واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ماجرای شرح صحیفه سجادیه توسط استاد انصاریان
بسیاری در جهان مشتاق صحیفه سجادیه هستند چراکه کتابی برای باقیات و صالحات است.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، حجت الاسلام حسین انصاریان طی سخنانی در همایش سیدالعابدین از دست اندرکاران این همایش تقدیر و تشکر کرد و گفت: از آن جا که افق طلوع این برنامه در کنار خلیج فارس و در دریای متصل به جهان در بندرعباس و دارای پیوندی عمیق با نفس گرم چهره ای بزرگوار همانند آیت الله نعیم آبادی و آیت الله مرحوم حائری است، جای تقدیر دارد.
وی گفت: فیلمی که در رابطه با بنده پخش شد و مطالبی که در مورد اینجانب بیان شد فقط در لیاقت و فضل اهل بیت (ع) است و نه درباره من. کارهایی که انجام شده است همان صحبت هایی است که حضرت سلیمان در مورد تخت بلقیس فرمودند. بنده به گفته امیرالمومنین علی (ع) که فرمودند: بنده ای الضعیف، الذلیل، الحقیر، مستکین، مسکین هستم که تنها در شناساندن شخصیت امام سجاد(ع) و صحیفه سجادیه قدمی برداشتم.
حجت الاسلام انصاریان به خاطره ای از آغاز شرح صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: زمانی که شرح مصباح الشریعه 15 جلدی را به پایان رساندم، همان شب به فکرم آمد که کار دیگری را آغاز کنم. به ذهنم آمد که به سراغ صحیفه سجادیه بروم همین که جملات اول این کتاب را دیدم گفتم که شرح این کتاب کار من نیست اما بعد از اقامه نماز مغرب و عشا وسوسه شدم و با دلی فروتن در شب ولادت پیامبر (ص) استخاره گرفتم و دیدم که همان جمله ای که در مقدمه کتاب آمده است «الباقیات و صالحات» آمد. گفتم که پروردگار اینطور رقم زده است که من این کار را انجام دهم.
وی ادامه داد: با اینکه تیراژ کتاب در چاپ اول به یک هزار جلد رسید اما در حال حاضر این کتاب شش بار چاپ شده است و چندین بار به زبان انگلیسی ترجمه شده است و در حال حاضر این کتاب مورد توجه دانشجویان، طلاب به ویژه مقام معظم رهبری قرار گرفته است و از دفاتر ایشان درخواست چاپ این کتاب در تیراژ بالا را داشته اند.
وی تصریح کرد: صحیفه سجادیه باقیات و صالحاتی است که با زبان دعا فرهنگ صحیح زندگی را ارایه می دهد، گفت: امام سجاد (ع) نه سفری به دریا داشته اند نه به دریا رفته اند اما با این همه تنوع در کره زمین به خداوند می فرمایند که ای خدایی که شگفتی های خلقت تو در دریاست و این نگاه جامع ایشان به ورای هستی است.
وی به ذکر خاطره ای در مورد کتاب صحیفه سجادیه پرداخت و گفت: در سفرهایی که اینجانب به حج داشته ام چهره های اهل سنت در مسجدالحرام در کنار من قرار می گرفتند و من با آنها مسامحه می کردم و آنها از من می خواستند که اگر من کتاب صحیفه سجادیه همراهم هست به آنها هدیه کنم. این نشان می دهد که امروز خیلی ها تشنه صحیفه سجادیه هستند و چه خوب بود که کتاب های تربیتی از نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و دیگر ادعیه ها تهیه می شد و از ابتدایی تا دانشگاه به عنوان کتاب زندگی مورد استفاده مردم قرار می گرفت. شبستان
۲۱/۰۸/۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]