تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867955559




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران اعزام عمره مفرده را متوقف کند


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


فعال حقوق عربستانی؛
ایران اعزام عمره مفرده را متوقف کند
عبدالعزیز آل الشیخ مفتی سعودی سال گذشته فتوایی صادر کرد که بر اساس آن نباید مفسدان را رسوا و انگشت نما کرد.



  به گزارش سرویس دینی جام نیوز، فعال حقوقی سعودی با اشاره به اینکه تعرض و توهین ماموران سعودی به زائران ایرانی با چراغ سبز مقامات عربستانی صورت می‌گیرد، گفت: ایران در اعتراض به رفتارهای موهن عربستان اعزام عمره مفرده را متوقف کند.   شیخ «ابراهیم العلیوی» وکیل عربستانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص حادثه فرودگاه جده و تعرض دو افسر سعودی به دو نوجوان زائر ایرانی گفت: اقدام شرم آور و ننگین افسران آل سعود در جریان بازرسی از زائران ایرانی با چراغ سبز مقامات سعودی صورت می‌گیرد و جمهوری اسلامی ایران باید اعزام زائران عمره مفرده به مکه و مدینه را متوقف کند.   وی با اشاره به اینکه شهروندان ایرانی و عراقی زائر خانه خدا در خاک عربستان همواره مورد توهین و ضرب و شتم از سوی مقامات یا پلیس سعودی قرار می‌گیرند، گفت: شیعیان و پیروان اهل بیت (ع) در عربستان هدف حملات تلافی‌جویانه مقامات سعودی هستند و در این امر فرقی بین گناهکار یا بی‌گناه، خردسال یا بزرگسال مرد یا زن وجود ندارد.   این فعال حقوقی تاکید کرد: همه شیعیان قربانی وحشی گری رژیم آل سعود و مزدوران آن هستند، این رژیم افسار شهوت‌های حیوانی خود را باز گذاشته تا همه آنهایی را که منادی آزادی و عدالت در عربستان هستند مورد تعرض قرار دهد.   «رشید الحسناوی» سیاستمدار سعودی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با تاکید بر اینکه حادثه فرودگاه جده دروغین بودن ادعاهای رژیم آل سعود در پایبندی به دین اسلام و خدمتگزاری به حرمین شریفین را ثابت کرد، گفت: مقامات سعودی افرادی فاسد را برای نظارت بر حجاج زائر بیت الله الحرام در فرودگاه به خدمت گرفته است.

وی افزود: مقامات سعودی فساد نیروهای امنیتی خود را رد می‌کنند، عبدالعزیز آل الشیخ مفتی سعودی سال گذشته فتوایی صادر کرد که بر اساس آن نباید مفسدان را رسوا و انگشت نما کرد.

به گزارش فارس، در هفته دوم تعطیلات نوروزی، به هنگام بازرسی از یک کاروان عمره ایرانی در فرودگاه جده، مأموران سعودی به بهانه مشکوک‌شدن به دو نوجوان ایرانی، آنها را از بقیه جدا کرده و در بخش دیگری مورد بازرسی بدنی قرار دادند که در اثنای بازرسی، سایر افراد کاروان متوجه شدند که مأموران خاطی قصد آزار و اذیت جنسی آن دو نوجوان را داشته‌اند و مسئولان امر را از این موضوع مطلع می‌کنند.   مسئولان مربوطه بلافاصله موضوع را به سرکنسولگری جمهوری‌اسلامی‌ ایران در جده اطلاع داده و با حضور کنسول آن سرکنسولگری، مقام‌های ذی‌ربط کاروان و مسئولان فرودگاه جده بررسی‌های میدانی به عمل آمده و پس از شناسایی دو مأمور متخلف، پس از انجام مقدمات قانونی طرف سعودی اقدام به بازداشت آنها می‌کنند.  



۲۲/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن