تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802982241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشست آینده پژوهی و خانواده برگزار شد/ وظایف حوزه های علمیه در قبال خانواده


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه
نشست آینده پژوهی و خانواده برگزار شد/ وظایف حوزه های علمیه در قبال خانواده
نشست آینده پژوهی و خانواده (آینده خانواده در ایران و وظایف حوزه های علمیه) در سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر به بررسی برخی مباحث آینده پژوهی پرداخت و ابراز امیدواری کرد: سلسله نشستهای آینده پژوهی جهت ایجاد بستری برای آینده پژوهی دینی و ایجاد جامعه مطلوب ادامه داشته باشد.

کارگر ادامه داد: در این نشست بحث آینده پژوهی و خانواده را پیگیری خواهیم کرد و از محضر دکتر کرمی رئیس دانشگاه پیام نور قم و دکتر سعید خزائی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و عضو فرهنگستان علوم و رئیس مرکز آینده پژوهی دانشگاه تهران استفاده خواهیم کرد.

عضو هیئت علمی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه در این نشست فرصتها و تهدیدهای خانواده و وظایف حوزه های علمیه در مورد تغییرات خانواده مورد بحث قرار می گیرد، اظهار داشت: سه فرایند در آینده پژوهی وجود دارد: 1- فرایند کشف آینده؛ هرچند که شناخت قطعی آینده ممکن نیست 2- فرایند طراحی آینده؛ یعنی آینده مطلوب چیست و چگونه می توان آنرا ترسیم کرد. 3- مهندسی آینده؛ که به دنبال ترسیم نقشه برای دسترسی به آینده مطلوب است. توجه به این موارد باعث می شود افق دید ما نسبت به آینده بالاتر رفته و افقهای دوردست را نمایان کنیم.

وی ادامه داد: بحث خانواده امروزه از مباحث بسیار مهمی است که اکثر صاحبنظران را در دنیا درگیر کرده است. دگرگونیهای ماهیت خانواده، ارزشها و هنجارهای خانواده باعث می شود صاحبنظران به این بحث توجه داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین رحیم کارگر به انتقاد از پژوهشگران و صاحبنظران این حوزه پرداخت و افزود: اگر صاحبنظران به بحث آینده پژوهی توجه می کردند و هشدارهای لازم را به مسئولان می دادند و روشن می کردند که تنظیم خانواده در 20 سال آینده به کجا منتهی می شود اکنون ما مشکل جمعیت را نداشتیم.

در ادامه این نشست دکتر کرمی درباره دورنمای وضعیت خانواده در 20 سال آینده به ایراد سخنانی پرداخت.

وی در این رابطه ابراز داشت: خانواده از مباحثی است که کمترین توجه به آن شده است. در حالی که کسانی که می خواهند به جهان تسلط داشته باشند خوب روی خانواده کار می کنند. ما معتقد هستیم هیچ دولتی موفق به کنترل تورم، امنیت، اقتصاد و .... نمی شود مگر اینکه به خانواده توجه کند و برای طراحی صحیح مدیریت کشور نیازمند درک درست خانواده است. و اگر ما برای آینده برنامه ریزی درست نکرده باشیم در آینده ناموفق هستیم.

وی ادامه داد: امروز استکبار به دنبال برنامه ریزی کلان برای آینده و تسلط نظامی بر کشورهای دیگر نیست. آنها به این نتیجه رسیده اند که اگر بخواهند تسلط بر دنیا داشته باشند باید فرهنگ خانواده ها را تغییر دهند.

رئیس دانشگاه پیام نور اضافه کرد: شعار استکبار این است؛ اگر می خواهی بر جهان تسلط پیدا کنی بر روی خانواده کار کن.

وی ادامه داد: در 20 سال آینده، آینده ای چالشی بین دو گروه به وجود خواهد آمد. گروهی که پایبند به خانواده و شکل سنتی آن هستند و گروه نو تفکر که متمایل به آموزه های غرب هستند.

دکتر کرمی با اشاره به تلاشهای غرب برای از بین بردن اعتقادات مذهبی خانواده ها، متذکر شد: امروزه دنیای غرب به دنبال این هستند که خانواده مسلمان را از سه مبنای فکر، قلب و رفتار تهی کنند. چون معتقد هستند که رسم اسلام و پیامبر بر این سه مبنا است.

در ادامه این نشست دکتر سعید خزائی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، برنامه ریزی در مسائل خانواده را امری ضروری دانست و بیان کرد: با آینده پژوهی در مسائل خانواده باید پیشاپیش به استقبال حوادث برویم و فکری به حال آینده خانواده کنیم تا در آینده با مسائل چالشی خانواده ها مواجه نشویم.

وی با بیان اینکه ما گاهی چشم خود را بر حوادث می‌بندیم، گفت: هدف ما از آینده‌پژوهی این است که بدانیم بازی بازیگران در آینده به چه شکلی خواهد بود.


۱۳۹۲/۱۱/۸ - ۱۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن