایی است که درپی لانه‌گزینی عفونت در آنجا به سختی می‌توان بیماری را درمان و از آنجا تخلیه کرد.»
او ادامه داد: «به افراد در سنین میانه هم باید گفت که به محض بروز مشکلات ادراری مانند تکرر ادرار، بیرون رفتن در شب برای ادرار و ادرار باریک داشتن حتما به پزشک مراجعه کنند. در سنین بالاتر نیز در صورت داشتن سابقه سرطان پروستات در اقوام درجه اول باید آن را جدی بگیرند و از 45 سال به بالا به فکر این بیماری باشند و با انجام یک آزمایش خون ساده آن را چک و کنترل کنند.»سالانه بیش از یک میلیون مبتلامعمولا در هفته سلامت مردان ویزیت‌های رایگان برای غربالگری این سرطان انجام می‌شود چرا که نبود آگاهی کافی و تشخیص به موقع از عوامل اصلی افزایش مرگ و میر این بیماری در ایران است. سرطان پروستات به عنوان سومین سرطان شایع در مردان ایرانی است، میزان بروز سرطان پروستات در ایران از ۴۷/۲ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۰۳ به ۶/۱۱ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال‌های اخیر رسیده است.
گرچه ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی از نظر درصد ابتلا و درمقایسه با کشورهای آفریقایی از نظر درصد مرگ‌ومیر در جایگاه خوبی قرار دارد. سالانه بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر در سطح جهان به این بیماری مبتلا می‌شوند و در این میان کشورهای اروپایی و اقیانوسیه بیشترین درصد ابتلا به سرطان پروستات را دارند.شهروند

سه شنبه 12 اسفند 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن