تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798323081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به جنگ‌های پروکسی در سوریه/ هفتمین کشور مسلمانی كه توسط به اصطلاح برنده جایزه صلح نوبل بمباران شده است!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش ویژه
نگاهی به جنگ‌های پروکسی در سوریه/ هفتمین کشور مسلمانی كه توسط به اصطلاح "برنده جایزه صلح نوبل" بمباران شده است!
آمریكا بمباران اهداف مدنظر خود را در داخل سوریه، در یك "کنسرت هماهنگ" با گروه متحد خود ، پنج رژیم دست نشانده به نام‌های عربستان سعودی، بحرین، امارات متحده عربی، قطر و اردن آغاز كرده است.
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، این بدان معناست که سوریه کشور عمدتا مسلمان منطقه ، اكنون توسط برنده جایزه صلح نوبل 2009 ، باراک اوباما ، پس از افغانستان، پاکستان، یمن، سومالی، لیبی و عراق، هفتمین كشور قربانی اوباما است.







با در نظر گرفتن عملكرد اوباما در كشورهای فوق چنین می‌توان استنباط كرد كه آمریكا هر كشوری را كه بخواهد، هر موقع بخواهد و به هر دلیلی ، می‌تواند بمباران كند ، حتی با مخالفت كنگره در ماجرای لیبی ، رئیس جمهور امریكا می‌تواند با اختیارات خود ، مستقل عمل كند . 


یک سال پیش ، مقامات دولت اوباما اصرار داشتن که بمباران و حمله به بشار اسد یک ضرورت اخلاقی و استراتژیک است . در حال حاضر ، اوباما معتقد است ، دشمنان اسد را در خاك سوریه بمباران می‌كند(!). هدف واقعی امریكا از بمباران سوریه هر چند كاملا مشخص نیست ، اما حقیقت امر این است كه آمریكا همیشه در جنگ بوده و خواهد بود .







شش هفته پس از حملات هوایی آمریکا ، عملا داعش به افزایش نیروهای خود سوق داده شده است و تاكنون تاثیر چندانی بر مهار آن نداشته است. ایالات متحده به خوبی می‌داند که چه چیزی به تحریك و تقویت احساسات ضد آمریکایی كمك می‌كند (و در نتیجه افراط گرایی ضد آمریکایی)، دقیقا همان چیزی است که مرتبا مرتکب آن شده است؛ "تجاوز نظامی واشنگتن در منطقه". ایجاد و تقویت دشمنان از ویژگی‌های آن است. (نیروهای پروكسی)


این همان چیزی است كه دلایل حضور نظامی و بی پایان جنگ را برای آمریكا توجیه می‌کند.


سوریه در یك جنگ پروكسی و با دخالت حامیان آن درگیر است و حضور نظامی آمریكا برای شكست دادن داعش هرگز جنبه اخلاقی نداشته است . در فاجعه لیبی و "مداخله" آمریکا در این کشور نشان می‌دهد كه آمریكا برای اهداف بشر دوستانه لیبی را بمباران نكرده است . انسان گرایی ادعا و بهانه است ، نه هدف .






 *** جنگ‌های پروکسی سوریه
 دکتر اسعد ابوخلیلی استاد علوم سیاسی در دانشگاه کالیفرنیا در این مورد می‌نویسد :
جنگ سوریه یک جنگ صرفا  پروكسی نمی‌باشد . این جنگ ، یک بعد قوی داخلی در سوریه دارد، اما توسط لایه‌های مختلف و ابعاد مداخله خارجی و برنامه‌های پنهان پیگیری می‌شود. ابتدا هزاران نفر از مردم سوریه در اعتراض به دولت بشار اسد به تظاهرات پرداختند، اما جنبش اعتراضی مدنی سوریه به خودی خود قابلیت گسترش این‌چنینی نداشت ، بلكه رسانه‌های غربی بر این امر و در كنار حمایت مالی نظامی غرب از شورشیان افراطی ، به آن دامن زدند . همزمان با جنبش اعتراضی در سال 2011 به نام پدیده موسوم به "بهار عربی"، ترکیه و رژیم‌های خلیج فارس ، گروه‌های شورشی مسلح را برای کمک به سرنگونی نظام بشار اسد ایجاد كردند . ابعاد داخلی جنگ سوریه ، در حال حاضر احتمالا به خاطر ائتلاف جنگ جهانی و منطقه‌ای به حاشیه رانده شده است . 









جنگ های پروکسی در سوریه امروز را می‌توان به شرح زیر خلاصه كرد :
۱.  جنگ داخلی وهابی :
هیچ جنگی در درون اسلام در كشور سوریه ، آنطور كه توماس فریدمن و دیگران گفته‌اند ، وجود ندارد .در واقع  یك شاخه میانه رو و مترقی از اسلام در سوریه وجود دارد و بسیاری از عناصر آن ، خود را با نظام کنونی موضع‌بندی کرده‌اند (در یك مسیر) .  بر خلاف ادعای اولیه مخالفان خارجی و طرفداران آن در غرب ، هرگز نسخه‌ای از اسلام میانه‌رو و مترقی در میان گروه‌های تروریست وجود نداشته است . چگونه ممكن است در حالی که حامیان مالی تروریست‌های سوریه ، ترکیه ، قطر و عربستان سعودی هستند همچنین ادعای درست باشد؟ جنگ داخلی وهابی ، منشا اصلی درگیری اعتقادی (افراطی) در سوریه است .  رژیم عربستان ، رژیم قطر ، النصرة ( القاعده ) و داعش اعتقادات وهابی دارند و هر كدام برای تسلط بر حوزه جنبش وهابی تلاش دارند .


۲.  تنش ایران و عربستان :
دو طرف در یك سلسله تعاملات منطقه با یكدیگر درگیر می‌باشند ، از یمن تا لبنان و سوریه . مناقشه بر سر تسلط سیاسی و هژمونی نیز مهمترین بخش درگیری عربستان با ایران است .


۳.  جنگ شیعه و سنی (با دست های پنهان غرب) :
- به دستور آمریکا و اسرائیل - یك جنگ ساختگی توسط رژیم عربستان به نام جنگ شیعه و سنی تحریک می‌شود كه عمده دلیل برای آن ، تضعیف اساس حمایت اعراب از حزب الله و ایران در منطقه است .


۴-  جنگ روسیه و ایالات متحده :
این جنگ یادآور جنگ سرد است . مناقشه بین دولت روسیه و دولت آمریکا هرگز تا این سطح از تنش ، حتی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ، نرسیده بود . درگیری این دو كشور در اوکراین و سوریه ، هر دو طرف را به كاربرد ترفندها و روش‌های جنگ سرد ، از جمله جنگ پروکسی ، سوق داده است .


۵.  درگیری قطر و عربستان :
این دو رژیم وهابی در بسیاری از مسائل منطقه با هم اختلاف دارند ، اما هر دو مایلند به نمایندگی از اسلام سیاسی صحبت کنند . حمایت همه جانبه قطر از اخوان المسلمین و برخی از عناصر افراطی‌، با حمایت همه جانبه رژیم عربستان از سلفی‌ها و برخی از عناصر اسلام جهادی همراه بوده است . این درگیری دو رژیم ، در ماجرای جبهة النصرة و داعش كاملا مشهود بود . 


۶.  حزب الله در مقابل "جنبش آینده" :
 هر دوی این جنبش‌های لبنانی در سوریه ، در حال جنگ با تروریست‎ها هستند .   " 







7.  جنگ‌های منطقه‌ای بین اخوان المسلمین از یک سو و سلفی ها در طرف دیگر .


این جنگ‌های پروکسی در حال حاضر مسیر حوادث در سوریه را مشخص می‌كنند .  شعارها که توسط ائتلاف جنگ اکنون مطرح می‌شود ، صرفا برای توجیه سیاست‌ها و تصمیم‌گیری کاربران خارجی است .








منابع:


http://english.al-akhbar.com/content/syrian-wars-proxy
https://firstlook.org/theintercept/2014/09/23/nobel-peace-prize-fact-day-syria-7th-country-bombed-obama/







گزارش از سید مجید حسینی




انتهای پیام./







تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن