محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832597356
جنبش خوشامدگویی به مسلمانان در اروپا شکل گرفت
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اسلام هراسی؛
جنبش خوشامدگویی به مسلمانان در اروپا شکل گرفت
بر اساس گزارش منتشرشده در سال ۲۰۱۰ جمعیت کل مسلمانان اروپا(بدون احتساب ترکیه) ۴۴ میلیون نفر بوده که روند رشد این جمعیت دو برابر رشد جمعیت سایر ادیان در قاره سبز است.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، طی روزهای اخیر تظاهرات های اعتراض آمیز متعددی در شهرهای مختلف آلمان و سوئد علیه جنبش موسوم به پگیدا ( اروپائیان میهن پرست ضد اسلامی کردن غرب ) و حملاتی که اعضای وابسته به این جنبش علیه مساجد داشته اند ، انجام گرفته است . تنها در ده روز گذشته سه حمله به مساجد سوئد در شهرهای اویسالا ، اسکیلستونا و اسلوو شده که بر اثر آن پنج تن نیز زخمی شده اند . از سوی دیگر مسلمانان آلمان نیز از حملات گروهای تندرو و حامی نازیسم مصون نبوده به گونه ای که در دو هفته گذشته مساجدی در شهرهای اولدنبرگ ، مولن و دورماگن مورد حمله واقع شده و دچار آتش سوزی شدند . این مسئله نشان می دهد که موضوع افراطی گری و تعصبات قومی و مذهبی _ که در سالهای گذشته و با استناد به داعش و القاعده همواره منسوب به دین اسلام و پیروان آن بوده _ تنها به منطقه غرب آسیا محدود نبوده و در اروپا نیز افزایش بی سابقه ای داشته است . دولت های آلمان و سوئد اگرچه تلاش می کنند که مخالفت شدید خود را علیه اقدامات این گروه های تندرو و نژادپرست نشان دهند اما عملا سیاست های کلی و قوانین حمایت گرایانه وضع شده از سوی آنان زمینه اصلی بروز چنین اقدامات خشونت آمیز و غیرانسانی را در قلب اروپا _ که ادعای آزادی عقیده ، بیان و مذهب در آن وجود دارد _ فراهم کرده است . در گزارش پیش رو به جنبه هایی از رویکرد تشکیل « پگیدا » و همچنین اهداف و عملکرد دولت و مردم اروپا در واکنش به افراطی گری های مذهبی و نژادی اشاره شده است : پگیدا چرا و چگونه شکل گرفت ؟ هفته نامه اشپیگل می نویسد : در اکتبر 2014 فراخوانی توسط گروهی تحت عنوان پگیدا در یکی از شبکه های اجتماعی مبنی بر برگزاری تظاهرات عمومی و اعتراض آمیز علیه سیاست های مهاجرت در آلمان و نیز آنچه آن را « اسلامی کردن اروپا » می نامیدند ، منتشر گردید . دولت برلین نیز مجوز رسمی برای برگزاری این راهپیمایی را صادر نمود . « لوتس باخمن » 41 ساله که بنیانگذار این جنبش ضداسلامی به شمار می آید یک متهم سابقه دار است که سالها پیش برای فرار از جرائم متعدد خود از جمله سرقت و حمل ، استعمال و فروش مواد مخدر ابتدا به آفریقای جنوبی گریخت و سپس در سال 2000 تسلیم پلیس آلمان شد . در ضمن دوره مجرمیت وی تا پایان سال 2015 ادامه دارد . باخمن که در شهر درسدن زندگی می کند « پگیدا » را با 12 عضو تشکیل داده و فعال نمود .
در اوایل دسامبر 2014 لیستی یک صفحه ای ، بدون تاریخ و ناشناس منتشر شد که در آن به 19 خواسته سیاسی اعضای این گروه اشاره شده است . بسیاری از گزینه های آن شامل اقدامات نژادپرستانه و در راستای تشدید خشونت و محدودیت برای اقلیت های مذهبی و نیز مهاجرین ساکن آلمان می باشد . به نوشته « دویچه وله » اعضای پگیدا معتقدند اسلام دینی ضدزن و دارای ایدئولوژی های خشونت آمیز است . رهبران جنبش تلاش می کنند مرزی مبهم میان اسلام ستیزی و مخالفت با « اسلام گرایی افراطی » ایجاد نمایند اما واقعیت این است که اقدامات نژادپرستانه آنها موجی از مخالفت های جدید با اسلام و مسلمانان را علاوه بر آلمان ، در برخی دیگر از کشورهای اروپایی نیز به راه انداخته است . رویکرد دولت های غربی در قبال اسلام و مسلمانان آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان در واکنش به دومین تظاهرات « پگیدا» اعلام کرد : « اگرچه برگزاری راهپیمایی در کشور آزاد است اما نباید در آن توهین یا دروغ پردازی درباره مهاجرین ساکن آلمان عنوان شود . » بر اساس گزارش کانال اول تلویزیون دولتی آلمان ( آ ار د ) تعدادی دیگر از مقامات دولتی این کشور نیز در بیانیه هایی با اقدامات نژادپرستانه و ضداسلامی «پگیدا» مخالفت کرده اند . دولت سوئد نیز که از برپایی چنین جنبشی شوکه شده ، تلاش می کند مخالفت شدیداللحن و ظاهری خود با هرگونه اقدام افراطی و ضداسلامی اعلام نماید در حالی که دنیا همواره شاهد برخوردهای گزینشی سران اروپا در قبال حقوق مسلمانان بوده است .
دولت های اروپایی مکررا بر طبل عدم رعایت حقوق بشر در سایر کشورها و بخصوص کشورهای اسلامی می کوبند در حالی که به نظر می رسد حقوق مسلمانان برای تدوین کنندگان قوانین حقوق بشری و شهروندی اروپا جایگاهی ندارد . عدم برخورد دولتی و قضایی با عوامل به آتش کشاندن مساجد و نژادپرستی علیه مسلمانان در آلمان و سوئد اثبات کننده رویکرد دوگانه غرب با اسلام و جمعیت یک میلیارد و 700 هزار نفری پیروان آن است . روزنامه انگلیسی گاردین در مقاله ای با اشاره به قتل مروه الشربینی ، بانوی محجبه ساکن آلمان نوشت : " این پزشک مصری در حالی در دادگاه و باحضور نیروهای پلیس با 18 ضربه چاقو کشته شد که فرزند سه ساله و همسر وی نیز شاهد حادثه بودند . مراسم خاک سپاری الشربینی به راهپیمایی اعتراضی ضدسیاست های نژادپرستانه دولت آلمان و نیز گسترش اسلام ستیزی در این کشور تبدیل شد و حاضران شعار « آلمان دشمن خداست » سر دادند . تراژدی قتل الشربینی ( معروف به شهید حجاب ) بعنوان یک واقعیت در اروپا وجود دارد ... " اشپیگل نیز قتل این مسلمان را در صحن علنی دادگاه درسدن نمونه ای از انفعال قضایی و دولتی غرب در قبال حقوق مسلمانان دانست .
کمپین های مردمی ضدنژادپرستی و اسلام ستیزی اقدامات خشونت آمیز و ضدانسانی اعضای وابسته به جنبش " پگیدا " موجب خشم بسیاری از مردم در کشورهای اروپایی شده است . به نوشته روزنامه « لوکال » چاپ سوئد ، جمعیتی بالغ بر سه هزار تن در سراسر این کشور با برپایی دهها تظاهرات سازمان یافته خواستار توقف خشونت علیه مسلمانان و نقض حقوق شهروندی و دموکراسی شده اند . هزاران فعال نیز با تجمع مقابل کاخ سلطنتی سوئد در استکهلم اسلام هراسی و اسلام ستیزی در غرب را تقبیح کردند . پایگاه اینترنتی شبکه « تله سور » در گزارشی تصریح کرد: در آلمان نیز جنبش 6 هزار نفری « درسدن بدون نازی ها » در مقابل « پگیدا » شکل گرفت که با برپایی تظاهرات خواستار ترویج فرهنگ خوشامدگویی به مهاجرین در آلمان و مخالفت با خشونت های تبعیض آمیز از سوی نوادگان نازیسم شده اند . نکته حائز اهمیت این است که آنگلا مرکل نیز بدلیل نیاز کشورش به مهاجرین از حامیان این جنبش می باشد .به گزارش پلیس آلمان در سراسر این کشور بیش از 22هزار شهروند علیه افراطی گری ضدمسلمانان تظاهرات کردند .
در حالی که به نظر می رسد اسلامی نماهای وابسته صهیونیست موسوم به « داعش » در غرب آسیا باهماهنگی جنبش هایی نظیر " پگیدا " در اروپا سعی در تخریب چهره اسلام در عرصه بین المللی دارند اما اکثریت مردم در کشورهای اروپایی نه تنها علاقه ای به این نوع سیاست های مزدورانه ندارند بلکه از آن بعنوان اهرم فشاردیگری علیه نقض همیشگی حقوق شهروندی خود علیه دولت ها استفاده می کنند . مسلمانان نه تنها در سوئد و آلمان بلکه در سایر کشورهای اروپایی نیز از دستیابی به حقوق کامل خود محروم هستند . در ادبیات دولتی غرب اسلام گرایی ، اسلام ستیزی ، بنیادگرایی ، افراطی گری و حتی تروریسم با معنایی یکسان تفسیر می شود . بعلاوه اینکه نقش رسانه های وابسته و فاقد بیطرفی دراطلاع رسانی ، سیاستمداران تندرو و نیز اندیشمندان و نخبگان فکری اروپا در گسترش و تشدید اسلام هراسی و اسلام ستیزی بسیار حائز اهمیت است . مقامات بخش هلندی تبار بلژیک نیز مدتهاست که ورود دانش آموزان محجبه به بیش از 700 مدرسه دولتی را ممنوع اعلام کرده اند . یکی از احزاب سیاسی اتریش برای تبلیغ انتخاباتی خود بازی رایانه ای با عنوان « وداع با مساجد » را ساخت که کاربر در آن باید مناره ها و گنبد مساجد را مورد هدف گلوله قرار دهد .بنابراین باید اینگونه نتیجه گرفت که ادعای دولت های اروپایی درباره زندگی مسالمت آمیز همه فرهنگ و ادیان در کنار هم تحت حکومت های آنان ادعایی دروغین است و رویکرد اسلام ستیزی به رغم مخالفت و بی اعتنایی ملت های اروپایی نسبت به این سیاست ها همواره در اشکال مختلف از سوی آنها اجرا و حمایت می شود .
اگرچه بسیاری از رسانه های غربی وابسته تلاش می کنند سانسور شدید خبری را درباره حمایت شهروندان اروپایی از مهاجران و اتباع مسلمان و همچنین مخالفت آنها با سیاست های تبعیض آمیز دولت های خود رعایت کنند اما در هفته های اخیر و با توجه به موج بی سابقه اعتراض علیه اسلام ستیزی و اسلام هراسی در غرب رسانه هایی مانند بی بی سی ، الجزیره آمریکا ، سی ان ان ، هاآرتص ، هافینگتون پست و ... ناچار شدند به پوشش نسبی این راهپیمایی های مردمی بپردازند . بسیاری از کارشناسان معتقدند ریشه تشکیل گروه های افراط گرایی مانند « پگیدا » فقر و عدم توزیع عادلانه ثروت در کشورهای اروپایی از جمله آلمان می باشد . به نظر می رسد این جنبش ضداسلامی ، قربانی کردن مهاجرین و بخصوص مسلمانان را بعنوان ابزاری برای تحت فشار قرار دادن دولت استفاده می کند تا به مقاصد خود دست یابد . بعلاوه خشونت های بی سابقه تروریست های سلفی _ تکفیری در غرب آسیا ( که مورد حمایت آمریکا ، اسرائیل و هم پیمانان آنها بوده و هستند ) مانند بریدن سر شهروندان سوری و عراقی و یا مثله کردن اعضای بدن آنها نیز موجب تشدید القای تفکر و برداشتی نادرست از اسلام حقیقی در میان مردم جهان و بخصوص اروپائیان شده است. سازمان های امنیتی آلمان اعلام کرده اند به احتمال فراوان تعداد جوانانی که در سال 2015 برای جنگ و پیوستن به داعش راهی عراق و سوریه شوند ، افزایش یابد .
بااین حال این اقدمات هماهنگ شده و سازمان یافته نتوانسته موج استقبال از تعالیم دین مبین اسلام در اروپا و سرتاسر گیتی را متوقف نماید . بر اساس گزارش منتشر شده در سال 2010 جمعیت کل مسلمانان اروپا ( بدون احتساب ترکیه ) 44 میلیون نفر بوده که روند رشد این جمعیت دوبرابر رشد جمعیت سایر ادیان در قاره سبز می باشد . هم اکنون اسلام دومین دین بزرگ اروپا بوده و پیش بینی می شود تا سال 2030 بیش از یک چهارم جمعیت کل دنیا مسلمانان باشند . تظاهرات مردم کشورهای اروپایی علیه اسلام هراسی و رویکرد آنان در این موضوع نشانگر جایگاه اسلام در میان مردم اروپا است که واهی بودن اسلام هراسی سران غرب را نشان می دهد. حساسیت مردم اروپا نسبت به این موضوع بیانگر این حقیقت است که ملت ها با یکدیگر مشکلی ندارند و این سران غرب هستند که عامل تفرقه اند چنانکه برای رسیدن به اهداف خود داعش را ایجاد کردند. شایان ذکر است اتریش ، دانمارک ، انگلیس ، فرانسه ، هلند ، سوئد ، اسپانیا و سوئیس دارای بیشترین جمعیت مسلمان هستند که از این میان لندن ، برلین و پاریس موارد بیشتری از نقض حقوق قضایی و شهروندی مسلمانان را به ثبت رسانده اند. با این حال پیروان دین آسمانی اسلام موفق شده اند سیره اعتقادی خود رادر برابر بی فرهنگی های صلیبی دولت ها و افراطیون غربی حفظ کرده و همچنان ادامه دهند.
فارس
۱۷/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش می دهد ماموریت مشابه «داعش » و «پگیدا» برای اسلام هراسی در اروپا/ جنبش خوشامدگو
فارس گزارش می دهدماموریت مشابه داعش و پگیدا برای اسلام هراسی در اروپا جنبش خوشامدگویی به مسلمانان در اروپا شکل گرفتبر اساس گزارش منتشر شده در سال ۲۰۱۰ جمعیت کل مسلمانان اروپا بدون احتساب ترکیه ۴۴ میلیون نفر بوده که روند رشد این جمعیت دوبرابر رشد جمعیت سایر ادیان در قاره سبز میدر نشست مشترک تشکلهای دانشجویی دانشگاههای دولتی و آزاد مطرح شد آرزوی عارف برای انتخابات مجلس/نگرانی برای جن
در نشست مشترک تشکلهای دانشجویی دانشگاههای دولتی و آزاد مطرح شدآرزوی عارف برای انتخابات مجلس نگرانی برای جنبش دانشجوییرئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه نگران جنبش دانشجویی هستیم گفت جنبش دانشجویی نباید به تریبون جریانهای سیاسی خارج از دانشگاه تبدیل شود و نباید پرچم جریاچهار ذکر مجرب برای چهار مشکل
چهار ذکر مجرب برای چهار مشکل چهار ذکر مجرب برای چهار مشکل امام صادق ع فرموده است در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد 1- در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده چگونه به ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل آل عمران ایه 171 پناه نمی برد در صونظر جهانگردان اروپایی درباره امام رضا(ع)/ روایت جهانگرد ایتالیایی که همراه شاه عباس به مشهد رفت
نظر جهانگردان اروپایی درباره امام رضا ع روایت جهانگرد ایتالیایی که همراه شاه عباس به مشهد رفت فرهنگ > دین و اندیشه - جهانگردان اروپایی در جریان سفرهای خود به ایران و شهر مشهد از امام رضا ع و علاقه مردم به ایشان نوشته اند به گزارش خبرآنلاین جهانگردان و سفرنامه نونواب: مسلمانان و بودائیان برای آینده روشنتر تلاش کنند
سهشنبه ۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۱ رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه مسلمانان و بودائیان بیش از یک سوم جمعیت جهان را تشکیل میدهند تاکید کرد که این دو مکتب باید در جهت طراحی برای آینده روشنتر تلاش کنند به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلاماهانت به مسجد مسلمانان وین/عکس
در پی حمله نژاد پرستان اهانت به مسجد مسلمانان وین عکس حمله نژادپرستان به مسجد و قرار دادن سر خوک در آن خشم مسلمانان اتریش را برانگیخته است به گزارش سرویس دینی جام نیوز نژادپرستان اتریشی در حمله به مسجدی که ترکهای وین در آن نماز اقامه میکنند به درب ورودی مسجد سر خوکعدم وحدت مسلمانان موجب بسیاری از مشکلات است/ ازدواج دیر هنگام سبب فساد -
حجت الاسلام موسوی عدم وحدت مسلمانان موجب بسیاری از مشکلات است ازدواج دیر هنگام سبب فساد شناسهٔ خبر 2454407 جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۸ استانها > همدان همدان- امام جمعه موقت همدان با بیان اینکه مردم و مسلمانان باید دشمن را بشناسند و از هم جدا نشوند گفت همه مشکلات به علت عدم وحنماز مخصوص گشایش مشکل ازدواج از امام علی (ع)
نماز مخصوص گشایش مشکل ازدواج از امام علی ع هرکس این عمل را انجام دهد هر آنچه از خدا خواسته به او داده خواهد شد از حضرت علی ع روایت شده است که حضرت نمازی را برای کسانی که قصد ازدواج دارند و میخواهند همسر خوبی اختیار کنند بیان فرمودند دو رکعت نماز که در هر رکعت بعد از سوره حموحدت مسلمانان، مانعی برای ضربه دشمنان است
یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۶ نماینده مجمع تقریب مذاهب با اشاره به اینکه مسئله وحدت جزو اصول مسلمانان است گفت تا زمانی که مسلمانان وحدت داشته باشند دشمن نخواهد توانست به ما ضربه بزند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان جنوبی حجتالاسلام علیرضا ایمانیعلمالهدی: قرآن میتواند مسلمانان را گردهم جمع کند
جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۱۶ معاون امور ایران مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت تفاوت قرآن با سایر کتابهای مقدس مانند تورات و انجیل این است که قرآن کلام مستقیم خداوند است که به وسیله جبرئیل بر پیامبر ص نازل شد وهر کس خواست مشابه آن را بیاورد نتوانست به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاکریستین بنو: وحدت مسلمانان به میزان عقل و آگاهی آنهاست
جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۹ یک پژوهشگر حوزه قرآن و فلسفه اسلامی گفت فرصتها برای درک وحدت همان آگاهی و دوری از امیال نفسانی مثل خودشیفتگی و خودپرستی است که انسانها باید از آن دور شوند به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا پروفسور کریستین بنو در همایش وحدکشتار مسلمانان در هند توسط بودایی ها + تصویر
خودداری دولت هند از اعزام ارتش کشتار مسلمانان در هند توسط بودایی ها تصویر حملات بودوها درحالی طی ماههای اخیر تشدید شده که دولت هند با وجود درخواست مردم در ایالت آسام از اعزام ارتش برای حفاظت از آن خودداری کرده است به گزارش سرویس دینی جام نیوز خبرگزاری آناتولی از قتلذکری برای رفع مشکلات مادی
آیت الله شبیری زنجانی ذکری برای رفع مشکلات مادی حضرت آیةالله شبیری زنجانی میگویند تعقیباتی که بعد از نماز های واجب انجام میدهم و به آن مقیدم 7 مورد است به گزارش سرویس دینی جام نیوز حضرت آیةالله شبیری زنجانی میگویند تعقیباتی که بعد از نماز های واجب انجام می&zwصف طولانی کامیونها پشت دروازه ورود ایران به اروپا/ بازرگان درگیرمشکلات -
استمرار پیگیری مهر صف طولانی کامیونها پشت دروازه ورود ایران به اروپا بازرگان درگیرمشکلات شناسهٔ خبر 2448153 چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۵ ۲۰ استانها > آذربایجان غربی ارومیه- دریافت عوارض سوخت افزایش ترانزیت عدم هماهنگی در ساعات کار جوابگو نبودن دروازه های ورود وخروج و نبودسیستوحدت جوامع اسلامی در مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان شکل میگیرد
یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۱ یک استاد و پیشکوست قرآنی اظهار کرد قرآن موجب وحدت جوامع اسلامی است و این وحدت در رویدادهایی همچون مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان شکل میگیرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بهروز یاریگل در گفتوگویی با اشاره به برگزاری پنجمین دورهمشکلات بانک مرکزی اروپا عامل رکود تولید در حوزه پولی یورو
مشکلات بانک مرکزی اروپا عامل رکود تولید در حوزه پولی یورومشکلات بانک مرکزی اروپا برای اعمال سیاست پولی تاثیر گذار جهت برگرداندن پویایی به حوزه پولی یورو از جمله عواملی است که فعالیتهای اقتصادی در این منطقه را تحت الشعاع قرار داده اند به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاریچرا «مولوی عبدالحمید» جایزه یک تشکل ضددینی را میپذیرد؟! +تصاویر
گزارش انتقادی چرا مولوی عبدالحمید جایزه یک تشکل ضددینی را میپذیرد تصاویر عمده اقدامات کانون موسوم به مدافعان حقوق بشر در جهت مخالفت با برخی قوانین و احکام اسلامی و حمایت از محکومان امنیتی و مخالفان نظام است که به تبعیت از اعلامیه جهانی حقوق بشر و با هدف إعمال فشار به نظام-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها