واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ثروتمندترين افراد عرصه تکنولوژي را بشناسيد
بخش مهمي از ثروتمندترين افراد جهان را صاحبان کسب و کار حوزه تکنولوژي تشکيل ميدهند.
کد خبر: ۴۸۳۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۳:۴۰ - 13 March 2015
بخش مهمي از ثروتمندترين افراد جهان را صاحبان کسب و کار حوزه تکنولوژي تشکيل ميدهند.
در فهرست جديد مجله «فوربس» مربوط به سال ۲۰۱۵ که چندي از آن نگذشته است، ۲۹۰ فرد جديد به ليست ثروتمندترين افراد جهان افزوده شدهاند که مجموعاً تعداد ميلياردرهاي دنيا را به رقم ۱۸۲۶ نفر رسانده است.
در ميان نام ثروتمندترين افراد جهان، چهرههاي سرشناسي از فعالان حوزه تکنولوژي ديده ميشوند؛ از جمله بيل گيتس که دارايي خالص وي برابر با ۷۹.۲ ميليارد دلار است. وي براي شانزدهمين سال به عنوان ثروتمندترين فرد حال حاضر بر روي کره زمين معرفي شده است. گيتس مدتي است خود را کاملاً وقف اقدامات بشردوستانه در بنياد بيل و مليندا گيتس کرده است که از جمله اين اقدامات بايد به بهبود وضعيت بهداشت جهاني، آموزش و پرورش و تغذيه در قاره آفريقا اشاره کرد.
لاري اليسون، بنيانگذار Oracle، فردي است که از طبقه متوسط در شيکاگو بالا آمد و اکنون دارايي خالص وي برابر با ۵۴.۳ ميليارد دلار است. وي يکي از معدود افرادي است که در سيليکون والي به سرعت رشد کرد.
جف بزوس، مديرعامل آمازون نيز سال ۲۰۱۵ را قدرتمند آغاز کرده است و اين شرکت قصد دارد حرکتي سريع را در صنعت سينما و سريال آغاز کند. آمازون به تدريج کسب و کار خود را گسترده و بزوس ۱۸ درصد سهام اين شرکت را در اختيار دارد. دارايي خالص بزوس اکنون برابر با ۳۴.۸ ميليارد دلار است.
مارک زاکربرگ، بنيانگذار فيس بوک، با دارايي خالص ۳۳.۴ ميليارد دلار همچنان در حال توسعه اين شبکه اجتماعي است و هرچند که تعداد مخاطبان آن تا حدي تنزل کرده است اما اين شبکه در حدود ۱.۴ ميليارد مخاطب دارد و روزانه ۳ ميليون فيلم و ويدئو بر روي اين شبکه اجتماعي ديده ميشود.
لاري پيج، مديرعامل گوگل، با دارايي خالص وي برابر با ۲۹.۷ ميليارد دلار مديريت يکي از تأثيرگذارترين شرکتهاي حوزه تکنولوژي را در دنيا عهدهدار است. صرف نظر از تسلط در حوزه جستجوي آنلاين بايد مجموعه ميليونها دستگاه اندرويد را مدنظر قرار داد که تقريباً معادل يک دستگاه براي هفت نفر است. در سال ۲۰۱۴ بنياد خانوادگي وي ۱۵ ميليون دلار براي مبارزه با بيماري ابولا وقف کرد.
سرگي برين، نيز با درآمد خالص ۲۹.۲ ميليارد دلار از ديگر بنيانگذاران گوگل است و در حال حاضر Google X را مديريت و رهبري ميکند که بخش فوق سري گوگل براي انجام پروژههاي تحقيقاتي جديد در حوزه تکنولوژي است.
جک ما، با دارايي خالص ۲۲.۷ ميليارد دلار، بنيانگذار Alibaba است. وي پيش از آن تنها يک معلم ساده بود اما اکنون يکي از ثروتمندترين افراد دنيا است که از کشور چين برخاسته و البته دايره فعاليتهاي وي تنها به حوزه تکنولوژي مربوط نميشود بلکه از تيمهاي ورزشي تا صنعت فيلم را نيز در بر ميگيرد.
استيو بالمر، در سال ۲۰۱۴ از مديرعاملي مايکروسافت بازنشسته شد و اکنون مالک باشگاه Los Angeles Clipper است. بعد از آنکه بيل گيتس اقدام به فروش سهام خود در مايکروسافت براي تقويت بنياد خود کرد وي بهعنوان بزرگترين سهامدار اين شرکت جاي بيل گيتس را گرفت. اکنون دارايي خالص وي برابر با ۲۱.۵ ميليارد دلار است.
مولتي ميلياردر هاي عرصه تکنولوژي را بشناسيد
لورن پاول جابز، با دارايي خالص با ۱۹.۵ ميليارد دلاي خود بعد از مرگ همسرش، استيو جابز، اکنون بيشترين شهرت خود را در حوزه سياست و تأثيرگذاري اجتماعي دارد. وي بنيانگذار انجمن Emerson است که فعاليت آن در حوزه تشويق صاحبان صنايع و کارآفرينان به اصلاحات اجتماعي است و از جمله فعاليتهاي اين انجمن کمک به دانشجويان و دانش آموزان کم بضاعت است.
مايکل دل، صاحب شرکت معروف Dell نيز با دارايي خالصي برابر با ۱۹.۲ ميليارد دلار اذعان دارد که اين شرکت بسيار سريعتر از رقباي خود از جمله IBM و Oracle در حال توسعه و ترقي است. وي 19 ساله بود که شرکت خود را سال ۱۹۸۴در تگزاس بنيان گذاشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]