تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم، بيشتر از آن‏كه با عمر خود زندگى كنند، با احسان و نيكوكارى خود زندگى مى‏كنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869715091




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیحی درباره فتوای مقام معظم رهبری برای آقای اوباما


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


یادداشت؛
توضیحی درباره فتوای مقام معظم رهبری برای آقای اوباما
باید به آقای اوباما متذکر شد که فتوای مورد استقبال وی پیش از آن که اسلامی و شیعی باشد، بنیادی عقلی و انسانی دارد و مخاطب آن، همه دولتها و قدرتها و همه بشریت می باشد.



  به گزارش سرویس دینی جام نیوز، خبرگزاری تسنیم یادداشتی به قلم "مهدی نصیری" با عنوان «توضیحی برای آقای اوباما در باره فتوای مقام معظم رهبری» منتشر کرد که در ذیل می خوانید:


رییس جمهور آمریکا بار دیگر در سخنرانی اخیر خود پس از صدور بیانیه لوزان، از فتوای حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مبنی بر حرمت ساخت سلاح هسته ای استقبال کرد. برخی دیگر از مقامات غربی یا متمایل به غرب نظیر اردوغان نیز پیشتر از این فتوا استقبال کرده بودند.
به نظر می رسد باید در باره این فتوا توضیحی را برای اطلاع آقای اوباما و دیگر مقامات غربی ارائه کرد.
بر اساس مبنایی در فقه شیعه و امامیه که پشتوانه محکم عقلی و نقلی دارد، صدور احکام شرعی از جانب خداوند گزاف و بی حکمت نبوده بلکه تابع مصالح و مفاسد واقعی می باشد. یعنی اگر چیزی واجب می‌شود، به دلیل وجود مصلحت واقعی اکید در آن است و اگر چیزی حرام می‌شود به علت وجود مفسده واقعی اکید در آن است.
به عبارت دیگر احکام الهی برای تامین مصالح و منافع دنیوی و اخروی انسانها جعل و ابلاغ می شوند و عمل به آنها منجر به سعادت این جهانی و آن جهانی بشریت می شود. از همین رو این احکام مختص به یک قوم و ملت و جغرافیای خاصی نبوده و برای کل جامعه بشری الزام آور و مفید و سود بخش است.
با این مقدمه باید به آقای اوباما متذکر شد که فتوای مورد استقبال وی پیش از آن که اسلامی و شیعی باشد، بنیادی عقلی و انسانی دارد و مخاطب آن، همه دولتها و قدرتها و همه بشریت می باشد. لذا این که کسانی هم از فتوا اعلام خرسندی کنند و هم واجد بیشترین حجم سلاحهای مخرب هسته ای باشند و از رژیم خطرناک اسراییل که مسلح به این سلاح می باشد، دفاع زبانی و عملی کنند، یا به دلیل عدم درک معنا و مفهوم فتوا است و یا به دلیل مجاز دانستن برخوردهای دو گانه و نفاق آلود با حقایق و ارزشهای عقلی و انسانی و دینی است که البته با شناختی که از آمریکا داریم دلیل دوم واقعیت دارد.  
به نظر می رسد آمریکاییها، انسانها و جوامع بشری را آنچنان احمق فرض کرده اند که گویا هرگز این سئوال را برای خود مطرح نخواهند کرد که چرا بزرگترین قدرت نظامی هسته ای دنیا در حالی برای چندمین بار از فتوایی عقلانی و انسانی و دینی دفاع می کند که خود بیش از همه بر خلاف مفاد این فتوا عمل کرده و می کند و بلکه تاکنون تنها استفاده کننده از این سلاح منفور در جنگ خود با کشور ژاپن بوده است.
البته نمی توان انکار کرد که رسانه های عالم‌گیر غربی در ایجاد رخوت و غفلت در بین جوامع بشری و تهی کردن انسان معاصر از عقلانیت تا حد زیادی موفق بوده اند اما این بدان معنا نیست که وجدان بشری به کلی منکوب شده و دیگر هیچ امیدی به احیای آن نیست.
بر اساس پیشگویی های وحیانی و بسیاری از حوادث در جریان اجتماعی و سیاسی، جهان در آستانه یک تحول و بیداری بزرگ است که پایان تمدن مبتنی بر زر و زور و تزویر غرب را رقم خواهد زد.
قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ اسْتَعِینُوا بِاللّهِ وَاصْبِرُواْ إِنَّ الأَرْضَ لِلّهِ یُورِثُهَا مَن یَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ (اعراف/ 128)
موسى به قوم خود گفت: «از خدا یارى جویید و پایدارى ورزید، که زمین از آنِ خداست آن را به هر کس از بندگانش که بخواهد، مى‏‌دهد و فرجام [نیک‏] از آنِ پرهیزگاران است.»  



۱۶/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن