تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834124597
جدول 9 مطالبه اقتصادی مقام معظم رهبری |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جدول 9 مطالبه اقتصادی مقام معظم رهبری
مقام معظم رهبری در تازهترین سخنرانی خود 9 مطالبه اقتصادی را مطرح کردند.
کد خبر: ۴۷۷۲۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰ - 21 February 2015
مقام معظم رهبری در تازهترین سخنرانی خود 9 مطالبه اقتصادی را مطرح کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم آذربایجان که چهارشنبه گذشته انجام شد، با اشاره به مسائل اقتصادی کشور و لزوم مقابله با تحریمهای دشمن در این زمینه، فرمودند: «علاج چیست؟ علاج این است که یک ملّت در درون خود تلاشی بکند و کاری بکند که ضربهی دشمن که حتمی است، اثر نگذارد یا کم اثر بگذارد؛ علاج این است.»نکات اصلی رهبر انقلاب اسلامی درباره راهکارهای حل مشکلات اقتصادی در این دیدار در قالب جدول زیر مرور شده است.
قطع اتّکای بودجه کشور به نفت
یک مسئلهی اساسی در مورد اقتصاد کشور این است که باید اتّکاء بودجهی کشور به نفت قطع بشود؛ باید به اینجا برسیم. البتّه این حرفهایی که من امروز به شما عرض میکنم و مکرّر گفتهایم، در مقام حرف آسان است، در مقام عمل کارهای مشکلی است. خود من دستم سالها در اجرا بوده است؛ بنده میدانم اجرا کار سختی است امّا معتقدم این کار سخت را میتوان انجام داد. اجرا کردن سختتر از حرف زدن است؛ امّا همین کار سخت را با همّت، با اعتماد به این مردم، با اعتماد به این جوانها، با اعتماد به سرمایههای داخلی کشور، با اعتماد به خدای متعال که وعدهی نصرت داده است، میشود انجام داد.
تکیه بودجه به تولید داخلى و مالیات
یکی از کارها - که مهمترین کار همین است - [این است که] باید تکیهی بودجه به تولید داخلی باشد، یعنی به درآمدی که مردم تولید میکنند و مالیات میدهند. دو کلمه میخواهم راجع به مالیات عرض بکنم:
عزیزان من! مالیات یک فریضه است. ما امروز از ضعفا مالیات میگیریم - از کارمند مالیات میگیریم، از کارگر مالیات میگیریم، از کاسب جزء مالیات میگیریم - امّا از فلان کلانْسرمایهدار، فلان درآمددارِ بیحسابوکتاب مالیات نمیگیریم؛ فرار مالیاتی دارند؛ اینها جرم است؛ فرار مالیاتی جرم است. آن که از دادن مالیات به دولت خودداری میکند و مالیاتی که باید به دولت بدهد - که آن درآمدی که حاصل شده و در اختیار او است، به برکت فضایی است که دولت بهوجود آورده است و کاری است که دولت دارد میکند، پس باید مالیات را بدهد - نمیدهد، در حقیقت کشور را وابسته میکند به پول مفت نفت، و وقتی کشور به پول نفت وابسته شد، همین مشکلات پیش میآید: یک روز تحریم میشود؛ یک روز نفت ارزان میشود؛ یک روز شاخوشانه میکشند؛ کشور به این وضع دچار میشود. مسئلهی مالیات خیلی مهم است. البتّه من شنیدم که مسئولین مالیاتی کشور دارند طرّاحی میکنند، کارهای خوبی دارند انجام میدهند؛ این کارها باید سریع انجام بگیرد؛ باید تحقّق پیدا کند؛ از مردم باید کمک خواسته بشود و مردم باید کمک کنند؛ این قلم اوّل. قلم اوّل از کارهای مهمّی که باید انجام بگیرد، این است که بودجهی کشور، ادارهی دولت، بهوسیلهی درآمدهای از درون مردم باشد، یعنی از همین مالیات، که مالیات هم مربوط میشود به تولید و کسب و کار.
ارتقاء بهرهوری
یک نکتهی دیگر، ارتقاء بهرهوری است که از تعبیرات رایجی است که میکنند؛ بنده این را خلاصه میکنم به دو کلمه در زبان فارسی. تولیدکنندهی ما، بنگاهدار ما سعی کند با کم کردنِ ریختوپاش، هزینهی تولید را کم کند، کیفیّت را بالا ببرد؛ این میشود بهبود بهرهوری. [البتّه] بخشی از هزینهی تولید مربوط به چیزهایی است که در اختیار بنگاهدار نیست؛ فرض کنید تورّم بالا است، مزد کارگر یا قیمت موادّ اوّلیّه بالا میرود؛ یک مقدار اینها است لکن یک مقدار هم ریختوپاش است؛ اسراف است؛ خرجکردنهای بیجا است؛ باید جلوی اینها را بگیرند.
استفاده حدّاکثرى از ظرفیّتهاى داخلی و جغرافیایی
یک مسئلهی مهمّ دیگر، استفادهی حدّاکثری از ظرفیّتهای داخلی است. کشور ما در منطقهی حسّاسی قرار دارد؛ همسایههای زیادی داریم، بالا دریا داریم، پایین دریا داریم، به همهی دنیا دسترسی داریم. کشور ما روی نقشه که نگاه کنید، یک چهارراه بسیار حسّاس و مهمّ زمینی و هوایی است؛ دسترسی به آبهای آزاد هم دارد؛ اینها فرصتهای بسیار مهمّی است؛ علاوه بر منابع، علاوه بر امکانات، برنامهریزی بشود، فکر کنند، از این فرصتها به نحو احسن استفاده کنند.
مصرف محصولات داخلى توسط مردم و مسئولین
یک نکته دیگری که این بیشتر به مردم مربوط میشود، مصرف محصولات داخلی است که من بارها در سخنرانیهای اوّل سال و غیر آن تکرار کردم، الان هم به شما عرض میکنم: محصولات داخلی را مردم مصرف کنند؛ نروند دنبال این نشانهها. حالا مُد شده است بگویند «بِرَند» است، بِرَند فلان؛ بِرَند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی. آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصّبانه و با تعصّبِ تمام، ملّت ایران، خارجیِ آن را مصرف نکنند. این را من فقط برای یک عدّهی خاص نمیگویم؛ خب بله، وقتی ما میگوییم، یک عدّه متدیّنین فوراً گوش میکنند حرف را، پیغام هم میدهند فلان چیز راکه خارجی است بخریم؟ فلان چیز را نخریم؟ من فقط برای متدیّنین و افرادی که برای حرف ما حجّیّت شرعی قائلند، این را نمیگویم؛ من این حرف را برای هرکسی میگویم که به ایران علاقهمند است، به آیندهی کشور علاقهمند است، به فکر بچّههای خودش است که بنا است فردا در این کشور زندگی کنند. شما مصنوعات خارجی را که مصرف میکنید، در واقع کمک میکنید به اینکه حجم آن بنگاه خارجی، آن کارگر خارجی، آن سرمایهدار خارجی، مدام بیشتر بشود و تولید داخلی ضربه بخورد، شکست بخورد. این را به همهی مردم، بخصوص آنکسانیکه مصارف زیادی دارند[میگویم]؛ دولتیها هم همینجور؛ دولتیها هم در مصارف دولتی، در اشیاء مصرفیای که در ساختمانها، در چیزهای گوناگون مصرف میکنند، حتماً ملاحظه کنند تولید داخلی را.
اجتناب از اسراف، تضییع مال و هدر دادن منابع عمومى
اجتناب از اسراف هم یک سرفصل دیگر است؛ اجتناب از اسراف، تضییع مال، هدر دادن منابع عمومی، هدر دادن آب، هدر دادن نان، از بین بردن خاک. خاک یک ثروت است، آب یک ثروت است، نان یک محصول ذیقیمت است؛ مراقب باشند، همه مراقب باشند، احساس مسئولیّت کنند، اینها را از بین نبرند.
توسعه شرکتهای دانشبنیان
شرکتهای دانشبنیان؛ که بنده روی این شرکتهای دانشبنیان تکیه میکنم. امروز ما جوان تحصیلکرده خیلی داریم. بچّههای دبیرستانی یکی دو هفته پیش در این حسینیّه، یک نمایشگاهی تشکیل دادند، آمدند چیزهای پیشرفتهی واقعاً عجیبوغریب و حیرتآوری را اینجا به ما نشان دادند؛ غالباً جوان، تعدادی جوان دبیرستانی! خب، سرمایهی ما این است، ثروت ما این است. شرکتهای دانشبنیان بهوجود بیاید. شرکتهای دانشبنیان هم فقط مخصوص صنعت نیست؛ در صنعت، در کشاورزی، در خدمات، در نیازسنجی؛ جمع بشوند، نگاه کنند ببینند بنگاههای گوناگون اقتصادی به چه چیزهایی نیاز دارند، کمبودهایشان کجا است، این را به آنها ارائه بدهند؛ شرکت دانشبنیان حتّی در این زمینه هم میتواند فعّال باشد.
مبارزه جدّی با قاچاق و بدحسابهاى بانکی
مبارزهی جدّی با قاچاق از جملهی کارهای لازم در اقتصاد کشور است. مبارزهی جدّی با بدحسابهای بانکی؛ یک عدّهای هستند از تسهیلات بانکی، بناحق و نادرست استفاده میکنند؛ برای یک کار تسهیلات میگیرند، در کار دیگری آن را مصرف میکنند که مصلحت کشور نیست؛ بعد هم بدهی خودشان را با بانکها تسویه نمیکنند؛ اینها واقعاً مجرمند. بنده نمیگویم هرکسی بدهکار بانکی است مجرم است؛ نه، یکی هست ممکن است بدهکار بانکی باشد، [ولی] کمک هم باید به او کرد؛ هستند مواردی که حتّی بدهکارند ولیکن بایستی کمک هم به او بکنند امّا بعضی هم هستند که باید مورد مؤاخذه قرار بگیرند، مورد سؤال قرار بگیرند. این کارها باید در کشور انجام بگیرد.
ارسال به
برچسبها حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامیمطالبه اقتصادی
ارسال نظر * نام و نام خانوادگی
ایمیل یا سایت
* نظر شما
نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمیشود.نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمیشود. *لطفا حاصل عبارت زیر را در باکس روبرو وارد کنید:
5 + 5 =
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
جدول9مطالبه اقتصادی مقام معظم رهبری/ اداره دولت با درآمدهای مردمی
خواسته مهم درباره تولید ایرانی جدول9مطالبه اقتصادی مقام معظم رهبری اداره دولت با درآمدهای مردمی شناسهٔ خبر 2501980 شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۵ اقتصاد > اقتصاد ایران مقام معظم رهبری در تازهترین سخنرانی خود 9 مطالبه اقتصادی را مطرح کردند به گزارش خبرگزاری مهر حضرت آیتالله خچرا فوتبال برای مفسدان اقتصادی جذاب است؟ |اخبار ایران و جهان
چرا فوتبال برای مفسدان اقتصادی جذاب است بخشی از دنیای فوتبال در سال های اخیر در زیر سایه ابری سیاه از انواع فساد تبانی قمار رشوه گیری و دخالت افراد تبهکار و فاسد قرار گرفته است اما چرا فوتبال برای مفسدین اقتصادی جذاب است کد خبر ۴۷۷۲۹۶ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۱ -هشدار مدیرکل صندوق پول به قدرتهای اقتصادی |اخبار ایران و جهان
هشدار مدیرکل صندوق پول به قدرتهای اقتصادی کریستین لاگارد جمعه گذشته با انتشار یادداشتی در وبلاگ شخصی خود از قدرتهای اقتصادی بزرگ جهان خواست برای جلوگیری از کاهش بیشتر رشد اقتصاد جهانی وارد عمل شوند کد خبر ۴۷۳۶۷۰ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۰ - 08 February 2015 کریستین لاجدول سهم استانها و بانکها از تسهیلات 50 میلیونی مسکن |اخبار ایران و جهان
جدول سهم استانها و بانکها از تسهیلات 50 میلیونی مسکن جزئیات سهمیههای استانی تسهیلات بافت فرسوده تا سقف 50 میلیون تومان و وام ودیعه مسکن تا سقف 20 میلیون تومان منتشر شد کد خبر ۴۷۳۷۷۷ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۳ - 08 February 2015 جزئیات سهمیههای استانی تسهیلات بتشکیل اتاق فکر معاون اول روحانی درباره مسائل اقتصادی |اخبار ایران و جهان
تشکیل اتاق فکر معاون اول روحانی درباره مسائل اقتصادی عضو ارشد حزب کارگزاران از تشکیل اتاق فکری درباره مسائل اقتصادی توسط اسحاق جهانگیری خبر داد کد خبر ۴۷۶۸۶۶ تاریخ انتشار ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۷ - 20 February 2015 عضو ارشد حزب کارگزاران از تشکیل اتاق فکری درباره مسائل اقتصادی توهمه فعالان اقتصادی که در دولت یازدهم حکم گرفتند/ دولت باید مراقب رانتهای اطلاعاتی باشد |اخبار ایران و جهان
همه فعالان اقتصادی که در دولت یازدهم حکم گرفتند دولت باید مراقب رانتهای اطلاعاتی باشد در سبد مشاوران وزرا و اعضای کابینه یازدهم البته تنوع بسیاری به چشم میخورد از اقتصاددان و تاجر و استاد دانشگاه گرفته تا شاعر و فیلمساز و ورزشکار اما در این میان وزنه تاجران و فعالان اقتصدغدغه کنونی کیهان ازسیاستگذاریهای اقتصادی |اخبار ایران و جهان
دغدغه کنونی کیهان ازسیاستگذاریهای اقتصادی راغفر تاکید میکند یکی از شاخصها و نشانههای فساد در کشور تعارض میان منافع سیاستگذاران عمومی و بخش خصوصی است این البته تنها اظهارنظر و هشدار جدی در این باره نبود و کار به جایی رسید که مدیر عامل اسبق شرکت ملی نفت ایران صراحتا ازرشد ۳۰ درصدی روابط اقتصادی تهران ـ پکن |اخبار ایران و جهان
رشد ۳۰ درصدی روابط اقتصادی تهران ـ پکن گفتوگوها و رایزنیهای خوبی میان دو کشور در جریان است که در همین راستا نشستهای منظمی از جانب کمیته رایزنیهای سیاسی دو طرف به صورت دورهاي در تهران و پکن تشکیل میشود کد خبر ۴۷۵۴۴۶ تاریخ انتشار ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۱۳ - 15 February 2015 هاقتصاد مقاومتی، ریاضت اقتصادی نیست |اخبار ایران و جهان
اقتصاد مقاومتی ریاضت اقتصادی نیست با نگاهی به شاخص های اقتصاد مقاومتی آنچه که بیش از همه نیازمند بازنگری و توجه جدی است تبیین فرصت ها و تهدیدات اقتصاد داخلی و خارجی است کد خبر ۴۷۳۶۲۴ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲ ۰۱ - 07 February 2015 با نگاهی به شاخص های اقتصاد مقاومتی آتشکیل دادگاههای ویژه اقتصادی در تمام استانها |اخبار ایران و جهان
تشکیل دادگاههای ویژه اقتصادی در تمام استانها رییس اتاق بازرگانی ایران ضمن مثبت ارزیابی کردن رابطه اتاق و قوه قضاییه از تشکیل دادگاههای ویژه اقتصادی در تمام استانها در آینده خبر داد کد خبر ۴۷۵۵۹۳ تاریخ انتشار ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۶ - 15 February 2015 رییس اتاق بازرگانی ایرانجزئیات نامه جهانگیری به رهبری درباره تامین اجتماعی |اخبار ایران و جهان
جزئیات نامه جهانگیری به رهبری درباره تامین اجتماعی کد خبر ۴۷۴۲۸۵ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۲ - 09 February 2015 معاون اول رئیس جمهور گفت نامهای را در سالهایی که مسئول نبودم برای رهبری نوشتم و وضعیت نامساعد سازمان تامین اجتماعی را تشریح کردم به گزارش خبرگزارآمارهای بازدهی سرمایه بخشهای مختلف اقتصادی/ ساختمان اول شد |اخبار ایران و جهان
آمارهای بازدهی سرمایه بخشهای مختلف اقتصادی ساختمان اول شد براساس آمارهای استخراج شده به طور متوسط بازدهی نهایی سرمایه در بخشهای کشاورزی ساختمان صنعت معدن و خدمات به ترتیب 0 306 1 031 0 228 0 079 و 0 363 بوده است همانطور که ملاحظه میشود طی دوره مورد بررسی بیشترین بازدايرانخودرو از جنگاقتصادي سربلند بيرونآمد |اخبار ایران و جهان
ايرانخودرو از جنگاقتصادي سربلند بيرونآمد با تدابير مديريت ارشد گروه صنعتي ايران خودرو اين گروه صنعتي توانست با سلاح توليد از جنگ اقتصادي نابرابر دشمنان سر بلند بيرون آيد کد خبر ۴۷۳۶۱۶ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۴۲ - 07 February 2015 با تدابير مديريت ارشد گروه صنعتي ايرعدمشفافیت؛ مانع اصلاحات اقتصادی |اخبار ایران و جهان
عدمشفافیت مانع اصلاحات اقتصادی اقتصاد ایران سالیان متمادی است که چوب عدمشفافیت را میخورد و در این راستا هرگونه سیاست و برنامه اصلاحی دچار انحراف شده یا با تحقق حداقلی اهداف مواجه گردیده که نتیجه آن از دست رفتن فرصتهای توسعهای و رقابتی و همچنین هدررفتن هزینههای اصلاحی و توسصوت بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان |اخبار ایران و جهان
صوت بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با هزاران نفر از اقشار مختلف مردم پر شور تبریز و شهرهای مختلف استان آذربایجان شرقی در حسینیه امام خمینی ره بهمن سال 93 تبیان کد خبر ۴۷۶۵۰۷ تاریخ انتشار ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۷ - 18 February 2015تغییر سهمیه بنزین برخی خودروها+جدول |اخبار ایران و جهان
تغییر سهمیه بنزین برخی خودروها جدول آخرین سهمیه سوخت سال 93 شب گذشته در کارت سوخت خودروها با تغییراتی واریز شد کد خبر ۴۷۶۹۱۵ تاریخ انتشار ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۵ - 20 February 2015 آخرین سهمیه سوخت سال 93 شب گذشته در کارت سوخت خودروها با تغییراتی واریز شد به گزارش فارس سهمیه سوجدول قیمت جدید انواع بنزین با گرانی ۵ درصدی |اخبار ایران و جهان
جدول قیمت جدید انواع بنزین با گرانی ۵ درصدی با وجود منتفی اعلام شدن افزایش قیمت بنزین برای سال ۱۳۹۴ اما با مصوبه امروز مجلس دست دولت برای افزایش دستکم ۵ درصدی قیمت بنزین برای سال آینده باز شد کد خبر ۴۷۵۸۷۸ تاریخ انتشار ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۸ - 16 February 2015 با وجود منتفی اعل-
اقتصادی
پربازدیدترینها