تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870584587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همزمانی اربعین وبزرگداشت آیت الله دستغیب |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: همزمانی اربعین وبزرگداشت آیت الله دستغیب
مدیر آستان احمدی و محمدی(ع) گفت: در ویژه برنامه گرامیداشت آیت الله دستغیب، عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) در آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) میزبان رئیس دفتر مقام معظم رهبری هستند.
کد خبر: ۴۵۷۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۳ - 10 December 2014


مدیر آستان احمدی و محمدی(ع) گفت: در ویژه برنامه گرامیداشت آیت الله دستغیب، عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) در آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) میزبان رئیس دفتر مقام معظم رهبری هستند.

به گزارش تسنیم ، حجت الاسلام اسماعیل پور عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در شب اربعین امام حسین(ع) میزبان رئیس دفتر مقام معظم رهبری هستند، اظهار داشت:  امسال مصادف با شهادت حسین گونه شهید محراب آیت الله دستغیب ویژه برنامه بزرگداشت این عالم ربانی با حضور حجت الاسلام محمدی گلپایگانی و هزاران نفر زائر و مجاور از نقاط مختلف کشور در صحن و سرای با صفای این امام زاده واجب التکریم برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در استحباب و عظمت برپایی مراسم اربعین امام حسین(ع) روایات متعدد وارد شده و اهمیت این امر تا جایی است که امام حسن عسکری(ع) یکی از نشانه های مؤمن را زیارت اربعین دانسته اند، افزود: خداوند تبارک و تعالی اهل بیت عصمت و طهارت را پیشوا و حجّت انسان های حقیقت طلب در همه اعصار قرار داده و بر ماست که با کسب معارف و درک تعالیم ایشان به خداوند متعال تمسک جوییم.

مدیر آستان احمدی و محمدی(ع) قیام امام حسین(ع) را یک نهضت همیشه زنده و پویا دانست و افزود: بنابر تعالیم قرآن در قیامت هر یک از مردم با امام خویش خوانده می‌شوند و شرط حضور در زمره شیعیان حضرت اباعبدالله(ع) پیروی از سیره عملی این امام مجاهد و آزاده و عدم خروج از خط ولایت است.

وی تصریح کرد: حضور حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم شب اربعین حسینی حرم مطهر نشانه توجه خاص مقام معظم رهبری به سومین حرم اهل بیت (ع) است که الحمد الله بارها از سوی معظم له مورد لطف و عنایت قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام اسماعیل پور با تاکید بر احیای آیین عزاداری و سوگواری امام حسین(ع) افزود: مقام معظم رهبری همواره در مناسبت های گوناگون ضرورت توجه به درس های عاشورا و نیز اهمیت برپایی مجالس عزاداری امام حسین(ع) را بیان داشته اند و فرموده اند هیچ وقت نباید امت اسلامی و جامعه‌ اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد. به طور قطع اسلام، زنده‌ به عاشورا و به حسین‌بن‌علی (ع) است.

وی سفر رئیس دفتر مقام معظم رهبری به شیراز در سالروز شهادت آیت الله دستغیب نخستین نماینده ولی فقیه و امام جمعه شیراز را گواه عنایت رهبر معظم به مردم ولایتمدار شیراز دانست و خاطرنشان کرد: مردم شیراز همواره در دفاع از مقام عظمای ولایت فقیه با بصیرت و آگاهانه عمل نموده و به لطف الهی عمل می کنند و حادثه عبرت آموز و اندوه بار عاشورا نمونه ای از غفلت مردم نسبت به مقام امامت و ولایت است.

حجت‌الاسلام اسماعیل پور با ذکر مصادف شدن سالروز شهادت شهید دستغیب با اربعین حسینی تصریح کرد: شهید آیت الله سید عبدالحسین دستغیب در شب عاشورا دیده به جهان گشود و نامش و حیاتش مصداق بارز عبودیت خداوند یکتا در سبیل حسینی بود.

وی افزود: شهید دستغیب در محضر اساتید بزرگی چون مرحوم آیت الله حاج شیخ کاظم شیرازی، آیت الله حاج سید ابوالحسن موسوی اصفهانی، آیت الله العظمی حاج سید میرزا آقا اصطهباناتی و آیت الله حاج میرزا علی آقا قاضی طباطبایی، آیت الله حاج شیخ محمد جواد انصاری همدانی کسب فیض کرد و موفق به کسب اجازه اجتهاد از مراجعی چون آیات عظام آقا ضیاء عراقی، شیخ کاظم شیرازی و سید ابوالحسن اصفهانی شد.

حجت‌الاسلام اسماعیل پور بیان کرد: این شهید بزرگوار همواره محور فعالیت های ولایی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند مردم شیراز نواهای عاشقانه و عارفانه این مرجع بصیریت افزا هیچ گاه از یاد نخواهند برد.

وی با بیان اینکه شهید دستغیب در اوج علم و اجتهاد، اسوه ولایتمداری بود و جایگاه رفیع ایشان درحدی بود که حضرت امام خمینی(ره)، این فقیه واصل را با عباراتی چون عالم عامل، مربی محرومان، شخصیتی ارزشمند و متعهد به اسلام توصیف کرده اند خاطرنشان کرد: علما و مردم شیراز با تاسی به حضرت اباعبدالله(ع)، شجره نظام اسلامی را با خون خود و جوانانشان آبیاری کرده اند و اهانت به نظام و مقام عظمی ولایت را بی پاسخ نخواهند گذاشت.

مدیر آستان احمدی و محمدی(ع) در پایان سخنان خود برنامه های اربعین حسینی را بدین شرح اعلام کرد: سومین حرم اهل بیت(ع) پس از نماز مغرب و عشای جمعه 21 آذرماه، پذیرای حضور گرم و پرشور محبین و عزاران خاندان عصمت و طهارت در ویژه برنامه های اربعین حسینی است.

همچنین آیین عزاداری مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان فارس در صبح روز اربعین حسینی در ساعت 9:30  صبح شروع شده و تا اذان ظهر ادامه دارد و برای تسهیل تردد عموم مردم شریف و فاه حال زائرین وسیله ایاب و ذهاب و ایستگاه های صلواتی درنظر گرفته شده است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن