تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867714945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 هزار زن ایزدی در اسارت داعش + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



5 هزار زن ایزدی در اسارت داعش + تصاویر
شاهدان عینی بسیاری توافق نظر دارند که در مرکز این شهر یک بازار بزرگ زنان است. ساختمانی بزرگ که در آن مردان می‌توانند احتیاجات جنسی خود را برطرف کنند.



به این مطلب امتیاز دهید

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، جنگ رخدادی تلخ و خونین است که شعله های آن دامن مظلومین بیشماری را فارغ از دین و مذهب می سوزاند و این احوال امروز سوریه و عراق است.آتش جنگی که محور عربی ـ غربی ـ عبری به جان این دو کشور انداختند، آتشی که حکومت های به ظاهر اسلامی منطقه با حمایت های گوناگون هیزم کشان اصلی این آتش هستند.   دویچه وله(Dw) در خبری که از زبان چند زن ایزدی که توانستند از چنگ مسلمان نماهای داعش فرار کنند، پرداخته و آورده است:« تروریست‌های موسوم به "دولت اسلامی" در حمله به ایزدی‌های شمال عراق حدود پنج هزار زن و دختر را به گروگان گرفته‌اند. پنج نفر از این افراد شرح می‌دهند که طی ۲۳ روز اسارت بر آن‌ها چه گذشته است.   پنج دختری که ۲۳ روز در اسارت جریان تروریستی موسوم به "دولت اسلامی" بودند از بیان حوادثی که بر سرشان آمده شرم دارند. آن‌ها گوشه‌ای کز کرده، چادرها را روی صورت‌پائین کشیده و سرهای‌شان را به زیرافکنده‌اند.  

5خواهری که توانستند از دست مسلمان نماهای وهابی فرار کنند   این پنج خواهر از روستایی در دل کوه‌های سنجار آمده‌اند. سیلان که جوان‌ترین دختر است ۱۰ سال دارد و زهرا مسن‌ترین این دخترها ۲۰ ساله است. این پنج دختر جوان سه هفته در اسارت تروریست‌های "دولت اسلامی" بوده‌اند.   زهرا می‌گوید: «اوایل ماه اوت جهادی‌ها روستای ما را اشغال کردند.»   زهرا در ادامه می‌گوید تروریست‌های "دولت اسلامی" مردهای روستا را از زنان جدا کرده و زنان را در مدرسه روستا نگهداری می‌کردند. زهرا از آن زمان تاکنون پدرش را ندیده است. ما شب اول شاید فقط دوساعت خوابیدیم. ساعت چهار صبح آمدند تا ما را به سوی موصل ببرند. یکی از آن‌ها به خواهر کوچکتر من گفت: چادرت رو بردار. مادرم ناراحت شد و به او اعتراض کرد. او هم مادرم را کتک زد و گفت اگر چادرش را برندارد او را می‌کشم.»  

 

وضعیت آوارگان جنگ محور عربی ـ غربی علیه عراق   زهرا تعریف می‌کند که او خود در این سحرگاه ۶۵ زن مسن و ۱۶۵ دختر دزدیده شده را شمرده است. او می‌گوید ۴۰۰ مرد نیز دستگیر شده بودند: «نزدیک صبح صدای شلیک گلوله شنیدیم و پرسیدیم که صدای چیست؟ آن‌ها گفتند به یک خودروی ناشناس تیراندازی شده، اما بعد گفتند که مردهای دستگیر شده را کشته‌اند.»  

گفته می شود 5 هزار زن و دختر ایزدی اسیر مسلمان نماهای وهابی ـ تروریستی هستند   زهرا تعریف می‌کند که روز بعد زنان و دختران به صورت گروهی به موصل که مرکز خلافت اسلامی جریان تروریستی "دولت اسلامی" است منتقل شده‌اند. شاهدان عینی بسیاری توافق نظر دارند که در مرکز این شهر یک بازار بزرگ زنان است. ساختمانی بزرگ که در آن مردان می‌توانند احتیاجات جنسی خود را برطرف کنند.   از پنج هزار دختر دزدیده شده تنها ۴۳ نفر بازگشته‌اند. گفته می‌شود که شیخ‌های طایفه‌های سنی در موصل و فلوجه ‌ها تلاش کرده‌اند تا زنان را خریده و بعد آزاد کنند. به احتمال زیاد این پنج خواهر هم به همین ترتیب رها شده‌اند.   این دختران پس از آزادی اکنون نگران آنند که در جامعه سنتی ایزدی‌ها پذیرفته نشوند و به عنوان دخترانی که دامان‌شان لکه دار شده از این جامعه نیز طرد شوند، یا حتی محاکمه و سنگسار شوند. زهرا که در گوشه‌ای کز کرده، چادرش را روی صورت‌پائین کشیده و سرش را به زیر افکنده می‌گوید: «سرنوشت ما چه خواهد شد؟»   شمار ایزیدی‌ها را در سراسر جهان حدود ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار نفر تخمین می‌زنند. ایزدی‌ها یا ایزدیان، اقلیت مذهبی کردی هستند که در شمال عراق، سوریه، جنوب شرقی ترکیه، قفقاز و ایران زندگی می‌کنند. آیین آن‌ها ایزدیه، آمیزه‌ای از عقاید و ادیان پیش از اسلام و عقاید اسلامی است.    
 




۱۷/۰۷/۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن