تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819603293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بردگی جنسی زنان مسلمان در میانمار


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



بردگی جنسی زنان مسلمان در میانمار
بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.






به گزارش سرویس دینی جام :  به نقل ازمشرق، نیروهای امنیتی میانمار زنان و دختران روهینگیا را ربوده و آن‌ها را به کار و بردگی جنسی در پایگاه‌های نظامی مجبور می‌کنند. منابع خبری به نقل از شاهدان گزارش داده‌اند: «مردان، خسته از مشقت‌های ارتش، زنان [روهینگیا] را کتک می‌زنند، با مواد تخدیر می‌کنند و هدف حملات جنسی قرار می‌دهند.» اقلیت مسلمان در میانمار همچنان با سختی‌های فزاینده، شکنجه و آزار و اذیت مواجه‌اند. اقلیت مسلمان میانمار به علت مخالفت‌های دولت با اعطای حق شهروندی به آنان، از هرگونه موقعیت اجتماعی در این کشور جنوب شرق آسیا محروم شده‌اند. آن افرادی که از بیم جان و به امید آینده‌ای بهتر، از میانمار به کشورهای همسایه از جمله تایلند فرار کرده‌اند، در معرض خطرهای مشابه قرار گرفته‌اند.

سازمان‌های حقوق بشر و جوامع بین‌الملل دولت میانمار را به بی‌توجهی و چشم‌پوشی در مقابل خشونت علیه زنان روهینگیا متهم کرده‌اند. سازمان ملل مسلمانان روهینگیا را که در ایالت راخین میانمار ساکن هستند، از جمله اقلیت‌های جهان عنوان کرده است که هدف بیشترین آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. این درحالی است که در موج جدید خشونت قومی و فرقه‌ای علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت ناآرام راخین، ده‌ها مسلمان در حملات اخیر افراطی‌های بودایی در میانمار کشته شده‌اند. ایالت راخین، سال گذشته (۲۰۱۲ میلادی) شاهد موج خشونت علیه جامعه مسلمان روهینگیا بود؛ خشونتی که صدها کشته برجا گذاشت.

مسلمانان روهینگیا حدود پنج درصد از جمعیت حدودا شصت میلیونی میانمار را تشکیل می‌دهند. جامعه مسلمان میانمار بعد از استقلال این کشور در سال ۱۹۴۸ میلادی همواره با شکنجه، بی‌توجهی و سرکوب مواجه بوده‌ است. دولت میانمار نیز بارها به خاطر کوتاهی در حفاظت از مسلمانان روهینگیا با انتقاد و اعتراضات مواجه شده است.




۱۳۹۲/۱۰/۹ - ۱۲:۵۱




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن