واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ مهر ۱۳۹۳ (۹:۳۰ق.ظ)
واحد علوم و تحقيقات به شبکه مترو متصل ميشود معاون عمران و توسعه واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد از راهاندازي حمل و نقل کابلي به منظور کاهش در هزينهها و صرفهجويي در سوخت و زمان در واحد علوم و تحقيقات تا بهمنماه سال آينده و همچنين توسعه خط ۷ مترو تا اين واحد دانشگاهي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محسن هاشمي با يادآوري اينکه موضوع حمل و نقل در شهر تهران از اهميت بسيار بالايي برخوردار است، گفت: با توجه به اجراي طرح تجميع سازمان مرکزي در منطقه پونک و از طرفي افزايش تعداد دانشجويان در واحد علوم و تحقيقات و راه اندازي بيمارستان فرهيختگان در آينده نزديک، به منظور سهولت در حمل و نقل دانشجويان، استادان و کارکنان در بين ساختمانهاي مستقر در اين سايت، موضوع توسعه مترو در واحد علوم وتحقيقات يکي از بندهاي تفاهمنامه دانشگاه آزاد با شهرداري تهران بود که در حال پيگيري آن هستيم.
وي ادامه داد: در جلسه مشترکي که با حضور ميرزاده، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و قاليباف شهردار تهران صورت گرفت، قرار شد تا يکي از خطوط متروي تهران را تا واحد علوم و تحقيقات توسعه دهيم تا دانشجويان با حمل و نقل ريلي به دانشگاه رفت و آمد کنند.
معاون عمراني دانشگاه آزاد اسلامي تصريح کرد: مطالعات اوليه در اين مورد انجام شده و قرار است خط 7 مترو که از شرق تهران به غرب آن واقع در منطقه سعادت آباد ميرسد؛ پس از عبور از دره فرحزاد به واحد علوم وتحقيقات ختم شود.
به گفته هاشمي، با توجه به نظر کارشناسي يکي از مشاوران قديمي که خط 7 متروي تهران را بررسي کرده است، محل اين ايستگاه در پارکينگ جنوبي واحد علوم و تحقيقات خواهد بود.
وي خاطر نشان کرد: کارهاي مشاورهاي و مطالعات اوليه انجام شده است و اکنون در مرحله طراحي هستيم که همزمان با خط 7 متروي تهران که تا کنون 15 کيلومتر از آن ساخته شده است، ما نيز به آن برسيم که قطعا در آينده نزديک به علت تردد زياد در اين منطقه شاهد ترافيک خواهيم بود.
معاون عمران و توسعه واحد علوم و تحقيقات همچنين با اشاره به اينکه ساختمانهاي واقع در واحد علوم و تحقيقات در ارتفاع قرار دارد که پايينترين نقطه آن در ارتفاع هزارو 600 متري و بالاترين نقطه آن در ارتفاع 2هزار متري واقع است، گفت: بين بالاترين و پايينترين منطقه حدود 400 متر اختلاف ارتفاع وجود دارد و طول خيابانها نيز به 7 کيلومتر ميرسد که اکنون با اتوبوس بين سايتهاي موجود سرويسدهي ميشود.
وي ادامه داد: در دنيا در مناطقي که اختلاف ارتفاع زيادي وجود دارد و جابهجاييها بين 7 تا 10 کيلومتر صورت ميگيرد به منظور جلوگيري از آلودگي از حمل و نقل کابلي استفاده ميشود که با استفاده از آن در سايت علوم و تحقيقات طول تردد به هزارو 800 متر تقليل مييابد.
به گفته هاشمي، 30 اتوبوس به منظور جابهجايي مراجعهکنندگان ، دانشجويان و کارکنان در بين سايتها به کار گرفته شده است که با راه اندازي حمل و نقل کابلي گامي مهم به منظور صرفهجويي در سوخت و زمان و کاهش هزينهها، برداشته خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]