واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دعوت کمیسیون فرهنگی مجلس از جنتی برای توضیح درباره دیدارش با خاتمی تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: این کمیسیون از آقای «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارایه توضیحات درباره دیدار اخیرش با سید محمد خاتمی دعوت کرده است.

حجت السلام والمسلمین «علی طاهری» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا افزود: این نامه فردا برای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال می شود و احتمالا این نشست سه شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه با توجه به نامگذاری سال 93 با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ، کمیسیون فرهنگی دارای مسوولیت بیشتری خواهد بود، اظهار داشت: جهت گیری کمیسیون فرهنگی در سال 93 پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب درباره مسایل فرهنگی و تقویت زیر ساخت های فرهنگی در کشور خواهد بود.
نماینده مردم گرگان در مجلس با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با رهبر معظم انقلاب در آخرین روزهای سال 92 ادامه داد: در این دیدار رهبر معظم انقلاب نگرانی هایی درباره مسایل فرهنگی داشتند و بعد از آن سخنرانی بود که دو کمیسیون فرهنگی و آموزش و تحقیقات تصمیم گرفتند کارگروهی مشترکی برای پیگیری مطالبات فرهنگی رهبر معظم انقلاب شکل گیرد.
وی افزود: طی هفته جاری روسای دو کمیسیون فرهنگی و آموزش و تحقیقات مجلس جلسه مشترکی خواهند داشت تا بزودی کارگروه مربوطه تشکیل و آغاز بکار کند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: کارگروه های مختلف کمیسیون فرهنگی همچنین موظف شدند آنچه را در سال 92 بررسی و نهایی کرده اند، به هیات رییسه کمیسیون تقدیم کنند تا برای ارجاع نهایی به هیات رییسه مجلس فرستاده شود.
وی گفت: در ماده 2 قانون برنامه پنجم توسعه نکته ای وجود دارد که دولت موظف است، برای طرح های مهم سالیانه، پیوست فرهنگی ارایه دهد و وظیفه این بخش نیز به معاونت راهبردی ریاست جمهوری محول شده است.
طاهری ادامه داد: در جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مصوب شد این کمیسیون در مکاتبه ای با محمد باقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری از وی بخواهد که در مکاتبه ای با دستگاه های اجرایی برای اجرای طرح های مهم به آنان گوشزد کند که این طرح ها پیوست فرهنگی داشته باشند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همچنین در این جلسه مصوب شد حجت الاسلام «سیدمرتضی حسینی» نماینده قزوین جایگزین حجت الاسلام «مفیدکیایی نژاد» نماینده مردم ساوجبلاغ در شورای فرهنگی عمومی شود.
سیام**9103**1572
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]