واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
گزارش آسوشیتدپرس؛
وحشیگری های داعش علیه نیروهای خود
بازگشتگان از داعش، از کشتارهای دسته جمعی می گوید، از آزار زنان حتی زنان داعشی و از روزهای بی غذایی که ناهارش فقط تکه ای نان بوده و مقداری روغن یا پنیر.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، تونس جزء اولین کشورهای اسلامی بود که دخترانش به ندای جهاد نکاح اعضای دولت اسلامی عراق و شام پاسخ مثبت دادند. این دختران و همینطور سیل انبوه جوانان افراطی که به داعش پیوسته اند، مشخصه تونس در رابطه با معرفی این گروه تروریستی است.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یکی از این جوانان پرشور، برادر خواننده رپ تونسی "مهدی عکاری" ملقب به "دی جی کاستا" است. نام او یوسف بود که با دو برادر دیگرش به داعش پیوسته بودند تا علیه بشار اسد جهاد کنند. اما به یک دلیل بسیار ساده منصرف شدند؛ آنها به شدت ترسیده بودند.
بازگشتگان از داعش، از کشتارهای دسته جمعی می گوید، از آزار زنان حتی زنان داعشی و از روزهای بی غذایی که ناهارش فقط تکه ای نان بوده و مقداری روغن یا پنیر. غیث یکی از فراری های داعش روزی را به یاد می آورد که یکی از همرزمانش چاقو را به گلوی او می گذارد و از وی می خواهد آیه قرآنی را که در مورد جنگ افزارها بوده بخواند تا خود را به گروه ثابت نماید.
آسوشیتدپرس با چندین نفر از این داعشی های سابق گفتگو کرده است. یکی از آنها می گوید اعمال گروه های جهادی با شعارهایشان زمین تا آسمان تفاوت دارد؛ بسیاری از خارجی هایی که برای جهاد به داعش پیوستند از اوج خشونت این گروه شوکه می شوند؛ اما تازه می فهمند که پیوستن به این گروه از جدا شدن از آن به شدت آسانتر است.
"غیث" که با تسلیم خود به نیروهای ارتش سوریه نجات یافته می گوید شدت وحشی گری و خشونت گروه های جهادی قابل وصف نیست.
این درحالی است که بنیاد حقوق بشر سوریه که در لندن مستقر است گزارش داده داعش در شش ماه گذشته 120 نفر از اعضای خود را که عموماً از خارجی هایی بودند که امید داشتند به موطن خود بازگردند، اعدام کرده است. آنها حتی در صورت موفقیت در فرار نیز در کشورهای خود به جرم اعمال تروریستی مورد تعقیب قرار خواهند گرفت. مهدی عکاری وقتی متوجه غیبت برادران خود شده بود که آنها رفته بودند. اما تنها 7 ماه پس از پیوستن به داعش، یوسف و دیگر برادرانش خواستند برگردند. دو برادر دیگر شناسایی شده و اعدام شدند. یوسف اما به جنگجویان کرد پناهنده شد تا به تونس بازگردد. اما دید اگر وارد تونس شود توسط ماموران اطلاعاتی بازداشت خواهد شد؛ به همین خاطر به سوریه بازگشت و در یک بمباران هوایی از بین رفت.
اما جدا شدن از داعش به این راحتی ها نیست و فرماندهی این گروه تلاش می کند نگذارد کسی فرار کند. اولین قدم گرفتن پاسپورت آنها است. "حمد عبدالرحمان" جوانک 18 ساله سعودی است که با اسکورت داعشی ها از مرز سوریه به پایگاه هوایی طبقه برده شد و تمام اسناد هویتی اش از او گرفته شد؛ چرا که او برای عملیات انتحاری برگزیده شده بود. اما او تصمیم گرفت مبارزه کند و در یک فرصت تاریخی خود را تسلیم نیروهای عراقی کرد و اکنون در بغداد زندانی است. داستان هایی که او از مرکز آموزش قوانین شریعت و نظامی گری داعش در سوریه تعریف می کند بسیار وحشتناک است.
اما مشکل غربی ها با این اتباعِ سابقاً تروریست همچنان ادامه دارد. همین الان فرانسه مجبور است 154 نفر بازگشته از سوریه را در زندان نگهداری کند و بیش از 3 هزار نفر دیگر را نیز شبانه روز تحت نظر داشته باشد. انگلستان هم 165 نفر را دستگیر کرده و آلمان هم گفته 30 نفر از 180 تروریست بازگشته از سوریه و عراق واقعاً خطرناک هستند.
غیث با لمس اثر چاقوی یک داعشی روی گردن خود می گوید: این یک انقلاب نبود، یک جهاد هم نبود، فقط یک کشتار بود. شفقنا
۱۵/۱۱/۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]