تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832354431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حدیثی از امام حسن عسکری(ع) درباره مقام حضرت زهرا (س)/ فاطمیه اول به کدام هیئتها برویم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه بسته فرهنگی پیشنهادی گروه دین و اندیشه؛
حدیثی از امام حسن عسکری(ع) درباره مقام حضرت زهرا (س)/ فاطمیه اول به کدام هیئتها برویم
خبرگزاری مهر ـ گروه دین و اندیشه: امام حسن عسکری(ع) در مورد مقام و مرتبه حضرت فاطمه زهرا(س) می فرمایند:  «نحن حجج اللّه على خلقه و جدّتنا فاطمة حجّة علينا: ما حجتهاي خدا بر مخلوقين هستيم و جد ما حضرت فاطمه حجت بر ماست.» 



یک آیه قرآنی در مورد مودت اهل بیت(ع)
 
خداوند کریم در آیه 23 سوره شوری می فرمایند: «ذَلِكَ الَّذِي يُبَشِّرُ اللَّهُ عِبَادَهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى وَمَن يَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَّزِدْ لَهُ فِيهَا حُسْنًا إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَكُورٌ: اين همان [پاداشى] است كه خدا بندگان خود را كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده ‏اند [بدان] مژده داده است بگو به ازاى آن [رسالت] پاداشى از شما خواستار نيستم مگر دوستى درباره خويشاوندان و هر كس نيكى به جاى آورد [و طاعتى اندوزد] براى او در ثواب آن خواهيم افزود قطعا خدا آمرزنده و قدرشناس است.»
 
چند حدیث در مودت اهل بیت(ع)
 
در قرآن و روایات اسلامی بر مودت و محبت اهل بیت پیامبر(ص) تأكید فراوان شده است و این تنها بدان جهت نیست كه آنان ذریه پیامبر(ص) و از نسل اویند، بلكه از آن جهت است كه آنان دارای فضایل و كمالات و به عبارت دیگر جامع همه صفات كمال و جمالند. به تعبیر دقیقتر مظهر صفات جمال و جلال الهی اند، لذا در حقیقت، دوست داشتن آنان با آن جامعیت، محبت به خوبیهایی است كه در آنان به نحو كامل تجلّی نموده و منبع همه این خوبیها خداوند متعال است. پس در حقیقت محبت و اظهار عشق و ارادات قلبی به اهل بیت(ع) محبت و اظهار ارادات به خداوند متعال است و از آنجا كه محبّت، نیرویی است كه انسان را به سوی محبوب سوق می دهد، پس از جنبه تربیتی، محبت به خوبان، انسان را به خوبیها سوق می دهد.
 
رسول خدا(ص) فرمودند: «أساس الاسلام حبّی و حبّ أهل بیتی: اساس اسلام، دوستی من و اهل بیت من است و نیز فرمودند: «لكلّ شیء أساس و أساس الاسلام حبّنا أهل البیت: برای هر چیزی اساسی است و پایه اسلام حب ما اهل بیت است.»
 



 
همچنین آن حضرت فرمودند: «حبّ آل محمد یوماً خیر من عباده سنه و من مات علیه دخل الجنّه: یك روز دوستی آل محمد، بهتر از یك سال عبادت است و كسی كه بر آن دوستی بمیرد داخل بهشت می شود. پیامبر(ص) اشاره به علی(ع) كرد و فرمود: «أیّها الناس امتحنوا أولادكم بحبّه، فانّ علیّاً لا یدعو الی ضلاله، و لا یبعد عن هدی، فمن أحبّه فهو منكم، و من أبغضه فلیس منكم: ای مردم! اولاد خود را به دوستی علی امتحان نمایید، زیرا او شما را گمراه نمی كند و از هدایت دور نمی سازد. پس هر یك از اولاد شما كه علی را دوست بدارد از شماست، و هر كدام كه او را دشمن بدارد از شما نیست.» 
 
درسهای اخلاق حسن رمضانی
 
علاقه مندان برای آشنایی با مبانی عرفان نظری و عملی می توانند شرح و توضیح منازل سیر و سلوک در عرفان عملی را با تدریس استاد حجت الاسلام والمسلمین حسن رمضانی، گوش کنند.
 



 
منزل پنجم «تفکر» است که مجموعه توضیحات این جلسه در چند جلسه است که جهت استفاده در سایت وی قرار گرفته است. علاقه مندان جهت دانلود هم می‌توانند اینجا http://www.ramazani.org کلیک کنند.
 
چالش‎های علم جدید برای ادیان
 
سؤالات پیش روی رابطه علم و دین بدین قرار است: آیا جهان قانون‌مند است؟ آیا علم نفی‌کننده دین است؟ آیا در دوران حاکمیت علم، جهت‌گیری هدفمند برای جهان توجیه‌پذیر هست و ... . علم و دین تا قرن 16 و 17 از هم جدا نبوده بلکه در کنار هم بودند، اما در اثر کشفیات جدید علم تجربی و نیز  برخورد بد کلیسا با عالمان ، دغدغه نگرانی جدایی علم و دین ایجاد شد. سؤالات پیش روی رابطه علم و دین بدین قرار است: آیا جهان قانون‌مند است؟ آیا علم نفی‌کننده دین است؟ آیا در دوران حاکمیت علم، جهت‌گیری هدفمند برای جهان توجیه‌پذیر هست و ... .
 
دانشمندان امروزه می‌گویند که علم و دین برای قرن 21 تصمیم می‌گیرند پس امروز بازار آشتی‌دادن این دو باز است حتی به علمای این دو حوزه جایزه هم می‌دهند. نخستین چالش‌های باب علم و دین بیشتر جنبه روانشناختی داشته است یعنی وقتی توانایی علم را دیدند عده‌ای به قول خودمان جوگیر شدند و تصور کردند که حتی می‌توانند بهشت را هم بر زمین بیاورند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که به خدا احتیاج ندارند. از قرن بیستم باز این جریان فروکش کرد و افراد هم در این رابطه عقب‌نشینی کردند،بنابراین بحث آشتی و صلح بین علم و دین ایجاد شد.
 



 
جهان اسلام در 150 سال اخیر رابطه عمیقی بین علم دین برقرار کرد، عده‌ای مثل علامه طباطبایی، مهندس بازرگان، شهید صدر، آیت‌الله مصباح یزدی و نقیب العطاس، سید جمال‌الدین اسدآبادی و ... در این راستا تلاش کردند. بنابراین در این وضع دو رویکرد وجود داشت؛ نخست عده‌ای که می‌گویند علم و دین با هم سازگار است و عده‌ای که می‌گویند راه این دو از هم مجزاست.
 
علاقه مندان برای شنیدن صوت سخنرانی حجت الاسلام دکتر علیخانی در این ارتباط می توانند بر روی لینک http://www.irip.ir/Home/Single/47598 کلیک کنند!
 
 



 
فاطمیه اول هیئت کجا برویم؟
 
ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شده است و در سراسر کشور برنامه های متنوعی در این ارتباط انجام می شود. علاقه مندان می توانند مشخصات هیئتهای مختلف در سطح شهر تهران را از لینک http://aghigh.ir/fa/news/23806  بیابند. 
 
احادیثی در مقام حضرت زهرا(س)
 
امام صادق(ع) می فرمایند: «... فمن عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرک لیلة القدر: هر کس به شناخت حقیقی فاطمه علیها السلام دست یابد، بی گمان شب قدر را درک کرده است .» پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: «من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار: هر کس فاطمه دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد، در آتش [دوزخ] است .» همچنین پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: «انی سمیت ابنتی فاطمة لان الله عزوجل فطمها وفطم من احبها من النار: من نام دخترم را فاطمه گذاشتم; زیرا خدای عزوجل فاطمه  و هر کس که او را دوست دارد، از آتش دوزخ دور نگه داشته است .»



لینک را کپی کنید http://www.ramazani.org


۱۳۹۲/۱۲/۲۳ - ۱۱:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن