تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799296134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه حل مشکلات حمل و نقل جاده‌ای ایران و ترکیه مذاکره است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا:

سفارت ایران در آنکارا در بیانیه‌ای اعلام کرد؛ راه حل مشکلات حمل و نقل جاده‌ای ایران و ترکیه مذاکره است

1393-07-28, 10:25
ا کنون هیچ تبعیضی بین کامیونهای خارجی که به ایران وارد شده اند قائل نبوده‌ایم. در حالی که رانندگان کشورهای مختلف با سیستم جاری قیمت سوخت در ایران مشکل ندارند و از آن ابراز رضایت می کنند تبدیل این سیستم برای کامیونهای ترکیه به مشکل بزرگ جای تعجب دارد!
سفارت جمهوری اسلامی ایران تماس بین مقامات دو کشور برای حل و فصل اختلاف نظر بر سر نحوه تعیین قیمت سوخت را تنها راه حل مساله ساده در حمل و نقل جاده ای می داند و اعتقاد دارد در حالی که رانندگان دو طرف در مرزها منتظر حل مساله برای عبور هستند جنجال رسانه ای حل این مشکل کاملا فنی را طولاتی تر می کند. رسانه ها به روشن تر شدن این مساله کمک کنند. به گزارش ایلنا، سفارت ایران در ترکیه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: تا کنون هیچ تبعیضی بین کامیونهای خارجی که به ایران وارد شده اند قائل نبوده‌ایم. در حالی که رانندگان کشورهای مختلف با سیستم جاری قیمت سوخت در ایران مشکل ندارند و از آن ابراز رضایت می کنند تبدیل این سیستم برای کامیونهای ترکیه به مشکل بزرگ جای تعجب دارد! صورت مساله چنین است در حالی که در ایران کامیونهای ایرانی و ترکیه سوخت به قیمت 20 قروش (ایرمی قروش) می‌زنند در ترکیه قیمت سوخت برای کامیونهای ایرانی 20 برابر یعنی 4 لیر است. برای جبران این تفاوت چشمگیر دولت ایران طبق مصوبه مجلس ایران از ده سال پیش به عنوان مابه التفاوت قیمت سوخت کامیونهای خارجی در ایران مبلغ 80 سنت برای هر لیتر که در ایران سوخت گیری می شود را در هنگام ورود اخذ می کند و سپس کامیون خارجی از جمله ترکیه در ایران سوخت 20 قروش استفاده می کند. در این صورت قیمت تمام شده سوخت برای کامیونهای خارجی در ایران حدودا 3 لیر خواهد بود. که هنوز یک لیر کمتر از قیمت ترکیه است. هنگامی که از 10 اکتبر طرف ترکیه اقدام به اخذ مبلغ از کامیونهای ایرانی کرد چون در ازای آن هیچ سرویسی از جمله سوخت ارزان به کامیونداران نمی دهد وزارت راه ایران آن را به مثابه عوارض تلقی کرد و چون اخذ عوارض براساس توافقنامه حمل و نقل ایران و ترکیه مجاز نیست طرف ایرانی مقابله به مثل کرد و برای اولین بار مبلغی معادل عوارض دریافتی طرف ترکیه را از کامیون های ایرانی دریافت کرد. کامیونهای ایرانی هم که از سوبسید سوخت ارزان استفاده می کنند بار شرکت های ترکیه را تا یک هزار یورو ارزانتر به ایران حمل می کنند. به عبارت دیگر سوبسید به نفع شرکت های ترک صادرکننده کالاو مصرف کننده تمام می شود و در تجارت ایران و ترکیه نقش مثبت ایفا کرده است. ایران کشور تولید کننده سوخت است و سوخت ارزان مربوط به مردم ایران است و این موضوع نباید موجب اختلاف شود. امکان ممانعت از سوخت گیری کامیونهای ترکیه در خاک ایران به دلیل طولانی بودن مسیر وجود ندارد و مهر و موم کردن باک آنها عملا قابل اجرا نیست زیرا باعث معطلی بیش از حد کامیون ها در ورود و خروج از کشور می باشد و صف های طولانی در درب های گمرکی ایجاد می کند و از سوی دیگر ضمن تشدید بوروکراسی احتمال تقلب و ارتکاب جرایم را فراهم خواهد ساخت و می تواند موجب درگیری رانندگان و ماموران ناظر بر حسن اجرای آن گردد. برخورد با افراد خاطی نیز مشکلات مضاعفی می تواند ایجاد کند. با این وجود طرف ایرانی با توجه به اصرار طرف ترکیه چند راه پیشنهاد کرده است: 1- به کامیونهای ترکیه در ایران سوخت به قیمت ترکیه داده شود. (4لیر) 2- به کامیونهای ایران در ترکیه سوخت به قیمت ایران داده شود. (20 قروش) 3- به کامیونهای دو کشور سوخت با قیمت برابر مورد توافق دوطرف داده شود. 4- همین روش کنونی را که برای همه کامیونهای خارجی انجام می دهیم ادامه دهیم و کامیون دار مبلغی در ورود مابه التفاوت بپردازد و در ایران سوخت ارزان بزند. 5- اگر پولی از رانندگان ایرانی گرفته میشود معلوم شود معادل آن چه خدمتی به آنها داده می شود.


1393-07-28, 10:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن