تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830312108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأثیرات سازمانهای نظامی بر شهروندان غیرنظامی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه نتایج یک تحقیق نشان می دهد؛
تأثیرات سازمانهای نظامی بر شهروندان غیرنظامی
محققان اعلام کردند که به نتایج جدیدی درباره تأثیر نظامی سازی بر عموم مردم، شهروندان غیرنظامی رسیده اند و بزرگترین تأثیر مثبت آن بهداشت و دسترسی به آموزش است.



به گزارش خبرگزاری مهر، تحقیقات انجام شده درباره تأثیر سازمانهای نظامی بر شهروندان غیر نظامی توسط استیو کارلتون فورد استاد و رئیس دپارتمان جامعه شناسی دانشگاه سینسیناتی انجام شده که اخیرا در صدونهمین انجمن جامعه شناسان آمریکا که در سانفرانسیسکو نیز حضور یافته بود. این تحقیقات با گرفتن اطلاعات یونیسف، بانک جهانی و موسسه تحقیقات صلح اسلو، شبکه یکپارچه تحقیقات تعارضات اجتماعی و موسسه کیفیت دولت انجام شده و سطح دسترسی به آب آشامیدنی، تسهیلات بهداشتی و درصد آموزش جمعیت و تمام استانداردهای یک جمعیت در رفاه را درنمونه های زمانی سالهای 1996 تا 2008 بررسی کرده اند. کارلتون فورد در این رابطه توضیح می دهد: همیشه این گمانه زنی وجود داشت که نظامی سازی اجتماعی دارای تأثیرات مثبتی است، با این اعتقاد که ساخت این گروه ها به معنای ساخت زیرساختهایی است که به جمعیت عمومی جامعه سود می رساند. وی افزود: در این رابطه این باور وجود دارد که به منظور ساخت یک ارتش قوی نیاز به یک جمعیت تحصیل کرده، منبع غذای کافی، سرمایه گذاری در بخش بهداشت و سلامت، توسعه کشاورزی، حمل و نقل و صنعت خوب وجود دارد اما همیشه از دیگر سو این تفکر هم وجود داشته است که نظامی سازی  مستلزم هزینه است. محققان اطلاعات 148 کشور جهان را با تمرکز بر تأثیرات نظامی سازی اجتماعی نظامی سازی پرتورین بررسی کرده اند. پرتورین به گارد ویژه امپراتوران روم باستان گفته می ‌شد. پیش از اینکه پرتورین‌ها به گارد نگهبانان امپراتور روم مبدل شوند وظیفه ‌شان پاسداری از افسران بلندپایه و کنسول‌های روم بود. نیروی پرتورین به دستور کنستانتین یکم در سده چهارم میلادی منحل‌ شد. نام پرتورین از نام فرماندهان جنگی رومی یا پرتور گرفته ‌شده ‌بود. به مرکز فرماندهی رومیان نیز پرتوریوم گفته می ‌شد. نظامی سازی اجتماعی دربرگیرنده ساخت و حفظ ارتش ها است. ارمنستان، بحرین، بلاروس، ارتیره، یونان، اردن، کامبوج، کره جنوبی، سنگاپور و ترکیه درمیان کشورهایی قرار می گیرند که دارای سطح قابل توجهی از نظامی سازی اجتماعی هستند.

نظامی سازی پرتورین این گروه، دارای کنترل مستقیم و غیر مستقیم روی دولت در قدرت هستند. این نوع نظامیان معمولا در کشورهای کودتا خیز فعالیت می کنند آنها از حیث تعداد کوچک هستند اما از بودجه های قابل توجهی برخوردارند. کشورهایی که دارای سطح بالایی از این نوع نظامی ها بود افغانستان، جمهوری دموکراتیک کنگو، هندوستان، کنیا، پاکستان، عربستان سعودی، تاجیکستان و اوگاندا هستند. محققان به این نتیجه رسیدند که دسترسی به سیستم و تسهیلات بهداشت، آب آشامیدنی، زنان و مردان تحصیل کرده موجب کاهش نرخ مرگ و میر کودکان شده است. علاوه براین، کشورهایی که دارای سطح بهتری از دسترسی به بهداشت هستند از نظر مرگ و میر کودکان در سطح پایین تری قرار دارند، همچنین کشورهایی که سطح آموزش زنانشان بالاست سطح مرگ و میر کودکانشان پایین است. بررسی محققان نشان می دهد که نظامی سازی اجتماعی نرخ مرگ و میر کودکان را کاهش و نظامی سازی پرتورین نرخ مرگ و میر کودکان زیر 5 سال را افزایش می دهد. این تحقیقات همچنین نشان می دهد کشورهایی که دارای سطح بالاتری از توسعه اقتصادی هستند و کشورهای دموکراتیک دارای نرخ پایینی در رابطه با مرگ و میر کودکان هستند. این محققان درنظر دارد به عنوان تحقیقات آینده خود چگونگی تأثیر نظامی سازی بر درآمد و مرگ و میر کودکان را بررسی کنند.


۱۳۹۳/۵/۲۹ - ۰۸:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن