تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826011247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارائه چهره غیرعقلانی و غیرعلمی از دین بزرگترین ظلم است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه زائری در جلسه درس‌هایی از اصول کافی:
ارائه چهره غیرعقلانی و غیرعلمی از دین بزرگترین ظلم است
مدیرعامل مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی تأکید کرد: ما گاهی با رفتار یا گفتار خود چهره غیرعقلانی و غیر علمی از دین ارائه می‌دهیم که همین متاسفانه راه دین و دینداری را بر نسل جدید می‌بندد.



به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدرضا زائری در نشست دیگری از سلسله جلسات «درس‌هایی از اصول کافی» که شب گذشته (سه شنبه ۶ اسفندماه) در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد، به تبیین فضیلت علم و خصوصیات عالمان از منظر اسلام و نحوه برخورد عالمان علوم دینی با مردم پرداخت.
 
وی در ابتدای سخن، با تاکید بر این که تمرکز کتاب شریف اصول کافی بر علم است، گفت: علامه مجلسی(ره) نیز کتاب ارزشمند بحارالانوار خود را از بحث علم شروع می‌کند، تا جایی که این کتاب، شالوده و بنیان علم و معرفت قرار می‌گیرد.
 
این نویسنده و پژوهشگر علوم اسلامی، در ادامه افزود: در دین اسلام، تاکید و اهمیت فراوانی بر علم شده است و خداوند نیز هرگاه در قرآن کریم بر اوصاف خود تاکید دارد، برای خود صفت «کریم» را انتخاب می‌کند؛ اما وقتی صحبت از علم به میان می‌‌آید از صفت «اکرم» استفاده می‌کند. با این اوصاف، کسی که با گفتار یا رفتار خود دین اسلام و مکتب اهل بیت را غیر عقلانی و غیر علمی معرفی کند، بزرگ‌ترین ظلم را به دین کرده و راه دینداری مردم خصوصا نسل جدید را بسته است.
 
وی تصریح کرد: خداوند دو حجت ظاهری و باطنی دارد، پیامبران حجت ظاهری هستند و حجت باطنی «عقل» است. ما گاهی چهره غیرعقلانی از دین ارائه می‌دهیم که متاسفانه راه دین و دینداری را بر مردم می‌بندد. ما اجازه نداریم کاری کنیم که قبح گناه بشکند و راه توبه بسته شود. مصداق این مساله، اشتباهاتی است که والدین در برخورد با خطاهای کوچک و کم‌اهمیت فرزندان مرتکب می‌شوند. گاهی والدین رفتارهای جاهلانه و کم‌اهمیت نوجوانان را به رویشان می‌آورند. این کار باعث شکسته شدن قبح گناه و بسته شدن راه توبه می‌شود.
 
مدیر عامل مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی در باب به کار بستن علم نیز گفت: اگرچه اسلام برای کسب علم اهمیت زیادی قایل است، اما تنها کسب علم نباید مدنظر باشد؛ چرا که از کسب علم مهم‌تر، عمل به آن است. کسب علم باید به‌گونه‌ای باشد که اثرات آن در رفتار و اعمال انسان دیده شود؛ وگرنه علم بدون عمل ذره‌ای ارزش ندارد.
 
وی با انتقاد از نوع رفتار برخی از عالمان با منکرات رایج در جامعه اسلامی گفت: گاهی برای معضلات کم‌اهمیت و فرعیات، حساسیت به خرج می‌دهیم؛ اما از نکات مهم‌تر و گناهان بزرگ‌تر غافل می‌مانیم. این که گناهان بزرگی چون ربا، دروغ، غیبت حساسیت ما را بر نمی‌انگیزند و در عوض به خرده‌گناهان اعتراض و درباره آن‌ها اظهارنظر می‌کنیم به این دلیل است که ظاهربین هستیم. متاسفانه این ظاهرسازی‌های بی‌جهت هم بیش از آن که به خاطر دغدغه‌های دینی باشد، گاهی به خاطر حفظ آبروی خودمان است.
 
زائری در پایان متذکر شد: گاهی فراموش می‌کنیم که کجا باید فریاد بزنیم و کجا باید سکوت کنیم و چشم بر خطاها ببندیم. گاهی سکوت کردن، از فریاد زدن بهتر است. از پیامبر اکرم(ص) پرسیدند: علم چیست؟ ایشان فرمودند: ساکت شدن. پرسیدند: بعد از آن؟ فرمودند: گوش دادن. پرسیدند: بعد از آن؟ فرمودند: فراگرفتن. باز پرسیدند: بعد از آن؟ فرمودند: عمل کردن. پرسیدند: بعد از آن؟ فرمودند: منتشر کردن آن.
 
بنا بر این گزارش جلسه «درس‌هایی از اصول کافی» سه‌شنبه هر هفته پس از نماز مغرب و عشا با حضور قشرهای مختلف مردم از جمله فعالان فرهنگی، در مسجد ۷۲ تن مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی به نشانی: پائین تر از میدان بهارستان، نرسیده به چهارراه سرچشمه، انتهای خیابان شهید صیرفی پور برگزار می‌شود.



۱۳۹۲/۱۲/۷ - ۱۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن