تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798443294




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قضاوت افراد از روی چهره


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
قضاوت اجتماعی,شبکه‌ های اجتماعی
محققان علوم اعصاب پاسخ دادند: قضاوت افراد از روی چهره اولین قضاوت ما در نخستین برخورد با افراد غریبه بر اساس ویژگی‌های چهره آنهاست.دانشمندان اکنون این ویژگی‌های صورت را که نخستین قضاوت ما بر اساس آنها شکل می‌گیرد، مشخص کرده‌اند.




اینکه قضاوت اجتماعی به ویژگی های جسمانی ربط دارد پدیده ای شناخته شده بود، اما اکنون محققان دانشگاه «یورک» به سرپرستی دکتر تام هارتلی، متخصص علوم اعصاب (نوروساینتیست) به آن جنبه ریاضی هم بخشیده اند و این موضوع توسط انیماتورها یا هر کسی که می خواهد مثلا در شبکه های اجتماعی تاثیر مورد نظر خود را بر دیگران بگذارد، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. دکتر هارتلی و گروه تحقیقاتی اش می خواستند بدانند حال که نخستین قضاوت افراد فقط با نگاه کردن چهره و بر اساس ویژگی های آن شکل می گیرد، آیا می توان این ویژگی ها را به دقت سنجید؟ در این تحقیق عکس صورت هزار نفر را به حداقل شش نفر نشان دادند و از آنها خواستند برای ۱۶ ویژگی مختلف مثل قابل اعتماد بودن یا هوش به عکس ها نمره بدهند. در نهایت این ارزیابی به سه خصلت کلیدی کاهش پیدا کرد؛ خوش برخورد بودن، سلطه طلبی یا جذابیت. با اندازه گیری ویژگی های صورت در این هزار عکس و ادغام آنها با نمره هایی که گرفته بودند، دکتر هارتلی و همکارانش یک مدل ریاضی طراحی کردند تا نشان دهد هر ویژگی صورت چه تاثیری بر قضاوت دیگران می گذارد. در قدم بعدی، کامپیوتر با استفاده از این مدل ریاضی، صورت های کارتونی طراحی کرد که القا کننده خوش برخوردی، سلطه طلبی و جذابیت (با درجات مختلف) و نیز صورت هایی با حالت های بینابین باشند. در مرحله آخر این چهره های کارتونی را به افراد داوطلب نشان دادند و درباره تاثیری که بر آنها گذاشته بود، سوال کردند. پاسخ ها با آنچه قرار بود چهره ها القا کنند، مطابقت می کرد. برای مثال وقتی کامپیوتر قرار بود چهره فرد خوش برخورد را طراحی کرده باشد، کسانی که آن را می دیدند نیز همین استنباط را داشتند. اما آیا می توان گفت مثلا مدل خاص ابرو یا چانه باعث چه نوع قضاوتی در افراد می شود؟ دکتر هارتلی محتاطانه پاسخ می دهد: بسیار دشوار است که بگوییم یک ویژگی مشخص یک تاثیر اجتماعی خاص را ایجاد می کند، به این دلیل که یک ویژگی خاص مثلا مدل ابرو در ترکیب با ویژگی های دیگر صورت متفاوت به نظر می رسد. با این حال بطور کلی می توان به این نتیجه رسید افرادی که چهره های عضلانی دارند بیشتر بعنوان افراد سلطه طلب و آنها که لبخندی بزرگ بر لب دارند، افراد خوش برخورد و قابل اعتماد قضاوت می شوند. آنچه می تواند نگران کننده باشد، تاثیر بزرگی است که یک نگاه زودگذر به چهره افراد بر قضاوت ما می گذارد. دکتر هارتلی گفت: اگر ما قضاوت خود را بر اساس این تاثیرات زودگذر بنا کنیم ممکن است مشکل ساز شود، بخصوص در دنیای امروز که ممکن است فقط یک عکس از کسی در شبکه های اجتماعی ببینیم و مجبور باشیم قضاوت خود را بر اساس آن شکل دهیم، اما از طرف دیگر این می تواند برای طراحان، نقاشان و عکاسان بسیار سودمند باشد و به این ترتیب بتوانند عکس یا طراحی خود را با همان تاثیری که مد نظرشان است، تولید کنند. این مدلسازی برای انیماتورها هم می تواند بسیار مفید باشد، زیرا انیماتور باید به طرح خود جان دهد و با چهره قهرمانان خود تاثیر خاصی بر بیننده بگذارد و با تغییری اندک، به چهره آنها بعد اجتماعی بدهد. وی افزود: نتیجه این تحقیق قابلیت های تجاری بسیاری دارد، زیرا افراد می توانند عکس خود را آنگونه که دوست دارند، در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ارائه دهند. دکتر هارتلی گفت: این تحقیق می تواند به ما نشان دهد که ما در مورد غریبه ها با کلمات ساده ای مثل خوش برخورد، کناره گیر و دیرجوش، سلطه طلب یا منفعل قضاوت می کنیم.(ایسنا)


دوشنبه 03 شهریور 1393 18:41    بازدید:2





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن