محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829175471
توضیح نعمتزاده به مجلس درباره معوقات بانکی
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توضیح نعمتزاده به مجلس درباره معوقات بانکی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه گفته میشود معوقات بانکی حدود 80 هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت که تنها 15 تا 20 درصد این مبلغ مربوط به بخش تولید است.
کد خبر: ۳۹۴۳۳۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳ - 20 April 2014
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه گفته میشود معوقات بانکی حدود 80 هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت که تنها 15 تا 20 درصد این مبلغ مربوط به بخش تولید است.
به گزارش ایسنا، محمدرضا نعمتزاده در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارشی در مورد اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: طی سالهای گذشته سیاستهای مختلفی در موضوعات تخصصی توسط رهبری ابلاغ شده که از جمله آنها سیاستهای برنامه پنجم است که بسیار آموزنده و قوی بود و باعث شد اقدامات بزرگی مثل ایجاد صندوق توسعه ملی محقق شود.
وی با بیان اینکه سیاستهای اقتصاد مقاومتی سیاستهایی منسجم و یکپارچه است و میتواند ما را به اهداف چشمانداز بیست ساله برساند، یادآور شد: تکیه بر ظرفیت داخلی شامل ظرفیتهای انسانی، طبیعی، علمی، پژوهشی و دانشی، تحرک و پویایی و افزایش شاخصهای اقتصادی مثل ایجاد اشتغال، رفاه و عدالت اجتماعی از جمله نکاتی است که در سیاستهای اقتصاد مقاومتی به آن توجه شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت مقاوم بودن در برابر تهدیدها، مردممحور بودن اقتصاد، فسادستیزی، شفافسازی مقررات، عدم تبعیض و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی را از دیگر ویژگیهای سیاستهای اقتصاد مقاومتی عنوان و خاطرنشان کرد: کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی در برنامه پنجم هم آمده بود. فرمایش رهبری این است که بودجه دولت از نفت بریده شود، این بدان معناست که ما باید سایر درآمدها به ویژه درآمد صادرات غیرنفتی را به نحوی افزایش دهیم که سهم نفت در مجموع درآمدها کاهش یابد.
نعمتزاده با بیان اینکه دوازده اصل از 24 اصل سیاستهای اقتصاد مقاومتی مربوط به بخش صنعت، معدن و تجارت است، تصریح کرد: در همین راستا ما در وزارت صنعت ستادی را با حضور پانزده نفر از معاونین، مشاورین و کارشناسان وزارتخانه و همچنین بخش خصوصی، واحدهای مردمنهاد و چند نفر از اساتید به راه انداختیم که این ستاد مغز متفکر ماست و به صورت هفتگی تشکیل جلسه میدهد تا بتوانیم برنامههای خود را درباره اقتصاد مقاومتی ارائه کنیم.
وی با ابراز تاسف از کوتاهی در اجرای سیاستهای مختلف ابلاغی رهبری و همچنین چشمانداز بیست ساله، خاطرنشان کرد: اقتصاد پیش نمیرود مگر اینکه مقاوم و درونزا باشد و ما هم امیدواریم همه مردم در رابطه با توسعه اقتصادی فعال شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامههای این وزارتخانه برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: افزایش سهم تولید و صادرات محصولات خدمات دانشبنیان، رفع کلیه موانع قانونی و اجرایی تولید، تشویق به سرمایهگذاری بخشهای خصوصی، تعاونی و سرمایهگذاران خارجی و همچنین ارتقای کیفی محصولات تولیدی و روزآمد کردن فرآیندهای تولید به دانش روز از جمله برنامههایی است که وزارتخانه ما برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی دنبال میکند.
نعمتزاده در ادامه توسعه روابط تجاری، محور قرار دادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، ارتقای سطح دانش نیروی انسانی، رقابتپذیر کردن اقتصاد، برگزاری دورههای آموزشی برای صنایع، معادن و بخش تجارت کشور و همچنین توجه به تحقیق و توسعه در رابطه با ارتقای بهرهوری را از دیگر الزامات سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست.
وی از تشکیل کمیتهای در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای شناسایی قوانین زاید خبر داد و افزود: حدود 25 مورد مصوبه دولت که از گذشته و در دولتهای مختلف اجرایی میشده و مانع رشد تولید و صادرات بوده شناسایی شده و به کلی لغو شده و بعضا اصلاح شده است. همچنین ما 35 مورد اصلاحیه جدید برای مصوبات دولت پیشبینی کردهایم و درصدد رفع موانع صادرات هستیم.
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در این میان خطاب به وزیر صنعت گفت: یکی از نکاتی که دغدغه اکثر نمایندگان است این است که بسیاری از بخشهای صنایع یا تعطیل هستند یا با ظرفیت پایین فعالیت میکنند و مشکل اصلی آنها سرمایه در گردش است. از سوی دیگر بانکها همراهی درستی نکردهاند. همچنین گاهی بخشهای تولیدی به خاطر نوسان قیمت ارز معوقاتی دارند. مجلس هم اختیار بخشودگی جرایم و تخصیص معوقات را به دولت داده است.
وی در ادامه خطاب به نعمتزاده، گفت: توضیح دهید که بانکها چطور میخواهند در خدمت تولید کار کنند؟ یکی از مشکلات مطروحه از سوی نمایندگان این است که بعضا بانکها شرکتهای اقماری دارند که بیشتر تسهیلات خود را به آنها میدهند، شما به عنوان متولی اصلی صنعت و معدن در این باره چه کردهاید؟
نعمتزاده در همین رابطه به وجود مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اشاره و خاطرنشان کرد: ما در سالهای گذشته تورم 30 تا 40 درصدی را تجربه کردهایم و با افزایش قیمت ارز از 1000 به 3000 تومان، هزینههای ارزی نیز افزایش یافت در حالی که سرمایه بانکها ثابت است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دولت درصدد افزایش سرمایه بانک صنعت و معدن است، گفت: بانک توسعه صادرات نیز تنها برای هفت درصد از صادرات غیرنفتی میتواند وام میدهد. با بانکهای ملی و سپه نیز جلساتی داشتهایم و درصدد رفع این مشکل هستیم. بانکهای خصوصی نیز ظرفیت محدودی دارند.
وی یادآور شد: در سال گذشته ما بدون احتساب میعانات نفتی و گازی، 35 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم در حالی که میزان واردات 49 میلیارد دلار بوده است لذا باید کمک کنیم که صادرات غیرنفتی افزایش یابد.
نعمتزاده در ادامه درباره معوقات بانکی نیز خاطرنشان کرد: اینکه گفته میشود معوقات بانکی نزدیک به 80 هزار میلیارد تومان است باید دید چند درصد از این مطالبات مربوط به بخش تولید است. طبق بررسیهای انجام شده بین 15 تا 20 درصد از معوقات بانکی به مطالبات واحدهای تولیدی برمیگردد؛ بنابراین 80 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی به سمت سفتهبازی حرکت کرده و نه تولید، که اگر اینگونه بود باید تورم کاهش مییافت.
رییس مجلس شورای اسلامی مجددا خطاب به نعمتزاده گفت: شما که تایید میکنید بخشی از معوقات مربوط به تولید است و این به خاطر نوسان قیمت ارز بوده میتوانید با قانون مجلس این معوقات را تقسیط کنید و واحدهای تولیدی را مشمول بخشودگی کنید.
نعمتزاده در این باره گفت: اگر بانکها در اختیار من بودند حتما این کار را میکردم.
وی با اشاره به وجود سه میلیون صنف در داخل کشور، اظهار کرد: دو میلیون از اصناف رسمی و با مجوز اتحادیهها فعالیت میکنند و یک سوم آنها به خاطر اینکه شغل مولدی در کشور به وجود نیامده به یک دکه یا مغازه روی آورده و کاسبی میکنند. اینها فروش بالایی ندارند ولی با توجه به اینکه باید یک خانواده را اداره کنند قیمتها را افزایش میدهند. ما درصدد این هستیم که تسهیلات بیشتری برای اصناف در نظر بگیریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بررسی لایحه تجارت در مجلس، یادآور شد: ما معتقدیم نیاز به 1260 مورد قانون جدید نیست چرا که اگر این مصوبات ابلاغ شود بازدارنده توسعهی تجارت خواهد بود. بهتر است قانون تجارت در قالب اصلاحیه مطرح شود البته موارد خوبی هم در آن وجود دارد اما نیازی نیست که یک قانون مادر را به کلی عوض کنیم.
لاریجانی در همین رابطه گفت: البته لایحه تجارت در دورههای گذشته از سوی دولت به مجلس ارائه شده و نزدیک هشت سال است در مجلس مورد بررسی قرار میگیرد. اکنون هم این لایحه به صورت اصل 85 در کمیسیون حقوقی در حال بررسی است و شما میتوانید موارد مدنظر خود را آنجا مطرح کنید.
نعمتزاده در ادامه به وجود اشکالاتی در قانون جدید ستاد مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: قانون برنامه پنجم میگوید تنها ابزار کنترل واردات، تعرفه است و ما نباید واردات برخی محصولات را ممنوع کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای اجرای سیاستهای مقاومتی باید به جای کلیگویی، ابزار اجرایی فراهم شود، افزود: از جمله اهداف ما برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی این است که نسبت ارزش افزوده بخش صنعت، معدن و تجارت به تولید ناخالص از 38 به 45 درصد افزایش یابد. همچنین درصدد این هستیم که سهم صادرات محصولات با فناوریهای متوسط و بالا به صادرات کل صنایع و معادن به 30 درصد برسد و کالای باارزش تولید و صادر کنیم. همچنین در نظر داریم رتبه کشور در رقابتپذیری جهانی را به کمتر از 45 نزدیک کنیم و رشد سالانه نرخ بهرهوری کل عوامل تولید به سه درصد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه صادرات غیرنفتی بدون تولید امکانپذیر نیست، اظهار کرد: ما در بخش پتروشیمی، صادرات کود داشتیم اما در اسفندماه سال گذشته وزیر جهاد کشاورزی گفتند که کود صادرات نکنید زیرا فصل کشت است البته ما روز گذشته با بانک مرکزی و اتحادیه کارفرمایان پتروشیمی صحبت کردیم تا مشکل برای اردیبهشت ماه حل شود و کود هم برای مصرف داخل و هم صادرات، تولید شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان با تاکید بر لزوم جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی، یادآور شد: ما معتقدیم این رقم باید سالانه به سه میلیارد دلار برسد چرا که آمار جهانی نشان میدهد به ازای یک دلار سرمایهگذاری خارجی، دو دلار به صادرات اضافه خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس: بهره بالای بانکی نفس تولید را بریده است
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس بهره بالای بانکی نفس تولید را بریده است شیروان بجنورد - ایرنا - رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت بهره های بالای بانکی امکان فعالیت را از فعالان بخش تولید کشور سلب کرده است عبدالرضا عزیزی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با انتقاد از بهرهتوضیح سخنگو درباره انصرافی ها از یارانه
توضیح سخنگو درباره انصرافی ها از یارانه سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها گفت به نظر می رسد شمار انصراف دهندگان از دریافت یارانه نقدی در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها با پیش بینی دولت تا حدود زیادی منطبق باشد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر در پی انتشار آمارهای تائید نشده اگزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره اقتصاد مقاومتی
اقتصادی اقتصاد کلان گزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره اقتصاد مقاومتی گزارش کارشناسی مرکز پژوهش های مجلس درباره اقتصاد مقاومتی را در دو بخش و یک جمع بندی تهیه و امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد به گزارش خبرگزاری مهر معاونت پژوهشهای اقتصادی و بودجه این مرکز دراظهارات اژهای درباره معوقات بانکها
اظهارات اژهای درباره معوقات بانکها سخنگوی دستگاه قضایی مجموع معوقات بانکهای خصوصی و دولتی را ۶۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد فارس سخنگوی دستگاه قضایی مجموع معوقات بانکهای خصوصی و دولتی را ۶۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد حجتالاسلام محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه در شصتمین نتوضیحات عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مصاحبه با شبکه «من و تو»
توضیحات عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مصاحبه با شبکه من و تو پژمان فر ادامه داد این خبرنگار رسانه خود را معرفی نکرد و بلافاصله سوالش را مطرح کرد و من هم که معمولا سعی می کنم به سوالات خبرنگاران پاسخ دهم با او مصاحبه کردم و فرصت اینکه از او بپرسم که از کجا تماس گرفته نشد عضو کتوضیحات نماینده مجلس درباره مصاحبه با شبکه من و تو
توضیحات نماینده مجلس درباره مصاحبه با شبکه من و تو پژمان فر ادامه داد این خبرنگار رسانه خود را معرفی نکرد و بلافاصله سوالش را مطرح کرد و من هم که معمولا سعی می کنم به سوالات خبرنگاران پاسخ دهم با او مصاحبه کردم و فرصت اینکه از او بپرسم که از کجا تماس گرفته نشد آفتاب عضو کمیستوضیحات اژهای درباره پرونده احمدینژاد
توضیحات اژهای درباره پرونده احمدینژاد سخنگوی قوه قضائیه از محکوم شدن رئیس جمهوری سابق در پی شکایت یک شهروند اردبیلی و ادامه رسیدگی به پرونده تخلف در ستاد سوخت حادثه ۲۲ بهمن قم و شهادت طلبه ناهی از منکر خبر داد فارس محسن اژهای در ادامه نشست خبری امروز خود در پاسخ به این سؤاتوضیح وزیر کار درباره سرنوشت کارگران در مرحله دوم هدفمندی یارانهها
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۲ وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره سرنوشت کارگران و مشمولان قانون کار در مرحله دوم هدفمندی یارانهها توضیح داد به گزارش ایسنا دکتر علی ربیعی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه تضمین و اطمینان جنابعالی درباره اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها چیستتوضیحات بانک مرکزی درباره دریافت مطالبات ایران از آمریکا: هنوز 5 قسط دیگر را نگرفته ایم
توضیحات بانک مرکزی درباره دریافت مطالبات ایران از آمریکا هنوز 5 قسط دیگر را نگرفته ایم اقتصاد > اقتصاد سیاسی - ایرنا نوشت رییس کل بانک مرکزی گفت تا کنون سه قسط از 8 قسط توافق ژنو به مبلغ یک میلیارد و 550 میلیون دلار دریافت شده و دو قسط چهارم و پنجم نیز در راه استتوضیحات شریعتمداری درباره مرحله دوم هدفمندی
توضیحات شریعتمداری درباره مرحله دوم هدفمندی کد خبر ۳۹۱۰۷۵ تاریخ انتشار ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۶ - 07 April 2014 معاون اجرایی رئیسجمهور گفت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها خط فقر تعیین نکردهایم و به این موضوع معتقد نیستیم آنها که اعلام نیاز به یارانه میکنند جزو فقرا هستنمعوقات بانكي، ضلع گنگ اقتصاد مقاومتي
معوقات بانكي ضلع گنگ اقتصاد مقاومتي ظهور بانكها در اقتصاد ايران از همان نقطه آغاز تاكنون يك ويژگي مشترك و ممتاز در بدنه اقتصاد داشته و دارد آن هم تأمين مالي پروژهها و تسهيلات خرد و بزرگ است تكيه شديد دولتها چه قبل از انقلاب و چه پس از آن به طلاي سياه باعث شده دلارهاي نفتيدعوت کمیسیون فرهنگی مجلس از جنتی برای توضیح درباره دیدارش با خاتمی
دعوت کمیسیون فرهنگی مجلس از جنتی برای توضیح درباره دیدارش با خاتمی تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد این کمیسیون از آقای علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارایه توضیحات درباره دیدار اخیرش با سید محمد خاتمی دعوت کرده است حجت السلام والمسلمین ععلیرغم توضیحات وزیر نفت ابهام درباره قیمتگذاری گاز پتروشیمیها همچنان باقی است
علیرغم توضیحات وزیر نفتابهام درباره قیمتگذاری گاز پتروشیمیها همچنان باقی استعلیرغم آنکه وزیر نفت درباره ابهامات مربوط به مغایرت قانونی مصوبه هیئت دولت با قانون بودجه ۹۳ درباره خوراک پتروشیمیها توضیحاتی ارائه کرده است اما هنوز ابهامات قابل توجه و مهمی در این باره وجود دارد بهاقتصاددانان مجلس از روحانی خواستند حساب های بانکی مردم بررسی شود/متن نامه
اقتصاددانان مجلس از روحانی خواستند حساب های بانکی مردم بررسی شود متن نامه اقتصاد > اقتصاد سیاسی - مهر نوشت اقتصاددانان مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رئیس جمهور نسبت به نقش بانک ها و برخی زراندوزان در پنهان کردن درآمد واقعی افراد و بنگاههای اقتصادی هشدار دادند 15توضیحات مخابرات درباره افزایش تعرفه تلفن
توضیحات مخابرات درباره افزایش تعرفه تلفن زارعیان در ارتباط با تاریخ اعمال این تعرفهها نیز توضیح داد از هر تاریخی که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به شرکت مخابرات ابلاغ کند شرکت مخابرات نیز از همان تاریخ تعرفهها را عملیاتی خواهد کرد که احتمالا این تاریخ اول فروردینماه خواهد بوتوضیحات نمانیده مجلس درباره مصاحبه با MANOTO
توضیحات نمانیده مجلس درباره مصاحبه با MANOTOتاریخ انتشار سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۰۳ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اگر خبرنگار شبکه من و تو رسانه خود را معرفی می کرد قطعا با او مصاحبه نمی کردم گفت که این خیلی طبیعی است که بنده با چنین شبکهای که هزینه خود راتوضیحات وزارت نیرو درباره قبضهای برق
توضیحات وزارت نیرو درباره قبضهای برقتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۶ ۰۹ معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در مورد چگونگی محاسبه افزایش ۲۴ درصدی تعرفه برق با وجود افزایش تعرفه تا ۹۰ درصد به صورت پلکانی با اشاره به امکان وجود اشتباه در قبوض اظهار کرد مصوبه دولت-
اقتصادی
پربازدیدترینها