تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802670094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فقدان نظام فکری مدون در جهان اسلام از دلایل گسترش تکفیر در میان جوانان است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


عالم برجسته سنی لبنانی:
فقدان نظام فکری مدون در جهان اسلام از دلایل گسترش تکفیر در میان جوانان است
امروز جوانان در کشورهای اسلامی و عربی در وضعیت فروپاشی اخلاقی، لائیک الحادی و یا تندروی فکری و افراطی و در معرض تفکرات تروریست زندگی می‌کنند.




به گزارش سرویس دینی جام نیوز، شیخ غازی حنینه، از علمای برجسته اهل سنت لبنان و از رهبران جبهه عمل اسلامی این کشور، نبود یک منظومه فکری مدون برای جوانان در کشورهای عربی و اسلامی را از دلایل گسترش پدیده تکفیر در این منطقه از جهان دانست.

شیخ غازی حنینه، رییس  جریان وحدت‌گرای «النهضة» لبنان، در گفت‌وگو با خبرنگار بین‌الملل شفقنا در این باره گفت: شکل‌گیری جریان های تکفیری و افراطی در منطقه به سه سال اخیر برنمی‌گردد، بلکه جرقه‌های شکل‌گیری این جریان‌های تکفیری و افراطی از حدود 40 سال پیش در کشورهای عربی و اسلامی زده شده است.
عضو شورای مرکزی تجمع علمای مسلمان لبنان، دو عامل منطقه‌ای و بین‌المللی را از دلایل رواج پدیده تکفیر در کشورهای عربی دانست و گفت: از جمله شرایط محیطی در کشورهای عربی و اسلامی که منجر به گسترش پدیده تکفیر شده است، این است که بخش زیادی از جمعیت جهان اسلام را نسل جوانان بین 18 تا 25 سال تشکیل می‌دهند، این در حالی است که این جوانان در وضعیت فراق و از هم‌گسستگی زندگی می‌کنند و این به خاطر این است که منظومه فکری و فرهنگی مدونی که بتواند پاسخگوی نیاز آنان باشد، وجود ندارد.

خطیب مسجد «سید الشهداء حمزه» در شهر «صیدا» لبنان اضافه کرد: امروز جوانان در کشورهای اسلامی و عربی در وضعیت فروپاشی اخلاقی، لائیک الحادی و یا تندروی فکری و افراطی و در معرض تفکرات تروریست زندگی می‌کنند و تعداد اندکی اصول دین و پایبندی دینی و اخلاقی را می‌شناسند، و همین امر سبب شده که آنان جذب جریان‌های تکفیری منطقه همچون داعش و النصره شوند.

شیخ غازی حنینه تصریح کرد: در حالی جوانان در کشورهای عربی و اسلامی از داشتن یک منظومه فکری و اعتقادی مدون بی‌بهره هستند، که طرح مقاومت در جنوب لبنان، غزه، کرانه باختری و قدس که هدف آن آزادی فلسطین و بازپس گرفتن مقدسات و نابودی رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیست است، تا حدودی توانسته است پاسخگوی نیازهای جوانان در این عرصه باشد.

رییس  جریان وحدت‌گرای «النهضة» لبنان، به عوامل بین‌المللی گسترش پدیده تکفیر در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از طریق حمایت از دست‌های پنهان خود در منطقه تلاش کردند از طریق سوءاستفاده از قشر جوان در کشورهای عربی و اسلامی، این پدیده را در افغانستان، سوریه، عراق و لیبی و مصر رواج دهند و هدف آنان از گسترش این پدیده ایجاد درگیری، خشونت، ناآرامی و ناامنی هرج و مرج در جهان اسلام است.

شیخ غازی حنینیه تأکید کرد: اندیشه‌‌ای که تکفیری‌ها آن را مبنای فکری خود قرار داده‌اند، هیچ  تفکر، آیین، مذهب و دینی را به نمی‌پذیرد و به رسمیت نمی شناسد و عقلانیت این گروه همچون عقلانیت یهودیان تندرو و افراطی است که خود را گروه برگزیده خداوند بر روی زمین می‌دانند.

عضو شورای مرکزی تجمع علمای مسلمان لبنان تأکید کرد: آن‌چه امروز در سوریه می‌گذرد، درگیری و نزاع میان شیعه و سنی نیست، بلکه درگیری و نزاع میان مردم سوریه و ارتش عربی این کشور با گروهی مهاجر تروریست و تندرو است که از کشورهای مختلف آمده‌اند، و همچنین در عراق نیز این وضعیت وجود دارد.

او گفت: اگرچه در میان این گروه‌های تکفیری تروریستی، مجموعه‌ای از سوری‌ها و عراقی‌ها نیز وجود دارد، اما اساس این درگیری میان ملت عراق و سوریه با گروه‌های تندرو، افراطی، متعصب و متحجر هستند که این گروه‌ها سابقا مورد حمایت آمریکا بودند، اما این کشور امروز با تشکیل نیروهای ائتلاف درصدد نابودی این افراد است.

وی گفت: برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که تا دیروز هزینه جنایات گروه‌های تروریستی در افغانستان، عراق و سوریه را پرداخت می‌کردند، امروز اموال خود را برای از بین بردن این گروه‌های تکفیری و تروریستی هزینه می‌کنند.

شیخ غازی حنینه در ادامه این گفت‌وگو به سوءاستفاده تکفیری‌ها و سرکردگان آن‌ها از مفهوم مقدس جهاد در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: جبهه تروریستی النصره و جریان تکفیری داعش و سایر گروه‌های تکفیری هرگز جهاد را به معنای حقیقی آن را نمی شناسند و آن ها تنها ریختن خون افراد بی‌گناه، کشتار مسلمانان و ایجاد رعب و وحشت را جهاد می‌نامند.

رییس  جریان وحدت‌گرای «النهضة» لبنان در پایان تأکید کرد: قطب‌نمای جهاد در جهان اسلام امروز باید فلسطین، قدس و ومسجدالاقصی باشد و هرکس می خواهد که تفنگ جهاد بر دوش بگیرد باید به فلسطین برود و در این زمینه بهانه نیاورد، زیرا امکانات و تجهیزات برای جهاد در سرزمین فلسطین فراهم است.   شفقنا



۰۶/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن