واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دین و اندیشه > همایش ها و میزگردها نشست خبری معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد؛
نمایشگاه بیست و دوم قرآن، یک اتفاق بزرگ قرآنی بود / بخشهای تخصصی تر نمایشگاه تقویت میشود
نشست خبری معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی صبح امروز سهشنبه، یکم مهر با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد و حجت الاسلام والمسلمین علی پروانه مدیر کل دفتر آموزش و توسعه مشارکت های امور قرآن و عترت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی صبح امروز سهشنبه، یکم مهر با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد و حجت الاسلام والمسلمین علی پروانه مدیر کل دفتر آموزش و توسعه مشارکت های امور قرآن و عترت برگزار شد.
حجت الاسلام محمدرضا حشمتی در مورد دوازدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت که جمعه چهارم مهر ساعت 8 صبح در مؤسسات قرآنی و اداره کل قرآن و عترت کل استانهای کشور برگزار می شود گفت: در این آزمون 63 هزار نفر ثبت نام کرده اند که 11224تا از آنها از برادران هستند و 51691نفر خواهران می باشند؛که در 32 استان کشور برگزار می شود.
وی افزود: 8758 نفر از آزمون دهندگان زیر 12 سال هستند که آزمون برای آنها به صورت شفاهی برگزار می شود. در این آزمون برای اولین بار در تاریخ آزمونهای این معاونت 5هزار تومان از ثبت نام کنندگان اخذ شد که پیش بینی می شود تمام ثبت نام کنندگان در این آزمون شرکت کنند.
حشمتی تصریح کرد: این آزمون برای اولین بار به صورت الکترونیکی تصحیح خواهد شد و نتایج دو هفته بعد از آزمون ارئه می شود.
همچنین، حجتالاسلام حشمتی در این نشست خبری به ارائه گزارشی از دستاوردهای نمایشگاه بیست و دوم قرآن که از سوم تیرماه تا یکم مرداد (26 شعبان تا 25 رمضان) در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد پرداخت.
وی گفت: طبق آمارها یک میلیون و ششصد هزار تا دو میلیون نفر از این نمایشگاه دیدن کردند. فضای نمایشگاهی ما 5 هزار متر مربع فضای سرپوشیده و 15 هزار متر مربع فضای باز بود. شعار ما در این نمایشگاه «توسعه فرهنگ قرآنی با عزم ملی و مدیریت جهادی» بود.
حشمتی یادآورشد: بیش از 30 نهاد و وزارتخانه در برپایی این نمایشگاه با ما همکاری کردند. از جمله معاونت های سینمایی، هنری، مطبوعاتی و فرهنگی وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات اسلامی، اتحادیه موسسات قرآنی ، صدا و سیما و بویژه رادیو قرآن و ...ما را در برگزاری نمایشگاه یاری دادند.
وی افزود: برپایی 75 محفل انس با قرآن در مسجد جامع خرمشهر نمایشگاه و برگزاری مراسم شبهای احیا در آن، برگزاری بیش از 120 نشست تخصصی علمی با حضور اساتید در چند بخش شامل بخش بانوان، هنرهای نمایشی، حوزوی، برگزاری جلسات مشاوره دینی، که مورد استقبال خوبی قرار گرفت. اجرای 130 نمایش خیابانی و 30 اجرای نقالی در محوطه نمایشگاه نمایش 300 پایان نامه قرآن پژوه از 21 هزار پایان نامه، برگزاری نمایشگاه کتب و ادعیه و آثار هنری و صنایع دستی در چهار سالن مجزا،وبرگزاری همایش کاتبان وحی، بزرگداشت مرحوم خوشنویس با حضور 10 نفر اساتید برتر و چاپ کتاب، حضور 30 هنرمند –اندیشمند قرآنی خارجی از 20 کشور،... ازجمله فعالیت های ما در نمایشگاه بیست و دوم بود.
حشمتی تصریح کرد: در مجموع دستاوردی که نمایشگاه داشت یک اتفاق بزرگ قرآنی بود که در کشور افتاد. در آینده قصد داریم بخشهای تخصصی تر نمایشگاه تقویت شود برای مثال بخش بین الملل نمایشگاه را تقویت می کنیم و حتی به جای دعوت از میهمانان خارجی خودمان در 15 کشور حضور به هم می رسانیم.
وی درپایان گفت: امیدواریم ضعف های نمایشگاه های برگزار شده را برطرف کنیم. در حال حاضر دبیرخانه نمایشگاه بیست و سوم را استارتش را زده ایم و سایتش هم در حال راه اندازی است.
در پایان این نشست از آلبوم نشستهای علمی بیستودومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم و از کتاب و جزوات نشستهای علمی بیستودومین نمایشگاه قرآن رونمایی شد و به تعدادی از خبرگزاری ها و نهادهای قرآنی تقدیر شد.
۱۳۹۳/۷/۱ - ۱۳:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]