تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852321112




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قرآن در مدرسه فیضیه غریب است و امیر‌المؤمنین(ع) در نجف!/ نمی‌دانم کارهایی مانند تواشیح چگونه کاری است؟! 


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه قرائتی در آئین گشایش فصل نشاط:
قرآن در مدرسه فیضیه غریب است و امیر‌المؤمنین(ع) در نجف!/ نمی‌دانم کارهایی مانند تواشیح چگونه کاری است؟! 
حجت الاسلام محسن قرائتی در آئین گشایش فصل نشاط با انتقاد از هزینه‌های بسیاری که در حوزه فرهنگ انجام می‌شود اما بازدهی ندارد، گفت: امروز باید ببینیم که ما به چه میزان در کشور تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه داریم؟ قرآن در مدرسه فیضیه غریب است. امیر‌المومنین در نجف غریب است.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور عصر امروز 26 خردادماه در آئین گشایش  فصل نشاط، طرح سراسری اوقات فراغت در سالن اندیشه حوزه هنری با اشاره به اینکه عظمت ماه رمضان به قرآن است، گفت: متاسفانه ما قرآن را رها کردیم در حالی که ماه رمضان پزش به قرآن است و نه روزه! 
 
وی ادامه داد: برای انجام کارهای فرهنگی و هنری ابتدا باید معنای فرهنگ و هنر را بدانیم. هنر یعنی زود یاد بگیریم و از یاد گرفتنش لذت ببریم و دیر هم فراموش کنیم. تابلوی عصر عاشورای استاد فرشچیان نمونه هنر است. برخی از کارهای هنری را فقط خود هنرمند می‌تواند توضیح دهد در حالی که هنر نباید مردم را گیج کند. 
 
قرائتی با انتقاد از هزینه‌های بسیاری که در حوزه فرهنگ انجام می‌شود اما بازدهی ندارد گفت: امروز باید ببینیم که ما به چه میزان در کشور تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه داریم؟ قرآن در مدرسه فیضیه غریب است. امیر‌المومنین در نجف غریب است. ما شورای فرهنگ عمومی درست کردیم. این شورا چقدر برای ماه رمضان که عظمتش به قرآن است فکر کرده؟ آیا قرآن جزء فرهنگ ما نیست؟ وزارت ارشاد چه کاری کرده است؟ 
 
رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه در دانشگاه تولید علم کم است افزود: متاسفانه ما تنها به دنبال جامعه‌شناسان و روانشناسان می‌رویم و در دانشگاه‌های ما بیشتر انتقال علم وجود دارد تا تولید علم. 
 
وی سه راهکار را برای رونق‌بخشی به مساجد کشور پیشنهاد کرد و گفت: در ابتدا باید قصد قربت کنیم و در مرحله دوم باید تولید علم داشته باشیم و در آخرین مرحله باید اخلاق را رعایت کنیم. متاسفانه ما خط را گم کردیم و به همین دلیل است که با وجود حدود 3 هزار پژوهشکده یک نفر به خدا وصل نمی‌شود. در دولت گذشته چون شهردار با رئیس جمهور مشکل داشت درب مساجد کشور بسته بود اما خوشبختانه در دولت فعلی این مساله حل شده است. 
 
قرائتی با تاکید بر اینکه باید قرآن را جدی بگیریم تا مشکل حل شود گفت: کارهایی مانند طرح تلاوت نور اگرچه کار خوبی است اما تا چه زمانی می‌خواهیم تنها به روخوانی قرآن اکتفا کنیم؟ باید در قرآن تدبر کنیم. 
 
وی با انتقاد از اینکه هویت خودمان را گم کردیم گفت: به همین دلیل است که بسیاری از کارهای فرهنگی ما بازدهی و معنایی ندارد. باید خودمان را کشف کنیم و محور را قرآن قرار دهیم. تمام عوامل سقوط یک جامعه در صفحه آخر دعای ابوحمزه ثمالی است. امام سجاد(ع) اینها را در یک صفحه آورده است. کارهای فرهنگی شاه عباس 400 سال است که ماندگار است اما از کارهای فرهنگی ما چه مانده است؟ ما چه چیز می خواهیم که در قرآن نیست؟
 
رئیس ستاد اقامه نماز درباره برنامه‌های فرهنگی مانند اجرای تواشیح نیز گله‌هایی را مطرح کرد و گفت: متاسفانه امروز علاوه بر تهاجم شرقی و غربی تهاجم مصری هم داریم! من نمی‌دانم کارهایی مانند تواشیح چگونه کاری است؟! 
 
قرائتی همچنین بیان کرد: ما آن قدر که بودجه برای فرهنگ عمومی می‌گذاریم خرج عقلمان کنیم. 20 سال است که قاریان بین‌المللی به این کشور می‌آیند آیا نباید یک بار مفسران قرآن بیایند؟!
 
وی در پایان سخنانش تاکید کرد: کار فرهنگی کار فنی است و علم دینی به غیر از فهم دینی است. مساجد ما باید به گونه‌ای باشند که وقتی افراد به آن مراجعه می‌کنند هربار حرف تازه‌ای بشنوند و این موضوع نیازمند مطالعه مستمر امام جماعت هر مسجد است. 



۱۳۹۳/۳/۲۶ - ۲۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن